Helaas bleek na het in elkaar zetten van de fiets van ons zoontje een foutje in het achterwiel te zitten, waardoor deze steeds bleef hangen na het gebruiken van de terugtraprem. De fiets was uitverkocht dus ruilen voor een ander ging niet en voor ons was terugsturen eigenlijk geen optie omdat ons zoontje er zo blij mee was. Kazim en Britt hebben het super opgelost door een universeel achterwiel op te sturen die we op hun kosten konden laten maken. Binnen een dag was het nieuwe wiel er en twee dagen na het indienen van de factuur van de fietsenmaker stond het geld weer op onze rekening. Top service!! Heel blij mee:)
Hallo Rianne, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer. Wij zijn erg blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat het nu is opgelost! Heel erg veel fietsplezier toegewenst namens ons (Kazim en Britt). Groeten, Kazim en Britt Superfietsen
Zeer snelle levering , kan iedereen aanraden om het zelf in elkaar te sleutelen , een fluitje van een cent en je bespaard zo €75 . Alleen het voorwiel , stuur en zadel plaatsen , Inbussleutel en een baco en klaar ... Wat de fiets betreft ,, zeer stevig frame , goeie fiets en dat voor een paar centen en een zeer blije zoon .
Hallo Maurice, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat alles zo goed en snel gelukt is en dat u geen problemen heeft voorzien met de montage! Wij wensen u namens Superfietsen heel veel veilige kilometers toe en heel veel fietsplezier uiteraard! Groet, Britt Superfietsen
mooie snelle fiets
Hallo Frans, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u de fiets zo mooi vind en dat u tevreden bent. Graag hoor ik wat wij beter hadden kunnen doen om i.p.v. een 9 een 10 te ontvangen. Wij streven uiteraard naar perfectie. Ik hoor graag van u! Groet, Britt Superfietsen
Ik kreeg de fiets op tijd en ben er heel tevreden mee. Het is stevig en het fietst heel fijn. Super tevreden ben ik.
Hallo Saskia, Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de fiets en dat u zich veilig voelt op de fiets. Wij zijn tevreden als u tevreden bent! Heel veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen. Groet, Britt Superfietsen
De fiets was snel geleverd en moest nog even verstopt staan tot gisteren (12 november) toen ons jongen jarig was. Woensdagavond nog gemonteerd en donderdagochtend een hele blije jongen gehad wat zijn fiets echt zo vet vinden!
Hallo Petro, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer! Wat ontzettend fijn dat u tevreden bent over de levering en natuurlijk super fijn dat de montage zo voorspoedig verliep! Wij zijn ontzettend blij dat uw zoon zo blij is met zijn fiets. Heel veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen. Groet, Petro
De fiets is super goed hetwas even wennen maar nu gaat het super
Hallo Ines, Bedankt voor uw review en dit cijfer! Wat fijn da het wennen gelukt is en dat u nu zo tevreden bent. Daar doen wij het uiteraard voor. Namens Superfietsen nog heel veel veilige kilometers toegewenst! Groet, Britt Superfietsen
Kon op laatste moment fiets toch nog rijklaar laten bezorgen. Top service.
Hallo Melany, Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer! Wij zijn erg blij met uw tevredenheid en wij wensen u namens Superfietsen nog heel veel fietsplezier. Groet, Britt Superfietsen
Het stuur is alleen effe wennen bij het opstappen. Van de rest rijdt hij als een trein
Hallo Johan, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u tevreden bent met de fiets en dat u er veel kilometers me rijd. Graag hoor ik wat wij beter hadden kunnen doen om i.p.v. een 8 een 10 te krijgen. Wij streven uiteraard naar perfectie. Heel veel veilige kilometers toegewenst! Groet, Britt Superfietsen
Fiets in goede orde ontvangen en wordt nu heerljjk mee gefietst
Hallo Sjaak, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer! Wij zijn erg blij met dit cijfer en uw tevredenheid. Graag tot ziens. Heel veel fiets plezier toegewenst namens Superfietsen. Groet, Britt Superfietsen
Tolle komunikation Super Fahrrad und sehr schnelle Lieferung.
Hello Erwin, Thank you for your review and the grade! We are very happy that you are satisfied. Have fun with the bike. Regards, Britt Superfietsen
Ik heb al 3 fitsen bij superfietsen gekocht. Ik heb goede ervaringen mee. Snelle levering.
Hallo! Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo tevreden bent! Graag horen wij wat wij beter hadden kunnen doen om i.p.v. een 8 een 10 te krijgen. Wij streven uiteraard naar perfectie. Wij horen graag van u en ontzettend veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen! Groet, Britt Superfietsen
Ik was in eerste instantie best sceptisch, voor zo'n prijs een nieuwe fiets. Heb de gok gewaagd, en ben er erg blij mee! Volgende dag geleverd, netjes track en trace, en vooral wat een degelijke goede transportfiets! Het in elkaar zetten was geen probleem (zelfs niet voor mij) en fiets is van goede kwaliteit. Bedankt superfietsen.nl!
Hallo Nicole, Wat een prachtig cijfer en een leuke review. Ontzettend bedankt! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent. Dan zijn wij dat uiteraard ook. Heel erg veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen. Groet, Britt Superfietsen
De fiets is precies wat ik zocht. Het zelf in elkaar zetten van de fiets was erg makkelijk. Er ontbrak helaas wel 1 onderdeel, maar deze werd snel opgestuurd nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice.
Hallo, Bedankt voor uw mooie review en dit prachtige cijfer. Wij zijn ontzettend blij dat het goed is opgelost! Graag horen wij wat wij beter hadden kunnen doen om i.p.v. de 9 een 10 te krijgen. Wij streven uiteraard naar perfectie. Heel veel fiets plezier! Groet, Britt Superfietsen
Altec Dakota 26 inch besteld voor mijn zoon. Snel geleverd. Mooie fiets zeker voor het geld wat je ervoor kwijt bent. Het monteren was wel een dingetje doordat er alleen een algemene handleiding was, maar na een uurtje puzzelen was dit ook gepiept. De achterband bleek lek bij aankoop. Na 1 belletje kreeg ik een nieuwe binnenband geleverd een dag later en kon ik op kosten van superfietsen de band laten vervangen. Bedankt Kazim hiervoor!
Hallo mevrouw Karagoz, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaringen met ons en anderen te delen. Ik ben blij dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Daar klanttevredenheid natuurlijk centraal staat bij ons. Fijn dat wij hierin zijn geslaagd! Uiteraard nog veel fietsplezier toegewenst voor uw zoon! Groet, Kazim
duidelijke website, bezorging prima op tijd en de fiets was makkelijk in elkaar te zetten
Goedemiddag Saskia, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Dit lezen wij graag terug. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Een paar maanden geleden een mooie robuuste fiets gekocht voor onze dochter haar 19de verjaardag. Omdat zij met autorijlessen bezig was en het de bedoeling was dat zij een auto gaat kopen, besloten we niet een hele dure te kopen. Haar vorige fiets was kapot gegaan en ze had er toch 1 nodig om naar haar werk te gaan. Afgelopen week ging haar nieuwe fiets onverwacht kapot, de trapas. Een mailtje gestuurd naar Superfietsen. Het viel in de garantie. We mochten hem bij een fietsenmaker in de buurt laten maken. Hij fietst nu nog fijner dan voorheen. Erg blij met de goede service en snelle afhandeling. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt voor de goede service!
Goedemiddag Christine, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw positieve ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Uiteraard ook bedankt voor uw vertrouwen in onze service en dienstverlening. Ik vind het fijn om te vernemen dat uw dochter weer met veel plezier op haar fietst stapt. Ik hoop dat ze natuurlijk snel haar rijbewijs haalt. Fijne zondag toegewenst! Groet, Kazim
Op de site is de fiets goed te zien met zijn specificaties. De fiets was makkelijk in elkaar te zetten en dat zonder gebruik te maken van de handleiding.
Hallo Erik, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent en dat het in elkaar zetten zo goed is gegaan. Graag zou ik wel nog willen weten wat wij beter hadden kunnen doen om i.p.v. de 9, een 10 te krijgen. Uiteraard streven wij naar perfectie. Heel erg veel fietsplezier. Groet, Britt Superfietsen
Snelle levering en een hele mooie robuuste fiets waar ik jaren lang plezier van kan hebben!
Hallo M, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Deze mooie fiets voor mijn dochter van 10 gekocht. Van sterk materiaal, tot nu toe bevalt de fiets prima!
Goedemiddag Marina, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Dit horen wij graag. Ik ben blij dat alles naar wens is. Ik wens u dochter veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Superblij mee. Fiets heerlijk
Hallo, Wat een geweldig cijfer. Wij zijn u hiervoor erg dankbaar. We zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent en dat is natuurlijk waar wij ook zo ons best voor doen. Heel erg veel fietsplezier! Groet, Britt Superfietsen
Ik ben heel tevreden over jullie service Mijn zoons zijn fiets was heel snel geleverd.Wat ik ook heel tevreden mee bent is dat je ook je fiets in 3 termijnen kan betalen.Dank jullie wel,superfiets. Superfietsen.nl is zeker een aanrader.Mensen niet twijfelen,maar doen.Vriendelijke groeten een vaste klant.
Hallo Marjorie, Ontzettend bedankt voor uw review en dit PRACHTIGE cijfer! Wij zijn u erg dankbaar en onwijs blij dat u zo tevreden bent. Heel erg veel fietsplezier! Groet, Britt Superfietsen
Een mooie Altec transportfiets besteld; snelle levering en goede kwaliteit. De dopjes gingen van de standaard en toen ik vroeg of ik nieuwe losse dopjes kon kopen, kreeg ik als reactie dat zij een geheel nieuwe dubbele standaard gingen leveren als tegemoetkoming. Wat een service! De standaard werd direct opgestuurd. Zeer prettige communicatie en super klantvriendelijk. Superfietsen.nl is een echte aanrader!
Hallo Desiree, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer! Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent over onze service en met de fiets. Dat is ons streven uiteraard! Uiteraard zijn wij wel een beetje perfectionistisch op dit gebied en ik wil u daarom vragen wat de reden is dat u een "9" heeft gegeven en niet die 10? Nogmaals ontzettend bedankt voor uw review en het prachtige cijfer! Groet, Britt Superfietsen
Eindelijk een website gevonden die fietsen naar het buitenland kunnen leveren en met aantrekkelijke prijzen! Een week geleden heb mijn altec metro besteld en kreeg 'm vandaag binnen, super snel! Wat moeite om hem in elkaar te zetten en wat beschadigingen, maar dat hebben we samen netjes en snel opgelost! Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets en kan niet wachten om hem in gebruik te nemen!
Hallo Pernille, Ontzettend bedankt voor uw review. Wat fijn dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat u tevreden bent! Heel erg veel fietsplezier toegewenst namens Superfietsen. Groet, Britt Superfietsen
nog geeneens 1 maand in gebruik en nu al problemen. tijdens fietsen naar school kon ze niet meer trappen. gelukkig was er een fietsenmaker om de hoek. nu kijken of het alleen de ketting die er af gelopen is of dat er meer aan de hand is. vraag me af wie er voor de kosten moet opdraaien!
Goedemorgen Mithat, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik heb u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik per e-mail heb gereageerd en deze weg. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u problemen ervaart met de fiets. Wij staan garant voor onze producten en verlenen dan ook de service. Ik vind het jammer dat we niet de kans hiervoor hebben gekregen. Mochten wij wat voor u kunnen betekenen kunt u reageren op de door mij verzonden e-mail. Groet, Kazim
Snelle levering.
Hallo Nicole, Bedankt voor uw review! Wat een prachtig cijfer. Fijn dat wij aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Graag wil ik wel weten wat wij beter hadden kunnen doen om i.p.v. een 9, een 10 te kunnen krijgen. Wij streven uiteraard naar perfectie! Nogmaals ontzettend bedankt en veel fiets plezier. Groet, Britt Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.