het is een hele fijne fiets , hij fiets heel lekker is ook licht van gewicht en ziet er sportief uit, leuke of mooie fiets zeggen andere mensen.
Hallo Van der Blom, Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Dit lezen wij graag! Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Om eerlijk te zijn ben ik gekomen voor de lage prijs en die heb ik ook gevonden. Heb een leuke kinderfiets gehaald voor een verjaardag. Ik zou een gratis kettingslot meegestuurd krijgen, maar die werd niet meegevelerd. Ik dacht dat het een goedkope marketing truc was, maar superfietsen kwam er zelf mee dat deze later geleverd zou worden. SUPER attent!
Hallo Manuela, Wat leuk om deze beoordeling te lezen, bedankt dat je hier de tijd voor hebt genomen. We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent. Groet, Kazim
Had een aantal vragen over de bakfiets werd netjes geholpen en eerder geleverd daan aangegeven.
Hallo Liesbeth, Wat fijn dat je tevreden bent over ons. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
De fiets die ik online had besteld kwam op tijd aan. De fiets was in goede staat geleverd alleen zonder standaard. Deze is meteen verzonden. Vriendelijke jongen aan de telefoon. Aanrader!
Hallo Priya, Bedankt voor het delen van je ervaringen en complimenten. Dit vinden wij fijn om te lezen. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Na een proef ritje op de nieuwe fiets,was ik helaas niet overtuigt Ik wou de fiets retour sturen maar las ik op de website opeens dat je de fiets alleen mag retourneren als je er niet op had gefietst Dus ik baalde best want hoe kun je nou een geen proef ritje maken met de fiets,want dan weet je toch niet of hij goed bevalt ofniet Ik heb hem de zelfde dag maar op marktplaats neer gezet,in de hoop dat ik hem snel kan verkopen.
Goedemorgen mevrouw Huisman, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik via deze weg reageer. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. In uw beoordeling geeft u aan dat u de fiets graag retour wilde sturen maar dat dit volgens de voorwaarde niet kan. Wij helpen onze klanten graag en zoeken dan ook graag naar de mogelijkheden. Ik heb in onze mailing systeem gekeken, echter zie ik geen contact moment buiten deze review. Mocht u de fiets willen retourneren en nog niet heeft verkocht vernemen wij graag van u zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Groet, Kazim
Er zat geen handleiding bij en ik kan op geen maagdelijkheid bellen, ik vind dat zeer klantonvriendelijkheid. Ik heb hem uiteindelijk in elkaar kunnen zetten maar heb geen idee of het stuur goed blijft zitten...
Hallo Dirk Jan, Bedankt voor uw beoordeling en de kans die u mij heeft gegeven om het telefonisch toe te lichten. Wij hebben besproken dat de handleiding in de mail staat die u ontvangt. Hiervoor heeft u duidelijk kenbaar gemaakt dat u het graag als hard copy wilde. Dit zullen wij dan zeker ook meenemen ter verbetering. Daarnaast zijn we erachter gekomen dat u ons telefoonnummer niet geeft gezien op de homepage. U heeft aangegeven dat u ons telefoonnummer niet kon vinden. Echter staat deze wel op onze homepage samen met de handleidingen ook. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om het toe te lichten. Echter jammer van de -5 punten voor de handleiding. Groet, Kazim
Goede service en snelle levering. Fiets is in goede staat.
Hallo Ida, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met de fiets en onze service! Veel fietsplezier :) Groet, Asha
De bestelde fiets werd in twee (werk)dagen geleverd. Het in elkaar zetten was niet veel werk en vereist geen speciale kennis van fietsen. De fiets, grootte, kleur en accessoires kwamen overeen met de beschrijving. Kortom, ik ben tevreden en kan jullie aanbevelen aan andere bekenden.
Hi Fulco, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen en bedankt voor het mooie cijfer! Daar zijn wij erg blij mee. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Mooie mtb voor mijn zoontje gekocht. Snel geleverd tegen een zeer goede prijs kwaliteits verhouding. Ook service achteraf is gewoon weg top! Chapeau! hier kunnen veel Webwinkels nog wat van leren.
Hallo Rob, Super bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, en het mooie cijfer! Dit waarderen we enorm.Fijn om te horen hoe tevreden je bent met de aankoop en onze service. Daar doen we het voor :) Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Mooie fiets, snel ontvangen. Goede service. Kettingkast kon niet gemonteerd worden. Volgende dag meteen een nieuwe gekregen. Zadel en handvaten qua kleur niet zoals op de foto. Volgende dag meteen nieuwe, andere kleur gekregen. Mail wordt snel en klantgericht behandeld. Kortom, heel tevreden!!
Hallo Sco, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen en bedankt voor het mooie cijfer. Dat stellen we zeer op prijs! Fijn dat we alles goed en snel hebben kunnen oplossen voor je. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Zeer goed afgeleverd en goede beschrijving om enkele delen te monteren in deze prijsklasse een goede fiets Is een aanrader voor wie een degelijke fiets wil TOP
Hallo Hans, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en het delen van uw positieve ervaringen :) Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Lang op zoek naar deze fiets, en hier toch gevonden. Snelle levering.
Hoi Danielle, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, gelukkig kon u de fiets bij ons vinden! Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden kunnen doen voor een 9 of een 10. Graag hoor ik van u :) Veel fietsplezier toegewenst Groet, Asha
Het is een prima fiets. Na levering was niet alles in orde. Superfietsen heeft een goede service verleend en hierbij goed geholpen. Snelle reactie! Hij fietst nu heerlijk :)
Goedemorgen Iris, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik via deze weg reageer. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat het zadel niet vast blijft zitten en dat het achterlicht het niet doet. Graag helpen wij dit op te lossen. Kunt u ons een video sturen van het zadel en de zadelpen, dan kunnen wij het voorleggen bij een van onze monteurs. Een nieuw achterlicht kunnen we voor u verzenden, we willen natuurlijk dat u veilig de weg op kan. Mag dat naar het zelfde adres als de fiets? Graag hoor ik van u Groet, Asha
Originele beoordeling
Het is een prima fiets. De zadelpen kan alleen niet voldoende aangedraaid worden waardoor het zadel los blijft. Daarnaast doet het achterlicht het niet. Fietst verder goed!
De eerste keer dat ik op de fiets ging fietsen waren de voetpedaal aan de rechterkant los gegaan. Deze heb ik vastgesteld. De ijzeren plaat om de voorband was afgebroken na een harde wind en de fiets lag op de grond. Deze heb ik bij de fietsenmaker laten maken. Ik ben teleurgesteld in deze aankoop.
Hallo Nadia, Bedankt voor uw beoordeling en de tijd die u mij heeft gegeven om het telefonisch toe te lichten. Het is jammer dat de trapper er verkeerd op was gemonteerd waardoor deze eraf is gevallen. Fijn dat u dit zelf had kunnen oplossen. Daarnaast vind ik het jammer dat er een onderdeel kapot was na een val. Hoe vervelend dit ook is. Zijn wij van mening dat iets kapot kan gaan na een val. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Ben zeer tevreden met mijn aankoop van een altec dutch fiets. De fiets werd netjes optijd bezorgd. Wel een dingetje om zelf te monteren maar dat lukte prima met behulp van een youtube video. Verder is de klantenservice super. Wou een andere kleur en dat werd netjes veranderd. De mails werden ook snel beantwoord door Kazim. De fiets is van goede kwaliteit, voor een schappelijke prijs. Kortom ik heb alles top ervaren met Superfietsen.nl
Hi Kelly, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen en het mooie cijfer :) Daar zijn we erg blij mee en natuurlijk helpen wij graag om een beetje extra kleur in je leven aan te brengen ;) Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Goed kwaliteit
Hallo Subhi, Bedankt voor het achterlaten voor een beoordeling! Veel fietsplezier! Groet, Asha
Fiets was al heel gauw bij ons aan huis bezorgd. Ook is het in elkaar zetten van de fiets heel makkelijk gegaan. Alles was heel duidelijk te vinden op de site kwa gebruiksaanwijzing. Zeker een aanrader!!
Hallo Oben, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en het mooie cijfer! Fijn dat alles gelukt is met de montage :) Je kan jezelf bijna fietsmonteur noemen ;) Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
De fiets zelf is prachtig, het kleurtje zag er veel doffer uit op de foto maar in het echt is het een super mooie blauw. Hij fiets heel lekker, de rem is ook super accuraat. Zeker een aanrader!
Hallo Luka, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Een goeie fiets waar ik dagelijks mee naar het werk kan fietsen. De levering was top en de fiets zelf was snel in elkaar gezet.
Hallo Erik, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fijne fiets, ziet er mooi uit
Hallo Linda, Wat fijn om te vernemen dat je erg tevreden bent. Wat hadden wij anders moeten doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets besteld super snel binnen. Helaas een defecte standaard erbij. Direct gecontact en ik had de volgende dag een nieuwe binnen . Maar het mooiste komt nog ik kreeg een handgeschreven kaart erbij dat ze blij zijn dat de dit probleem mochten oplossen. Dit maakt een bedrijf anders dan anderen en dus onderscheidend. Wij zijn blij met superfietsen
Hallo Leroy, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Wij vinden het ook tof dat u ons de kans heeft gegeven om het probleem op te lossen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Ik had niet verwacht dat de fiets zo snel binnen zou zijn. Maar daar was mijn zoon hartstikke blij mee. Enige wat alleen lastig was is dat moersleutel er niet bij was om de fiets in mekaar te zetten, waardoor ik naar verschillende winkels toe moest om het te zoeken. Maar voor de rest mijn zoon geniet van de fiets en was de levering super snel
Goedemiddag Gwenny, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Wat fijn om te vernemen dat je zoon tevreden is met zijn fiets. Je opmerkingen over het gereedschap is me niet ontgaan. Er wordt inderdaad geen gereedschap bijgeleverd. Wij vermelden het op de doos wat je exact nodig heeft. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Snelle service. Je word altijd goed geholpen. Alle bestellingen worden heel snel weg gestuurd en bezorgd. Krijgt altijd snel antwoord en word altijd netjes te woord gestaan.
Hallo Brittanny, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen. Fijn dat je tevreden bent! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
de standaard van de fiets is al kapot zonder nog gebruikt te zijn De dop is er al vanaf waardoor de fiets nu om valt.
Goedemorgen mevrouw Maurits, Bedankt voor uw beoordeling. Gisteren en vandaag heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik via deze weg reageer. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u problemen ervaart met de standaard van uw fiets. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor. Wij hebben per e-mail contact gehad en de nieuwe standaard is ontvangen door u. Jammer dat u niet in de gelegenheid meer bent om de beoordeling aan te passen en dit te vermelden. Fijne vakantie! Ik vertrouw erop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd en wens u namens Superfietsen.nl een mooie dag toe! Met sportieve groet, Kazim
Helaas begon mijn aankoop met een misverstand mbt het afmonteren van de fiets. Was voor mij niet erg handig geregeld. Heb hierover gemaild en vrijwel direct een mail gekregen met een oplossing. Erg fijn!
Goedemorgen Priscilla, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik u via deze weg benader. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u ontevreden bent over de aankoop van uw rijklare fiets. Dit horen wij niet graag. In uw beoordeling geeft u aan dat u de fiets rijklaar heeft besteld en dat u nog een aantal onderdelen moest monteren, zoals de trappers het stuur recht zetten en de voordrager. U geeft aan dat u het voorwiel eruit moest halen hiervoor. Dit is echter niet de normale gang van zaken. Om de voordrager te monteren had u enkel de asmoeren eraf moeten draaien. De trappers, stuur rechtzetten en voordrager kan niet vooraf gemonteerd worden. Dit is de reden dat wij de fietsen aanbieden voor 98% rijklaar. Daar de koeriersdienst geen schade wilt veroorzaken kunnen we dit niet monteren. Om onze klanten vooraf goed te informeren vermelden wij dit op de website en persoonlijk per e-mail nadat uw bestelling is verwerkt ten slotte ook bij de bezorging mail. Jammer dat deze informatie uw aandacht is ontgaan. Ik had graag de kans gehad om dit telefonisch toe te lichten en uw ongenoegen weg te nemen. Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Ik snap niet dat je mensen de optie geeft de fiets afgemonteerd thuis te bezorgen voor €70 extra en daarbij niet vermeld dat als je een voordrager heb je die fiets voor de helft weer uit elkaar moet halen. Pedalen en lampje snap ik.. maar die voordrager hadden ze makkelijk kunnen monteren en zo kunnen bezorgen. Ben zeer ontevreden en ga hier zeker werk van maken.
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.