Mooie fiets snelle levering eenvoudig in elkaar te zetten en goede prijs. Mijn zoon is blij

mooie fiets voor dit bedrag

zou handig zijn om een papieren handleiding toe te voegen als je de fiets zelf in elkaar moet zetten. Nu moeten zoeken op Internet en niet de voor die fiets specifieke handleiding gevonden (alleen het algemene type -transportfiets-)

Goed, en snelle levering

Jammer dat er bij één van de fietsen al een lichte slag in het wiel zat.

Uiterlijk mooie fiets, lastig zelf af te monteren

Fiets ziet er mooi uit, kwaliteit waarschijnlijk niet heel goed maar daar was de prijs ook naar. Meeste onderdelen zijn goed zelf (af) te monteren. Echter de derailleur niet, wordt in de uitleg gesproken over schroeven die een letter moeten hebben. Bij de foto staan geen letters (L), dus geen idee welke schroef er bedoeld wordt. Ketting is niet te spannen. Fiets gaat 2 januari naar de fietsenmaker om na gekeken te worden....

Snelle levering voor de kerst. En de fiets is suoer

Helemaal goed

Online besteld, snel geleverd en thuis in elkaar gezet. Handleiding kwam niet helemaal overeen met het type dat wij hadden maar was echt simpel in elkaar te zetten. Was voor mijn zoon die vindt hem super mooi en met 3 versnellingen fietst hij heerlijk. Jammer dat de kratbevestiging er niet bij zat, die moet je dus los bijbestellen wat ook niet veel is maar wel even rekening mee houden..

Top telefonische ondersteuning en levering komen overeen

Mooie fiets, goede service.

Vorige week de Altec Travel ontvangen. Een mooie fiets en redelijk eenvoudig in elkaar te zetten en af te stellen. Helaas zat er een kleine beschadiging op het frame. Na contact te hebben gehad lag er een dag later al een lakstift op de deurmat. Goede service!

Levering prima. Productkwaliteit slecht

Snelle levering en prettig contact met de afdeling service over een klein gebrek. Prima opgelost. De fiets ziet er prachtig uit en onze zoon is er erg blij mee!

Geweldig! Super geholpen

Goed geholpen door gr Kazim wij komen zeker terug hier!

Super fiets

Ik vind mijn fiets echt prima , makelijk te fietsen en met alles compleet in een doos ..voor die geld ben erg tevreden ..bedankt

Super goede service!

Ik heb een tijd terug een fiets besteld bij Superfietsen. De fiets was binnen een aantal dagen binnen, alles goed ingepakt en het was super duidelijk hoe de fiets in elkaar gezet moest worden. Prijs/kwaliteit echt enorm tevreden!

Bedankt

Bedankt.Ben erg blij met mijn fiets.Model is nog mooier dan op de foto's.En fietst heerlijk.

Wat een super service, woensdag besteld en op donderdag al in huis! Via de link online duidelijk montage uitleg Voor een volgende fiets weten we waar we moeten zijn!

Good value, bad instructions

Instructions could significantly improve, and could come included with the bike.

Snelle levering, mooie fiets, slechte dunne lak

Snel geleverd, mooie kinderfiets, helaas is de lak erg slecht. 1x gevallen en de lak was weg, zelfs al met achteruit rijden tegen de garagedeur aan.

Superfiets

Echt een mooie fiets, degelijk en ons kind was we superblij mee. DHL had de eerste bestelling zoek geraakt en na een mailtje naar superfietsen hebben ze de fiets opnieuw verstuurd zodat deze op tijd kwam voor de verjaardag van onze zoon.

Superfietsen doet wat zijn naam zegt: super!

Voor onze zoon een nieuwe fiets besteld. Op zondag besteld en dinsdag ochtend al in huis. Hele snelle levering. Het is een mooie stevige fiets. Echt top!! Onze zoon is er erg blij mee!

Mooie fiets voor een mooie prijs! Dik tevreden

Blije man

Heb een fiets voor mn man zn verjaardag gekocht en die is er superblij mee. Mooie fiets tegen een prima prijs! Was goed te monteren. Voorlampje was helaas stuk, maar daar kan ik mee leven.

Snelle service en fiets is echt Cool

Kleinzoon is super verrast met de Stoere Coole fiets

Snelle levering, kwaliteit top!

Mooie coole kinderfiets voor mijn zoon besteld. Zo'n 2 dagen later stond ie al bij ons op de stoep.

Snel geleverd, maar je moet wel handig zijn

Mooie fiets, kind is blij! Een boutje voor de bevestiging van het voorspatbord en koplamp is 2 cm te kort

Behulpzaam en service gericht

Hoewel ik een fiets kocht die ik zelf moest monteren werd ik snel en adequaat geholpen door de klantenservice. Er wordt snel, vriendelijk en hulpvaardig gereageerd. Ik ben ook erg tevreden over de fiets, veel fiets voor niet zoveel geld, ziet er mooi uit en ik verwacht er lang van te kunnen genieten. Verzending verliep erg snel, zelfs in een hele drukke periode. Kortom, betrouwbaar en goed bedrijf!

Frame nr. Onbekend

Hallo, Ik heb een mooie fiets bij jullie gekocht alleen, was het helaas niet lang erna gestolen. Ik moest de fram nummer noteren bij de politie. Helaas wist ik die niet. Het gekke is dat jullie (superfietsen) dit ook niet konden achterhalen. Nu vroeg ik mij af als jullie fietsen dan uit jullie opslag (of winkel) gestolen worden dan kun je dus geen enkel fiets achterhalen, dit zou vreselijk dom en jammer zijn is dat niet waar?

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.