Mooi uitgevoerde fiets.

Hij is niet licht van gewicht maar fiets wel licht.

Fiets besteld, paar dagen later geleverd. Prima fiets, zeker voor dat geld. Nooit eerder fiets online gekocht, maar omdat het nu niet anders kon (winkels dicht), toch maar pogingvgedaan. Is prima bevallen!

hele fijne service

Na een goed gesprek met de klantenservice bleek er miscommunicatie te zijn. Ik ben erg goed geholpen aan de telefoon en heb de handleiding gemaild gekregen. Mijn eerdere beoordeling is dus niet correct aangezien de fout voornamelijk bij mij lag. Maar is allemaal opgelost en zoals ik eerder al genoemd heb, is de fiets goed.

Degelijke En mooie fiets snelle levering

De fiets is stevig degelijk en heel mooi van kleur. Mijn dochter is er heel blij mee. Ik had gekozen voor zelf in elkaar zetten, dus 80 procent in elkaar. Dit was niet het geval, eerder 50 procent. Het is nog een hele klus om alles in elkaar te zetten. En een handig persoon! Ben je dat niet zou ik overwegen om hem rijklaar af te laten leveren

goed en betaalbaar

Snelle levering. Fiets ziet er mooi en modern uit. Rijdt en schakelt prima en is lekker licht. Helaas wel redelijk veel en grove lakbeschadigingen op vooral velgen en stuur, wat natuurlijk niet hoort bij een nieuwe fiets. Verder is het zadel te hard voor lange afstanden. Al met al toch zeker tevreden met de fiets gezien de prijs / kwaliteit.

super geregeld

20 fietsen gekocht, hele netjes geholpen en scherp geprijsd, TOP!!!!!

Super bedrijf, volgens afspraak geleverd

Bestelling geplaatst en binnen 3 tot 5 dagen geleverd. Er ontbrak een kapje van de voor verlichting, na gebeld te hebben met de service, leverden ze de volgende dag al een complete nieuwe lamp. Top service, echt waar.

Super fiets

Mijn dochter is er super blij mee, trappers erop stuur rechtzetten en weg was ze! Mooie kleur alles erop en eraan voor een mooie prijs!

Heb de mounten bike ondertussen uitvoerig getest. Ik fiets dagelijks 2 a 3 uur in het bos. Deze fiets heeft alles wat je nodig hebt geweldig had ik eerder moeten doen.

Oke

Het is zeker een lekkere fiets om mee te fietsen het is wel moeilijk als je bijvoorbeeld een krat hebt en er boodschappen in doet dat het niet veel aankan. Voor de rest top fiets remt goed trapt goed

Super mooie fiets. Goede service

Goede service . Goed ingepakt. Mooie fiets. Heel blij mee.

Prima kwaliteit fiets

Goede kwaliteit, ziet er netjes uit. Stevig model. Alles snel en netjes verpakt verstuurd. Alles erop en eraan. Tip: misschien nog rvs schroefje en ringetje mee bezorgen om het voorlicht te bevestigen.

2 fietsen gekocht, wel aardig karwei om in elkaar te zetten maar verder prima fiets. Klein smetje is dat 1 achterlamp het niet doet.

Extra

TOP!

Hele fijne en nette webwinkel! Mooie fietsen voor een hele (hele) mooie en nette prijs. Bedankt! Jess

Hele goede service!

Ik heb mijn fiets sinds september en heb het tot nu toe een aantal keren gebruikt. De koplamp begon ineens niet meer te werken. Het valt zover ik het weet onder de garantie. Ik heb gemaild en kreeg binnen 24uur al een reactie dat de nieuwe koplamp onderweg is! Uitstekende service! Ik ben erg tevreden!

Altec = roestbak!

Als je een fiets zoekt die binnen twee weken al de eerste roestplekken heeft en er na een half jaar uitziet als een fiets die 7 jaar oud is (qua roestplekken) dan kan ik een Altec fiets ten zeerste aanraden. Als ik had geweten hoezeer dit merk roest, had ik deze fiets nooit aangeschaft.

Twijfels

Levering en dergelijke was allemaal prima. Echter geen beschrijving voor montage. Internet wist wel raad, dus daar kwam ik ook wel uit. Maar als je dan vervolgens een zadelpen er in moet rammen omdat het gewoon niet omhoog of omlaag wil schuiven, vind ik zeer vervelend. Dit klopt gewoon niet bij een nieuwe fiets. En ja ik had er wat vet opgesmeerd.

Bijzonder snelle service en een erg leuke fiets

Binnen enkele dagen was de fiets ook binnen en ben ik er bijzonder tevreden mee. Goed beschrijving/handleiding via het internet en er al lekker op uit geweest.

Nette levering

Vrijdag 8-1-2021 een fiets besteld voor onze zoon, Woensdag 13-1-2021 geleverd, Fiets kwam goed verpakt binnen, keurig "rij" klaar afgeleverd, geen beschadigingen. Stuur rechtzetten en de trappers monteren en "gaan". Wel ontbrak de achterlamp (houder zat er wel) contact opgenomen en na 2 dagen was de achterlamp al nageleverd! Goede en vlotte service!!

We hebben 2 mooie fietsen voor onze kinderen besteld. Door het vervoer was er helaas een lichte beschadiging en mankement. Maar de service is super, snelle reactie op je mail en probleemoplossend. Nieuw onderdeel wat was beschadigd was binnen 2 dagen in huis en de kosten van de mankement werd vergoed. Helemaal prima!

Top, snel, goede service en lieve attentie

Beste Superfietsen, Wij, vooral onze dochter, zijn zeer tevreden. Goede informatie op jullie site, wat er staat wordt geleverd. Levering binnen 24 uur, ondanks drukte bij leveringsbedrijven. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Wat wij het mooiste nog vinden! Dag ma levering een attentie via de post. Hartelijk dank voor de goede service. Met vriendelijke groet, Aaltje

Fijne, stoere, degelijke fiets

Op een schroefje na die niet lang genoeg was voor de verlichting en spatbord voor, een super fiets! Het is een prachtige, degelijke fiets.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Nadat mijn fiets was gestolen had ik op korte termijn een fiets nodig met een vriendelijke prijs. Zeer tevreden over de levertijd en de prijs/kwaliteit verhouding.

Prachtig mooie fietsen voor een prikkie!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.