Mooie fiets en snelle levering

Wellicht kunnen jullie de instructies voor het in elkaar zetten van de fiets verbeteren. Een goede tekening voor het afstellen van de versnellingen ontbrak.

Fietst lekker, niet zwaar. Geweldige fiets

Hele nette service!

Erg goede, snelle en fijne communicatie! We hadden gekozen voor montage en daar best wat voor betaald, toch moesten we nog het een en ander zelf monteren dat was wat onhandig maar niet perse heel moeilijk. Voor sinterklaas zat er een heel leuke videoboodschap van zwarte piet bij! Heel jammer was wel dat deze video eenmaal op 5 december verlopen was en we hem dus onverwachts niet hebben kunnen laten zien.. Verder, heel tevreden over de service en de communicatie van en met dit bedrijf!

geweldig mooie fiets

zeer tevreden

Prima fiets

Uitstekende fiets om mee naar school te gaan.

postbezorgen

Erg mooie en fijne fiets, maar scherm bij achterwiel zit niet vast (beetje los)

Makkelijke website, betaalbaar en snelle levering. Relatief snelle antwoorden via mail en klantvriendelijk

Matig

Ik vind de fiets zelf schitterend maar ik betaal 60 euro voor reiklaar en het zadel en stuur ziteen gewoon los voorligt batterij deden het 2 uur daardoor vind ik dat niet echt de kwaliteit leveren

Me dochter vind hem heerlijk fietsen

Fantastisch geleverd alleen misschien een tip. Alles zat er in maar bijv gereedschap zoals een imbus zat er niet bij.

Boven verwachting

Twee weken getwijfeld tweedehands gezocht uiteindelijk toch gekocht hij ziet er echt mooi uit .in elkaar zetten rustig aan gedaan maar het is prima te doen de fiets altec zwart heeft een stoere uitstraling nu nog een stukje fietsen .ik verwacht dat dat ook verassend zou zijn. U hoeft niet te twijfelen bij aanschaf.

Slechte communicatie

Fiets besteld die volgens site voorradig was. Krijg je, blijkt nu, standaard mailtje dat je order verwekt wordt en later dat hij klaar staat voor verzending. Pas daarna een mailtje dat de bestelde kleur toch niet voorradig is. Het voorstel voor een alternatief geaccepteerd en vervolgens komt er niets. Blijkt de order niet verwerkt! Kijk je later op de site en maken ze zelfs reclame met de “niet” voorradige fiets!! Kortom veel en snelle bla bla maar weinig service.

Snelle service en nette medewerkers

De fiets hebben wij vorige week besteld zodat het tijdig binnen zou komen voor sinterklaas. De fiets was mooi op tijd bezorgd door DHL. Was netjes verpakt en eenvoudig te monteren als je een beetje handig bent. Echter kwam ik er niet goed uit hoe ik de reflector moest monteren, de medewerker aan de telefoon heeft uitmuntend geholpen en ik krijg een kaartje erbij die handgeschreven was voor mijn dochter. Mijn verwachting is overtroffen, dankjewel Superfietsen en Kazim!

Na 3 weken al 2 dingen kapot

Vrijdag de 13e fiets besteld vanaf de 16e in gebruik. T voorlicht doet het al niet meer. De rechter rem doet het al niet meer. Voor de rest is het een leuke fiets. Alleen jammer van de dingen die nu al kapot zijn.

Fiets is super, pakketservice DHL drama

1 tip, verander van pakketleverancier. DHL is drama, slechte service, pakket werd zomaar ergens neer gezet zonder dat ik daar bericht van heb gekregen. Had zomaar gestolen kunnen worden. Iedereen kon dit zo meenemen.

Bijna perfect

Zeer goede degelijke fiets. Jammer dat er her en der wel wat lakschade op de fiets te vinden was bij het uitpakken. Dit maakt het net even iets minder perfect. Desalniettemin een prima fiets en onze oudste zoon is er super blij mee.

Fijne fiets! Vooral een lichte fiets waar ik heel blij van wordt.

Geweldig goede service

Bestelling en aflevering ging heel vlot. Een mooi nette fiets, precies zoals aangegeven op de website Dank!

Goede service en kwalityd

Super mooie fiets en super service

2 fietsen besteld en uitstekend bevallen

We hebben bij Superfietsen 2 transport fietsen van Altec besteld. Z Zeer snelle levering (mijn zoontje was jarig op woensdag, op zondag de fiets besteld en dinsdag al ontvangen) en prima prijs/kwaliteit. Heb wel 2 nieuwe sloten van Axa op beide gezet gezien de sloten niet al te soepel zijn en bij 1 fiets het slot niet goed dicht wilde omdat deze krom was. Maar veder tot nu toe prima fietsen voor de scherpe prijs en prima service via de chat ook.

Één van de beste wat ik besteld heb op internet.

Woensdag twee fietsen besteld, een heren en een damestransportfiets. Vrijdag al geleverd en op zaterdag zelf in elkaar gezet. Fietsen kwamen goed verpakt en zonder enige schade binnen. Iedereen die een beetje handig is kan de fietsen zonder handleiding in elkaar zetten. Met goed twee uurtjes beide fietsen in elkaar en afgesteld op lengte van de persoon. Nu was het wel handig dat ik al een trappersleutel had. Vriendin superblij, zoon superblij en ik dus ook. Top, bedankt

Fiets is zwaar

Ik vind dat de Fiets zwaar is ,, ik verwacht dat niet,,

Echt super bedrijf

Ik vind de service echt super goed. Ik moest langer wachten maar ze kwamen mij tegemoet met één mooi Slot voor de fiets. Zelden meegemaakt Dat één bedrijf zoiets doet voor de klant. Prijs en kwaliteit is super. Ik raad mensen toch aan om eens te kijken op de site. Het scheelt echt véél geld als je hier iets koop. Aanrader

Super!!!

Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe fiets. De service van superfietsen.nl is in een woord super te noemen. Zeker een aanrader in de toekomst bestel ik zeker nog een keer!!

Een hele dag wachten want ze leveren geen tijdslot

KOERIERSBEDRIJF GAF AAN DAT ZE WEL MET TIJDSLOTEN WERKEN. Wees slimmer dan ik en vraag naar het nummer van het koeriers bedrijf ik heb tussen 8 tot 17.45 zitten wachten tot er iemand kwam. Tussentijds gebeld maar zogenaamd konden ze niet een tijdsindicatie geven, dit is nonsens! De fiets zelf is redelijk maar ik zou wel even doorsparen voor een fiets wat ook echt lekker of goed fiets voor jouw postuur. Ik heb hiervan geleerd. Fietsen beter in de winkel kopen. Maar ik ben blij dat ik in ieder geval weer voort kan bewegen ipv ov of auto voor kleine stukken

Snelle levering, leuke goede fiets voor leuke prijs. Prijs kwaliteit prima.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.