Hele mooie goede fiets voor mijn zoontje.

Mijn zoontje is heel blij met deze mooie stevige fiets. Snel geleverd. Toen door het afleveren het licht kapot was gegaan meteen nieuwe gehad. Top service zeker aan te raden.

De fiets is goed service niet

De fiets is goed maar van de gebruiksaanwijzing en service hoef je niks te verwachten. De gebruiksaanwijzing snap je niet.

fiets miskoop!!

De service is perfect (daarvoor 5☆) Helaas is er met de fiets elke keer van alles mis, los of lek ) van een los stuur (overigens nog steeds) tot een achteras die helemaal scheef zit. Beetje zonde van mijn zuurverdiende centen. Jammer..

Geweldige service!

De eerste fiets die ik hier kocht, werd na een maand gestolen. Dus ik heb een tweede fiets gekocht. Geweldige service! Ik had namelijk een mail gestuurd om te kijken of ik korting kon krijgen (met een maand de splinternieuwe fiets gestolen, hoeveel pech wil je hebben?), en ik kreeg vrij snel een mail dat ze geen korting konden geven, maar ze konden wel een gratis kettingslot meesturen. Vandaag kreeg ik de fiets binnen en er zat een prachtig, stevig, dik, kettingslot bij! Hulde, Superfietsen.nl!

Super!!

Top!!

supersnel en klantvriendelijk

Een Altec fiets aangeschaft voor mijn zoon. Werd direct de volgende dag al geleverd. Minpuntje: in de doos ontbrak het achterlicht, de fietsenstandaard en een bout en moer. Ik heb dit gemaild naar Superfietsen en dezelfde dag kreeg ik een reactie : ik moest een aantal foto's uploaden van de fiets met de missende delen. Direct daarna werd mij verzekerd dat de onderdelen zouden worden toegezonden. En inderdaad de volgende dag had ik ze in huis. Super, snelle service, niet moeilijk doen en leveren wat je belooft. Andere aanbieders kunnen hier een voorbeeld aannemen.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Fiets ziet er uit als op de foto’s. Bestelling is makkelijk te plaatsen en je wordt continue op de hoogte gehouden van de status.

top fiets

prima fiets verhouding kosten-kwaliteit

SUPER Superfietsen.nl

Leuke fiets voor een aardige prijs gekocht. Mijn zoon is er enorm blij mee. Helaas is het pedaal snel eraf gegaan en is stuk. Dit heb ik gemeld. Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en dezelfde dag nog afgehandeld. Medewerkers als Kazim doen de naam eer aan. Super dankjewel Kazim!

prima de lux

Prima de lux veel meer met mijn hebzucht een fonkelnieuwe fiets met versnelling in ontvangst genomen.Ben ontzettend trots op mijzelf en bedankt alles en medewerking bij deze gebeurtstelling bij uiterste.Nu mijn parcours afleggen...Ajuu

In een woord geweldig, super gave fiets, super snelle levering binnen 24u!!! Mijn zoontje is er super blij mee een mooie kleur en super stoere jongensfiets word getoond aan zijn vriendjes. Heb hem zelf in elkaar gezet en dat ging ook prima, goed te doen.

Prima fiets voor niet veel geld

Tevens hadden we een klacht, deze is direct opgepakt en naar tevredenheid opgelost ! Zeer tevreden over deze service

waardeloze service

Fiets gekocht voor mijn dochter. binnen 3 weken valt de complete trap as eruit. krijg je een mail dat ze een vervangend achterwiel opsturen terwijl ik de foto s erbij heb gedaan. vervolgens een mail dat ik ermee naar een fietsenmaker moet gaan en dan de bon van reparatie in moet leveren. als je het er niet mee eens bent mag je de fiets in de doos terug sturen net of iedereen die wegzet in de schuur. echt waardeloze service en zal nimmer of te nooit hier nog zaken mee doen. wat een waardeloos bedrijf zeg . service 0.

Tevreden klant

Snelle levering en goed geholpen na wat problemen met de versnelling. Ik had een mailtje gestuurd en binnen no time een reactie terug ontvangen. Snelle service, daar hou ik van!

Super ervaring

Via bol.com heb ik een fiets besteld, ik was wat huiverig voor het zelf in elkaar zetten. Maar het was in een avondje gepiept. (het was niet simpel, maar absoluut te doen). Het enige puntje, een deel van de voordrager bleek verbogen. Maar een mailtje naar bol.com en ik kreeg direct reactie van de mensen van Superfietsen.nl. Een nieuw onderdeel is nu onderweg. Foutjes kunnen altijd gebeuren, het gaat om de manier waarop je het oplost. En bij superfietsen doen ze niet moeilijk. Vergeet ik bijna te zeggen dat mijn dochter (voor wie de fiets was) ook helemaal blij met haar fiets is. Kortom, zoek je een met goede service, kijk dan eens bij superfietsen

Snel-goed-betaalbaar

Een mooie degelijke fiets, voor een zeer schappelijke prijs. Goed en deugdelijke verpakt. Een accessoire zat er niet bij en 1 wielreflector was kapot. Dit werd supersnel en correct afgehandeld, inclusief een persoonlijk kaartje en een gratis poncho. Chapeau!

Zeer positief

Zeer mooie fietsen voor een scherpe prijs. Levering supersnel was binnen 24 uur binnen. Ook de service is perfect. Snelle reactie en hè probleempje was in no time naar tevredenheid opgelost. Echt een aanrader dit bedrijf.

Goede fiets voor een mooie prijs via een hele mooie webshop met snelle levering.

Hele mooie fiets gekocht. Overzichtelijke webshop. Er wordt duidelijk aangegeven als je niet kiest voor de installatieservice wat je allemaal zelf moet doen en of het makkelijk of moeilijk is. De installatiehandleiding is overzicht. Mijn volgende fiets ga ik hier weer kopen

Superfiets van Superfietsen

Duidelijke website, prettig prijsniveau, snelle levering en waar voor je geld. Mooie en degelijke fiets. Kleine tip aan Superfietsen: doe er een beknopte handleiding bij voor de iets minder technische kopers. Goed kunnen afstellen van remmen en versnellingen is belangrijk. Zeer tevreden!

Uitstekende prijs/kwaliteit

Mijn dochter had een nieuwe fiets nodig, en deze hebben wij hier bestelt. Binnen 24uur was de fiets in huis. Voldoet aan alle wensen en verwachtingen. Top.

Geweldig!

Mooie fiets voor een geweldige prijs. Mijn zoon is er helemaal blij mee. Snelle levering en een top service!

Super stevige fiets

Mooie aankoop

Geweldige service

In eerste instantie was de verkeerde fiets geleverd (adresstickers waren verwisseld). Dit is zeer snel en correct door de klantenservice opgepakt en opgelost met een extraatje als compensatie.

Service is top

Mijn hendel van de handrem was afgebroken omdat mijn dochter mijn fiets heeft laten vallen en binnen een paar dagen na het melden werd door de medewerker van Superfietsen Kazim een nieuw hendel naar mij verstuurd. Super tevreden met de service. Bedankt.

Fijne fiets

Ga als een raket.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.