Wellicht kunnen jullie de instructies voor het in elkaar zetten van de fiets verbeteren. Een goede tekening voor het afstellen van de versnellingen ontbrak.
Hallo Martijn, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Wat jammer om te vernemen dat u moeite had met het afstellen van de versnellingen! Ik hoop dat het nu is gelukt. We hebben wel een video waarmee u de versnellingen kunt afstellen, zie onderstaande link: https://www.youtube.com/watch?v=20C3mbBl0HE Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fietst lekker, niet zwaar. Geweldige fiets
Hallo Bz, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets, dit horen wij graag. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Erg goede, snelle en fijne communicatie! We hadden gekozen voor montage en daar best wat voor betaald, toch moesten we nog het een en ander zelf monteren dat was wat onhandig maar niet perse heel moeilijk. Voor sinterklaas zat er een heel leuke videoboodschap van zwarte piet bij! Heel jammer was wel dat deze video eenmaal op 5 december verlopen was en we hem dus onverwachts niet hebben kunnen laten zien.. Verder, heel tevreden over de service en de communicatie van en met dit bedrijf!
Goedemiddag Hilke, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets! Jammer van de boodschap. Het is inderdaad zo dat de link van WeTransfer een aantal dagen geldig blijft. Jammer dat de video niet was opgeslagen :(. Mocht je volgend jaar rond deze periode weer een nieuwe fiets nodig hebben, dan sturen wij graag een nieuwe op! Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
zeer tevreden
Goedemiddag Rob, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Uitstekende fiets om mee naar school te gaan.
Goedemiddag Pieter, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Erg mooie en fijne fiets, maar scherm bij achterwiel zit niet vast (beetje los)
Hallo Jack, Bedankt voor het delen van uw ervaringen! Graag wil ik benadrukken dat ik het fijn vind om te vernemen dat u tevreden bent met de fiets. Dit lezen wij graag terug. In uw beoordeling geeft u aan dat het scherm los zit. Ik denk dat het om de fiets gaat die in juni is aangeschaft. Is dit vanaf het begin al? Graag verneem ik wat wij anders hadden moeten doen voor een mooie 9 of 10? Helaas heb ik op deze e-mail geen reactie mogen ontvangen. Groet, Kazim
Makkelijke website, betaalbaar en snelle levering. Relatief snelle antwoorden via mail en klantvriendelijk
Hallo Annet, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons te delen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is, dit lezen wij graag terug. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik vind de fiets zelf schitterend maar ik betaal 60 euro voor reiklaar en het zadel en stuur ziteen gewoon los voorligt batterij deden het 2 uur daardoor vind ik dat niet echt de kwaliteit leveren
Goedemiddag meneer Vossebelt, Bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw ervaringen met ons en anderen te delen. Ik ben blij om te vernemen dat u de fiets mooi vind. Echter jammer van uw mening over de kwaliteit. Dit doordat de koplamp het niet doet en het stuur en zadel los zijn geleverd. Het stuur wordt inderdaad los geleverd omdat u deze zelf moet afstellen. Echter moet het niet bij het zadel zo zijn. Onze excuses hiervoor. Jammer dat de koplamp niet meer werkt. Ook hiervoor onze excuses. Wat kunnen wij nu nog doen om uw ervaringen te veranderen naar een mooie 9 of 10? Helaas heb ik geen reactie mogen ontvangen hierop. Met vriendelijke groet, Kazim
Fantastisch geleverd alleen misschien een tip. Alles zat er in maar bijv gereedschap zoals een imbus zat er niet bij.
Hallo Marijke, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Ik vind het fijn om te vernemen dat je dochter tevreden is met de fiets! Uiteraard bedankt voor uw tip. Wij verkopen montage sets bij de fiets waarmee u deze in elkaar kunt zetten. Het is te vingen via de onderstaande link: https://www.superfietsen.nl/montage-set-fiets.html Ik wens je dochter veel fiets plezier toe! Met vriendelijke groet, Kazim
Twee weken getwijfeld tweedehands gezocht uiteindelijk toch gekocht hij ziet er echt mooi uit .in elkaar zetten rustig aan gedaan maar het is prima te doen de fiets altec zwart heeft een stoere uitstraling nu nog een stukje fietsen .ik verwacht dat dat ook verassend zou zijn. U hoeft niet te twijfelen bij aanschaf.
Goedemiddag Onno, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw positieve ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met de fiets en dat het goed is gegaan met de montage! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets besteld die volgens site voorradig was. Krijg je, blijkt nu, standaard mailtje dat je order verwekt wordt en later dat hij klaar staat voor verzending. Pas daarna een mailtje dat de bestelde kleur toch niet voorradig is. Het voorstel voor een alternatief geaccepteerd en vervolgens komt er niets. Blijkt de order niet verwerkt! Kijk je later op de site en maken ze zelfs reclame met de “niet” voorradige fiets!! Kortom veel en snelle bla bla maar weinig service.
Goedemiddag Gerard, Bedankt voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw ervaringen kenbaar te maken, Dit waarderen wij enorm. Om dit te bespreken heb ik u vrijdag 27 november en vandaag maandag 30 november telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik u via deze weg benader. Laat ik benadrukken dat ik het enorm vervelend vind om te vernemen dat de door uw bestelde fiets niet op voorraad was. Ik vind het fijn dat u bereid was om het alternatief te nemen, jammer dat wij hier steken in hebben laten vallen en de fiets niet tijdig is verzonden. Namens Superfietsen mijn oprechte excuses hiervoor. U mag er zeker van zijn dat dit niet de normale gang van zaken is. Door een fout in de planning is de fiets niet tijdig verwerkt en niet verzonden. U had de fiets normaliter op 17 november moeten ontvangen maar dit is 19 november gebeurt. 1 dag vertraging. De fiets stond vanaf dat moment niet op voorraad. Wellicht dat u nog oude cookies heeft waardoor u dit nog ziet staan. De reden dat wij u een e-mail hebben verzonden omdat de fiets niet op voorraad was, is omdat wij telefonisch geen gehoor hebben gehad. Wij vinden het niet netjes om af te wachten tot u terug belt en daarom hebben wij een e-mail verzonden. Graag wil ik dit op een nette manier afsluiten en wilde u daarom een kettingslot opsturen voor het ongemak. Mag dit naar hetzelfde adres als de fiets? Graag verneem ik van u. Buiten dit hoop ik dat de fiets goed bevalt en dat het is gelukt met het in elkaar zetten. Veel fiets plezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Kazim
De fiets hebben wij vorige week besteld zodat het tijdig binnen zou komen voor sinterklaas. De fiets was mooi op tijd bezorgd door DHL. Was netjes verpakt en eenvoudig te monteren als je een beetje handig bent. Echter kwam ik er niet goed uit hoe ik de reflector moest monteren, de medewerker aan de telefoon heeft uitmuntend geholpen en ik krijg een kaartje erbij die handgeschreven was voor mijn dochter. Mijn verwachting is overtroffen, dankjewel Superfietsen en Kazim!
Vrijdag de 13e fiets besteld vanaf de 16e in gebruik. T voorlicht doet het al niet meer. De rechter rem doet het al niet meer. Voor de rest is het een leuke fiets. Alleen jammer van de dingen die nu al kapot zijn.
1 tip, verander van pakketleverancier. DHL is drama, slechte service, pakket werd zomaar ergens neer gezet zonder dat ik daar bericht van heb gekregen. Had zomaar gestolen kunnen worden. Iedereen kon dit zo meenemen.
Goedemiddag Luuk, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat u tevreden bent met de fiets. Wat slordig en slecht van DHL dat ze de fiets onbemand hebben achtergelaten. Dit is absoluut niet de bedoeling en niet de normale gang van zaken. Hiervoor namens Superfietsen mijn oprechte excuses! U mag er zeker van zijn dat ik dit doorgeef met uw track en trace aan DHL. Zodat de desbetreffende koerier hierop aangesproken kan worden. Bedankt voor uw eerlijkheid hierin! Tot op heden is DHL de enige koeriersdienst die grote zendingen verstuurd. Dit is de reden dat we er nog niet van kunnen afwijken. Ik wens u veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zeer goede degelijke fiets. Jammer dat er her en der wel wat lakschade op de fiets te vinden was bij het uitpakken. Dit maakt het net even iets minder perfect. Desalniettemin een prima fiets en onze oudste zoon is er super blij mee.
Goedemiddag Menno, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Wat jammer om te vernemen dat je de fiets met lakschade hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn oprechte excuses hiervoor. Graag had ik contact gehad met je hierover. Echter kan ik met deze gegevens geen bestelling vinden. Zou je wellicht een foto van de schade kunnen mailen naar ons met het bestelnummer? Dan kijk ik graag wat ik voor je kan betekenen. Ik wens je zoon veel fiets plezier toe! Met vriendelijke groet, Kazim
Fijne fiets! Vooral een lichte fiets waar ik heel blij van wordt.
Hallo R S, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is! Dit lezen wij graag terug. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Bestelling en aflevering ging heel vlot. Een mooi nette fiets, precies zoals aangegeven op de website Dank!
Goedemiddag Edith, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is! Dit lezen wij graag terug. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Super mooie fiets en super service
Hallo Nathalie, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen over de fiets en onze service. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
We hebben bij Superfietsen 2 transport fietsen van Altec besteld. Z Zeer snelle levering (mijn zoontje was jarig op woensdag, op zondag de fiets besteld en dinsdag al ontvangen) en prima prijs/kwaliteit. Heb wel 2 nieuwe sloten van Axa op beide gezet gezien de sloten niet al te soepel zijn en bij 1 fiets het slot niet goed dicht wilde omdat deze krom was. Maar veder tot nu toe prima fietsen voor de scherpe prijs en prima service via de chat ook.
Goedemiddag Tom, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen en wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Jammer van de sloten. De fietsen die je hebt besteld hadden een ringslot van het merk Altec deze werken normaliter ook prima. Met de AXA slot kan je de fietsen in ieder geval goed verzekeren. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Woensdag twee fietsen besteld, een heren en een damestransportfiets. Vrijdag al geleverd en op zaterdag zelf in elkaar gezet. Fietsen kwamen goed verpakt en zonder enige schade binnen. Iedereen die een beetje handig is kan de fietsen zonder handleiding in elkaar zetten. Met goed twee uurtjes beide fietsen in elkaar en afgesteld op lengte van de persoon. Nu was het wel handig dat ik al een trappersleutel had. Vriendin superblij, zoon superblij en ik dus ook. Top, bedankt
Goedemiddag Mark, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw positieve ervaringen met ons en anderen te delen. Ik vind het fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Ik vind het ook super knap van je dat je de fietsen zonder handleiding in elkaar hebt kunnen zetten, dit is mij na 2 jaar nog steeds niet gelukt! Uiteraard wens ik je vrienden en je zoon veel fiets plezier toe! Mocht jezelf ook een fiets willen, wil je dan vooraf even contact opnemen dan help ik je graag persoonlijk verder! Groet, Kazim
Ik vind dat de Fiets zwaar is ,, ik verwacht dat niet,,
Hallo Fatima, Bedankt voor uw review! Wat ontzettend vervelend dat u dit op deze manier heeft ervaren en dat wij niet hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik heb u een e-mail verzonden om zo te kijken naar wat wij anders hadden kunnen doen en wat wij nog kunnen doen om u toch naar tevredenheid te kunnen helpen. Wij horen graag van u! Groet, Britt Superfietsen
Ik vind de service echt super goed. Ik moest langer wachten maar ze kwamen mij tegemoet met één mooi Slot voor de fiets. Zelden meegemaakt Dat één bedrijf zoiets doet voor de klant. Prijs en kwaliteit is super. Ik raad mensen toch aan om eens te kijken op de site. Het scheelt echt véél geld als je hier iets koop. Aanrader
Goedemiddag Louis, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Het is uiteraard niet de normale gang van zaken dat de zending vertraagd is, dit wilden wij dan ook graag goed maken. Bedankt voor al uw begrip en alvast veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe fiets. De service van superfietsen.nl is in een woord super te noemen. Zeker een aanrader in de toekomst bestel ik zeker nog een keer!!
KOERIERSBEDRIJF GAF AAN DAT ZE WEL MET TIJDSLOTEN WERKEN. Wees slimmer dan ik en vraag naar het nummer van het koeriers bedrijf ik heb tussen 8 tot 17.45 zitten wachten tot er iemand kwam. Tussentijds gebeld maar zogenaamd konden ze niet een tijdsindicatie geven, dit is nonsens! De fiets zelf is redelijk maar ik zou wel even doorsparen voor een fiets wat ook echt lekker of goed fiets voor jouw postuur. Ik heb hiervan geleerd. Fietsen beter in de winkel kopen. Maar ik ben blij dat ik in ieder geval weer voort kan bewegen ipv ov of auto voor kleine stukken
Hallo P, Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg jammer dat u dit op deze manier ervaren heeft en dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Ik heb hierover dan ook een e-mail verzonden naar u, zodat wij hier uit kunnen komen. Wij horen graag van u! Groet, Britt Superfietsen
Snelle levering, leuke goede fiets voor leuke prijs. Prijs kwaliteit prima.
Hallo N, Bedankt voor uw mooie review en dit prachtige cijfer! Wij zijn erg blij met uw tevredenheid. Daar doen wij het uiteraard voor! Heel erg veel fietsplezier toegewenst namens Superfiesen. Groet, Britt Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.