Mooie fiets snelle levering eenvoudig in elkaar te zetten en goede prijs. Mijn zoon is blij
Hallo Martin, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je zoon tevreden is. Ik wens hem dan ook veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
zou handig zijn om een papieren handleiding toe te voegen als je de fiets zelf in elkaar moet zetten. Nu moeten zoeken op Internet en niet de voor die fiets specifieke handleiding gevonden (alleen het algemene type -transportfiets-)
Goedemorgen Rik, Bedankt voor het delen van je ervaringen, ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Jammer dat de handleiding niet heeft voldaan aan je verwachting. Ik zie dat je bij ons de Altec Dutch hebt besteld. De online handleiding die je per e-mail ontvangt voldoet wel aan alle componenten van de fiets. Waar liep je exact tegenaan? Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat we kunnen doen om van de 6, een mooie 9 of 10 te maken. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Jammer dat er bij één van de fietsen al een lichte slag in het wiel zat.
Hallo Hein, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat je problemen ervaart met het wiel. Dit mag natuurlijk niet de bedoeling zijn bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor. Graag wil ik het probleem zo goed en snel mogelijk voor je oplossen. In ons klantenbestand zie ik niet dat er eerder contact is geweest hiervoor. Zou je zo vriendelijk willen zijn om een video te sturen van het wiel die draait? Dan doe ik mijn best om het zo goed en snel mogelijk voor je op te lossen. Ons e-mailadres is, [email protected] Hoor graag van je! Groet, Kazim
Fiets ziet er mooi uit, kwaliteit waarschijnlijk niet heel goed maar daar was de prijs ook naar. Meeste onderdelen zijn goed zelf (af) te monteren. Echter de derailleur niet, wordt in de uitleg gesproken over schroeven die een letter moeten hebben. Bij de foto staan geen letters (L), dus geen idee welke schroef er bedoeld wordt. Ketting is niet te spannen. Fiets gaat 2 januari naar de fietsenmaker om na gekeken te worden....
Goedemorgen Shirley, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te lezen dat je de kwaliteit relateert aan de prijs die je voor de fiets hebt betaald. Jammer dat het niet is gelukt met het afstellen van de derailleur en dat je de ketting niet kan aanspannen. Wat heeft de fietsenmaker aangegeven? Wellicht kon de onderstaande video jou helpen bij het afstellen van de versnelling. https://www.youtube.com/watch?v=20C3mbBl0HE Graag heb ik gekeken in het systeem maar ik zie jammer genoeg geen contact moment terug. Wij hadden graag de kans gekregen om het op te lossen. Hoor graag wat ik voor u kan betekenen voor een mooie 9 of 10. Met vriendelijke groet, Kazim
Snelle levering voor de kerst. En de fiets is suoer
Beste Jack, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te lezen dat de fiets tijdig is geleverd. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Online besteld, snel geleverd en thuis in elkaar gezet. Handleiding kwam niet helemaal overeen met het type dat wij hadden maar was echt simpel in elkaar te zetten. Was voor mijn zoon die vindt hem super mooi en met 3 versnellingen fietst hij heerlijk. Jammer dat de kratbevestiging er niet bij zat, die moet je dus los bijbestellen wat ook niet veel is maar wel even rekening mee houden..
Goedemorgen Oscar, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm! De handleidingen die wij hebben zijn inderdaad algemeen, de onderdelen die erin voorkomen worden wel beschreven. Kan je aangeven waar je exact tegenaan liep, met welk onderdeel? Je kan de krat bevestigen met tie wraps, dat zal ik dan ook meteen vermelden op de website. Bedankt voor je tip! Ik wens je zoon veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Top telefonische ondersteuning en levering komen overeen
Hallo Leo, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is! Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Vorige week de Altec Travel ontvangen. Een mooie fiets en redelijk eenvoudig in elkaar te zetten en af te stellen. Helaas zat er een kleine beschadiging op het frame. Na contact te hebben gehad lag er een dag later al een lakstift op de deurmat. Goede service!
Goedemorgen Mark, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen! Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en onze service, dit lees ik graag terug! Uiteraard dank ik je ook dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Ik wens je dan ook veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Snelle levering en prettig contact met de afdeling service over een klein gebrek. Prima opgelost. De fiets ziet er prachtig uit en onze zoon is er erg blij mee!
Goedemiddag Jan, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Ik heb na aanleiding van je beoordeling jou telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik je via deze weg benader. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat je snel een lekke binnenband had en dat je ook de buitenband heeft moeten vervangen. Dit had niet de bedoeling mogen zijn bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor. Wij staan natuurlijk garant voor onze producten en hadden dan ook graag de kans gekregen om het op te lossen. Kan je reageren op mijn bericht zodat wij jouw ervaringen kunnen veranderen in een positieve richting? Met vriendelijke groet, Kazim
Originele beoordeling
De achterband van de fiets was na 4 ritten lek. Spontaan gescheurd. De buitenband vertoonde na 1 harde remactie al een flinke kale plek. Heb vandaag zowel de binnenband als de buitenband vervangen. Dit valt mij echt flink tegen!
Goed geholpen door gr Kazim wij komen zeker terug hier!
Goedemiddag Henk, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en dat ik je goed heb kunnen helpen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik vind mijn fiets echt prima , makelijk te fietsen en met alles compleet in een doos ..voor die geld ben erg tevreden ..bedankt
Hallo Peter, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik heb een tijd terug een fiets besteld bij Superfietsen. De fiets was binnen een aantal dagen binnen, alles goed ingepakt en het was super duidelijk hoe de fiets in elkaar gezet moest worden. Prijs/kwaliteit echt enorm tevreden!
Goedemorgen Roxanne, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te vernemen dat de fiets snel is bezorgd en dat deze goed was verpakt. Dit lezen wij graag terug. Tof om te vernemen dat alles ook goed in elkaar te zetten was. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Bedankt.Ben erg blij met mijn fiets.Model is nog mooier dan op de foto's.En fietst heerlijk.
Hallo Humberto, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Ik vind het tof om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets! Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Wat een super service, woensdag besteld en op donderdag al in huis! Via de link online duidelijk montage uitleg Voor een volgende fiets weten we waar we moeten zijn!
Hallo Nicolette, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is! Dit lezen wij graag terug. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Instructions could significantly improve, and could come included with the bike.
Hello William, Thank you for your e-mail. I am happy that you are happy with the bike. Could you give us some tips for the manuals? With kind regards, Kazim
Snel geleverd, mooie kinderfiets, helaas is de lak erg slecht. 1x gevallen en de lak was weg, zelfs al met achteruit rijden tegen de garagedeur aan.
Hallo Ruud, Bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om jouw ervaringen met ons te delen. Dit waarderen wij enorm. Wat jammer dat de lak er van af is! Ik snap dat dit balen is bij een nieuwe fiets. Echter is het vanzelfsprekend dat er schade ontstaat aan de fiets bij een val. Hier kunnen wij helaas niet omheen. Graag verneem ik van u wat wij in dit geval voor u kunnen betekenen voor een mooie 9 of 10. Ik wens uw dochter veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Echt een mooie fiets, degelijk en ons kind was we superblij mee. DHL had de eerste bestelling zoek geraakt en na een mailtje naar superfietsen hebben ze de fiets opnieuw verstuurd zodat deze op tijd kwam voor de verjaardag van onze zoon.
Hallo Omar, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat het cadeau tijdig binnen was voor zijn verjaardag. Wij wensen hem gezonde jaren toe en veel fiets plezier! Groet, Kazim
Voor onze zoon een nieuwe fiets besteld. Op zondag besteld en dinsdag ochtend al in huis. Hele snelle levering. Het is een mooie stevige fiets. Echt top!! Onze zoon is er erg blij mee!
Hallo Saskia, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Wat fijn om te vernemen dat je fiets snel en tijdig is bezorgd. Dit horen wij graag. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Mooie fiets voor een mooie prijs! Dik tevreden
Hallo Alessandro, Fijn om te vernemen dat je tevreden bent! Bedankt voor het delen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heb een fiets voor mn man zn verjaardag gekocht en die is er superblij mee. Mooie fiets tegen een prima prijs! Was goed te monteren. Voorlampje was helaas stuk, maar daar kan ik mee leven.
Hallo Karo, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Jammer van de koplamp! Ik stuur een nieuwe koplamp op. De track en trace ontvang je morgen waarmee je de zending donderdag kan volgen. Fijne dag toegewenst! Groet, Kazim
Kleinzoon is super verrast met de Stoere Coole fiets
Hallo Inge, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij dat je kleinzoon goed is verast met de kinderfiets. Ik wens hem ook veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Mooie coole kinderfiets voor mijn zoon besteld. Zo'n 2 dagen later stond ie al bij ons op de stoep.
Hallo Raymond, Bedankt voor het delen van jou positieve ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en de fiets snel is bezorgd. Ik wens je zoon veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Mooie fiets, kind is blij! Een boutje voor de bevestiging van het voorspatbord en koplamp is 2 cm te kort
Hallo SK, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons te delen! Ik vind het fijn om te vernemen dat je kind blij is met de fiets. Jammer dat je een te kort boutje hebt ontvangen. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor. Helaas kan ik onder je gegevens geen bestelnummer vinden. Zou je willen reageren hierop zodat ik een langer boutje kan opsturen? Groet, Kazim
Hoewel ik een fiets kocht die ik zelf moest monteren werd ik snel en adequaat geholpen door de klantenservice. Er wordt snel, vriendelijk en hulpvaardig gereageerd. Ik ben ook erg tevreden over de fiets, veel fiets voor niet zoveel geld, ziet er mooi uit en ik verwacht er lang van te kunnen genieten. Verzending verliep erg snel, zelfs in een hele drukke periode. Kortom, betrouwbaar en goed bedrijf!
Goedemiddag MTP, Allereerst bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaring met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en onze dienstverlening. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Hallo, Ik heb een mooie fiets bij jullie gekocht alleen, was het helaas niet lang erna gestolen. Ik moest de fram nummer noteren bij de politie. Helaas wist ik die niet. Het gekke is dat jullie (superfietsen) dit ook niet konden achterhalen. Nu vroeg ik mij af als jullie fietsen dan uit jullie opslag (of winkel) gestolen worden dan kun je dus geen enkel fiets achterhalen, dit zou vreselijk dom en jammer zijn is dat niet waar?
Hallo Immanuelle, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u niet tevreden bent met onze service. Het is inderdaad erg vervelend dat uw fiets snel is gestolen. Het framenummer staat enkel onderin de trapas. Om u vooraf goed te informeren vermelden wij twee maal dat u het framenummer moet noteren. Jammer dat dit uw aandacht was ontgaan. Dit hebben wij ook telefonisch besproken. Met vriendelijke groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.