Slecht

Fiets is een gevaar op de weg .helaas

Fijn!

Goede service, mooie fiets en flexibel qua levering. Heel fijn! Echter kwam de fiets beschadigt aan, dit werd heel netjes opgelost. Enige minpunt was dat er geen beschrijving was toegevoegd hoe de fiets in elkaar gezet moest worden.

De fietsen zijn top, goed in elkaar te zetten. Het enige puntje dat ik wil aangeven is dat de bezorgdag wat duidelijker aangegeven mag worden.

Goede snelle service

Voor 4 uur besteld. Volgende dag geleverd. Super service. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe fiets.

Goede service. Mijn dochter is ontzettend blij met haar fiets

Mooie fiets goede kwaliteit

Snelle service , zeer tevreden over de fiets!

Mooie betaalbare fiets

Snelle levering en goede fiets!

Snel geleverd netjes verpakt mooie en goede fiets

Snelle levering van een uitstekende fiets,

Door de goede handleiding was de montage prima zelf te doen.

super geweldig

ze is er super blij mee volgende al bezorgt nog nooit mee gemaakt

Super fiets

Super mooie fiets en kom hem ook heel makkelijk zelf afmonteren, alles netjes en perfect, mijn zoontje is er super blij mee met deze blitse fiets, top

Snelle levering en mooie fiets, mijn zoon van 8 is er heel blij mee

Goede ervaring

Zeer goed bedrijf en snelle bezorging

Ik ben super blij met de fiets heb al aantallen kilometers er mee gereden en ben er zeer tevreden over.

Super goed

Mooie website, Service is prima, Zou ooit weer en fiets daar aanschaffen?

Snelle levering, top fiets!!

Supermooie fiets, precies als verwacht. Onze zoon is er heel blij mee.

Klantenservice goed op orde.

Na een wat vervelend begin, waarbij de levertijd op de website bij lange na niet gelijk was aan de werkelijkheid, heeft Superfietsen erg goed geholpen door te doen wat wel mogelijk was. Wij hadden echt voor het weekend de fiets nodig en door wat meedenken van hun kant, konden we de fiets vrijdag ophalen bij een vriendelijke medewerker in 't filiaal. Kortom, we hadden voor het weekend de fiets. Fouten kunnen gemaakt worden, het is echter hoe een bedrijf daar vervolgens mee omgaat. Superfietsen heeft dit uitstekend opgelost in mijn ogen en dus zullen ze ons de volgende keer weer terug zien.

SUPERSLECHT

Ik laat niet eens 1 ster achter. Ik had een fiets besteld en krijg alleen de frame zonder accu en oplader. Nu 2 weken later nog geen accu en oplader binnen gekregen. 10 keer achteraan bellen en mailen en dan zeggen dat het onderweg is. Nou ik vindt dit echt SUPERSLECHT. Verander de naam maar naar SUPERSLECHTE SERVICE. Nu kan ik na 2 weken wachten maar weer opzoek naar een fiets terwijl ik hem hard nodig ben. De oplossing die ze hadden geboden was ook 10x niks. Bestel je een volwassenen fiets krijg je een kindermand toe gestuurd als goedmakertje. Ik koop hier nooit meer iets. Jullie moeten je echt schamen om een klant zo te behandelen. Schandalig.

Super fiets voor een mooie prijs!

Herenfiets besteld en wat een plaatje. Zelf in elkaar gezet. Heel tevreden.

Jammer dat er niet naar een gepaste oplossing wordt gekeken

Ik was onwijs blij met mijn fiets. Hij ziet er super mooi uit. Helaas bleek na het in elkaar zetten dat er een fout zat bij het achterwiel. Een onderdeel dat al in de klaar zat toen de fiets werd geleverd. Helaas werd er niet meegedacht voor een gepaste oplossing waarbij ook vanuit jullie kant wat extra service kwam ipv dat alleen de klant alle moeite moet doen om een goed functionerend fiets thuis te krijgen.

Aanbevolen

Mooie fiets, makkelijk in elkaar te zetten

mooie fiets, makkelijk in elkaar te zetten.

2 maanden geleden fietsen gekocht goed geleverd, helaas na 2 maanden gestolen. Waren wel goede fietsen voor een goed prijs dus heb ik maar 2 nieuwe besteld. En weer snel geleverd

Top fiets voor een ongelofelijk lage prijs

Ik was nog geen 240 kwijt voor een prachtige fiets met 7 versnellingen. En het is een mooie kleur. Nu hopen dat die een paar jaar mooi en goed blijft!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.