De fiets is vlot en keurig bezorgd.

Een heel goede morgen. De fiets heb ik keurig ontvangen en op het eerste gezicht onbeschadigd. Echter, ik ga hem pas over anderhalve maand in elkaar zetten. De fiets is bedoeld voor mijn kleindochter en die is pas half maart jarig. Mocht ik op dat moment beschadigingen tgenkomen, hoop ik dat u mij dan helpt. Met vriendelijke groet, Jos hoogenboom.

Superblij!

De fiets is snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten!! Nu rijd ik rond met een grote glimlach ! Thanx

Uitstekende service

Nadat ik een 20inch jongensfiets besteld had, bleek er een 26inch fiets geleverd te zijn. Vervelend, maar kan gebeuren. Direct contact opgenomen met Superfietsen, waarbij men excuses aanbood en voor een oplossing zou gaan zorgen. De fiets werd enkele dagen later opgehaald, waarna ik meteen de volgende dag dan toch de juiste fiets geleverd kreeg, met een kettingslot erbij ter compensatie voor het ongemak. De fiets zit inmiddels in elkaar en ziet er prachtig uit. Uitstekende service en snelle levering van Superfietsen!

Super snel in drukke tijd

Had naast een fiets ook nog wat andere dingen besteld ergens anders. De fiets was er als eerst. Prima fiets. Wel een beschadiging van de lak van de voordrager. ik denk gebeurd tijdens transport.

Fiets op afgesproken datum ontvangen, had een paar probleempjes, maar zijn netjes en snel opgelost. Goede service en fiets rijd top! Dankjewel Superfietsen.nl!

Snelle levering. Duidelijke instructies. Precies zoals aangegeven op de website

perfect

zo doorgaan

Nette, robuuste fiets.

Mooie fiets. Voldoet aan verwachting. Stevig. 1 min puntje. Het rubbertje van de voorlamp (aan en uit knop lamp) was er na een paar dagen al vanaf.

Degelijke Stadsfiets. Makkelijk in elkaar te zetten.

Prachtige fiets voor een leuk bedrag!

Super gave fiets voor mijn zoon. Kwam in een doos aan, zodat ik zelf het laatste kon afmonteren. Voor mij (als vrouw) was dit prima te doen. Mijn zoon is ook erg blij met de fiets!

Op zich prima

Alleen achterlicht defect en voor licht ook

Super tevreden

Mooie damesfiets gekocht bij superfietsen, voor 2 uur besteld en de volgende dag in huis. Super makkelijk en super snel.

Prima kinderfiets

Fijne fiets Makkelijk te monteren

Super blij met mijn nieuwe fiets!

Ik heb vorige week bij jullie een altec jade besteld, en ik ben blij met de goede service en nette afhandeling van het hele proces. Zeker aan te raden!

Mooi, goed en goedkoop

Snelle levering, goed verpakt. Degelijke kwaliteit.

Te hoog voor mij

De fietszadel is te hoog voor mij waardoor het soms moeite kost om op te stappen. Verder proceer de motor aardig wat geluid. Hij rijdt wel goed, dus voordat prijs als je lang bent is het wel een redelijke fiets.

Fiets gelijk verzonden en snel binnen gekregen. Ook contact met de klantenservice ging goed.

Poor quality bike

Poor quality welding finish- Altec Travel Herren, seat does not sit tight as clamp is low quality.

Goeie service

Mooie fiest

Prima bedrijf

Snelle verzending, duidelijke communicatie. Bovendien is de klantenservice vriendelijk en oplossing gericht.

Snel

Goed en snel bezorgd aan te raden

Goede fiets eenvoudige montage

De fiets is prima met beetje kennis en handigheid kon ik het ook zo in elkaar zetten. DEsseling had de fiets ook op tijd bezorgd en ze hadden me gebeld een half uur van te voren nadat ik dit hd gevraagd aan de klantenservice.

Heel mooi

Voor de verkaardag van mijn dochter heb ik een Altec Ice besteld. Deze was op tijd binnen en goed verpakt. Alleen was het mandje aan de voorkant kapot. Ik heb contact gehad met de klantenservice en Karim heeft meteen een nieuwe verzonden die de volgende dag was bezorgd met een handgeschreven kaartje. Dit noem ik pas vriendelijke service. Dankjewel!

Goede ervaringen

Ik heb vorige week een fiets besteld maar deze was door drukte bij DHL iets te laat. Helemaal geen probleem, telefonisch ben ik zeer vriendelijk en attent te woord gestaan door Kazim. Heel erg tevreden met mijn nieuwe fiets en zal zeker een fiets voor mijn dochter bestellen!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.