De fiets was zo snel geleverd. Mijn nichtje was zo blij. Zag er verzorgd en goed ingepakt. Ik zal in de toekomst voor mijn zelf een fiets bestellen voor mij werk. Ik ben zeer blij en tevreden.
Hallo N, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en goed om te horen dat de fiets met enthousiasme is ontvangen! Veel fietsplezier toegewenst voor haar! Groet, Asha
We hebben 2 damesfietsen besteld, de levering ging vlot. De verrassing was groot bij het openen van de doos, 2 mooie fietsen van een mooie kwaliteit. Stevig frame en goede lak. Hier kunnen de kids goed en veilig op naar school. We hadden nog een paar vragen, dus mailden we met service Al snel kwam een antwoord die naar onze tevredenheid was. Wij zijn een zeer tevreden klant en de fietsen zijn van goede en mooie kwaliteit. We bevelen superfietsen van harte aan.
Hallo Robert, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen. Het hebben van veilige fiets is natuurlijk het belangrijkst voor kids (en dat ze er flitsend uitzien natuurlijk 8-) ) Fijn dat we je vragen goed hebben kunnen beantwoorden. Veel fietsplezier voor de kids! Groet, Asha
Originele beoordeling
We hebben 2 damesfietsen besteld, de levering ging vlot. Bij het in elkaar zetten bleek één van de fietsen licht beschadigd te zijn, foto's gemaakt met en met service gemaild. Al snel kwam een antwoord en opties om het op te lossen. Super goed. Wij zijn een zeer tevreden klant en de fietsen zijn van goede en mooie kwaliteit.
Ik ben heel blij met mijn fiets. Na een fiets gevonden te hebben contact gehad met de kantenservice. Ik wilde een kinderzitje plaatsen maar die fiets was daar niet geschikt voor. De medewerker adviseerde mij een andere fiets. De fiets is bezorgd en is heel mooi en stevig. Ik ben zo blij!
Hi Jessica! Fijn dat je zo tevreden bent dat je nog een review achterlaat 8-) Nogmaals veel fietsplezier Groet, Asha
Betaalbare fiets van goede kwaliteit met snelle levering.
Hi MM, Bedankt voor de beoordeling. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden kunnen doen voor een mooie 9 of 10. Veel fietsplezier toegewenst. Groet, Asha
Na lang zoeken hebben we een fiets gevonden. Gebeld met de klantenservice en gevraagd of het een geschikte fiets was. De medewerker adviseerde mij een andere fiets omdat daar geen kinderzitje op kon, althans het was niet verstandig. Ik ben heel blij met mijn moederfiets!
Hoi Jessica, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen. Fijn dat je goed bent geadviseerd, safety first natuurlijk! Veel fietsplezier! Groet, Asha
Fiets was snel geleverd, redelijk makkelijk af te monteren. Alleen derailleur bij de fietsenmaker laten afstellen. Fietst heel fijn, soepel en licht.
Hallo Yvette, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en het mooie cijfer. Fijn dat het gelukt is met de montage, iedereen heeft wel eens een beetje hulp nodig ;) Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Fiets besteld en na een dag bezorgd. Mooie goede fiets en zeker voor de prijs. Super blij mee!
Hi Saskia, Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Superfietsen. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Ik vond erg leuk om nieuwe fiets te installeren. En mijn man is erg blij mee met zijn mooie fiets, want zijn fiets zijn erg versleten. Hij vind heerlijk met dit fietsen en kan weer verder met krant te bezorgen.
Hallo Helma, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen. Fijn dat je leuk vond de fiets te monteren! Een hele belangrijke fiets omdat deze nodig is voor zijn werk. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd naar wat wij anders hadden kunnen doen voor een mooie 9 of 10. Veel fietsplezier voor de harde werker! Groet, Asha
geweldige service
Hoi Zay, Bedankt voor je beoordeling en veel fietsplezier! Groet, Asha
Besteld en volgende dag in huis!!! Zelf in elkaar gezet, was goed te doen (als vrouw zijnde) !!! Duidelijke beschrijving erbij Al paar km weg gefietst, goeie stevige fiets, zeker waard voor z'n geld Bedankt!!!
Hi Miranda, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en super dat het monteren is gelukt. Nog een paar keer oefenen en je hebt de skills om fietsmonteur te worden! :-) Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Goeie fiets voor een mooie prijs
Hallo Andreas, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Veel fietsplezier! Groet, Asha
Ik heb een goede ervaring met superfietsen. Het zelf in elkaar zetten van de fiets ging goed.. Ondanks dat hij gecategoriseerd stond als "een hele uitdaging" We hebben wel bij de fietsmaker de remmen laten afstellen. Dat durfden wij zelf niet aan. Ook het mailcontact als prettig ervaren en een snelle reactie terug.. Kortom Hier bestellen wij vaker een fiets..
Hi Regina, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen. Zelfs een fietsmonteur in spe heeft soms een beetje hulp nodig, dat kan natuurlijk de beste overkomen. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden kunnen doen om een mooie 9 of 10 te verdienen? Veel fietsplezier toegewenst! groet, Asha
Levering conform bestelling! Zeer tevreden. Top kwaliteit
Hoi I, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling, veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Dit is de derde keer dat ik zakelijk een fiets bestel bij Superfietsen. De eerste twee keer is het helemaal goed gegaan, de fietsen zijn tijdig bezorgd en ze fietsen nog goed. De derde diets was helaas binnen gekomen met een kras op het stuur. Kenbaar gemaakt en heb een nieuwe stuur gekregen met een handgeschreven kaartje. Dit is service op niveau!
Hoi Danielle, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met superfietsen, fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze service! De laatste bestelling dan wel niet geheel vlekkeloos (lees: krasloos ;-) maar gelukkig snel opgelost! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Ik had de fiets ontvangen met een lekke achterband. 1 mailtje was genoeg en ik krijg de volgende dag een nieuwe binnenband. Tevreden over de service en de nette reactie, dankjewel Kazim en collega’s!
Hallo Petra, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen met Superfietsen, fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen! Super veel fietsplezier toegewenst, Groet, Asha
Helemaal niet aanbevolen. 1. Ik heb de bestelling afgerond - het werd geannuleerd onder het voorwendsel dat dit type betaling niet werkt vanuit België. 2. Ik heb betaald via de bank - ze beweren dat het geld niet naar hen is gekomen. 3. Het lukt uiteindelijk, ze bezorgen een verkeerd adres bij de post. 4. Ze stellen het adres vast - het duurt twee weken voordat het arriveert (in tegenstelling tot de belofte die op de site staat dat het de volgende dag aankomt).
Goedemiddag Jeshua, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 0032*********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik via deze weg reageer. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u niet tevreden bent met onze service en communicatie. U heeft de fiets online besteld met After Pay, er staat duidelijk aangegeven op onze website dat dit enkel geld voor een Nederlands factuuradres. Jammer dat u hier overheen had gelezen waardoor u het geld zelf handmatig heeft overgemaakt. U kon tenslotte ook met MisterCash/Bankontakt betalen. Gelukkig hebben wij de fiets verzonden, later omdat wij niet meteen de betaling kunnen zien. Daarnaast is het ook jammer dat DHL de fiets te laat heeft bezorgd. Zoals u weet zaten we toen in de tijd dat de maatregelen van het virus hoger waren. Ik ben alsnog blij dat DHL de fiets heeft bezorgd. Wat ik echter minder eerlijk vind van u, is dat u niet in de beoordeling aangeeft dat u de crank zelf kapot heeft gemaakt en dat het alsnog allemaal is opgelost. Had wel zo sportief geweest als u eerlijker en met meer details uw ongenoegen kenbaar had gemaakt via Kiyoh. Groet, Kazim
De fiets werd goed en snel geleverd en goed verpakt. Omdat ik gekozen had dat de fiets op 85% werd geleverd, zou ik het prettiger als per fiets een papieren beschrijving er bij wordt gedaan hoe de desbetreffende fiets verder afgemonteerd moeten worden. Dit moet je nu downloaden van de site en dan vond ik onoverzichtelijk wat niet optie geldt voor iedere fiets.
Hallo Jordi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Bedankt voor de tip, we zijn bezig specifiekere handleidingen te maken dus hopelijk kunnen we het in de toekomst makkelijker maken. Ik zie dat je een Crown Berlin hebt besteld, dit is een flinke uitdaging dus we kunnen je bijna een echte fietsmonteur noemen! Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Alles netjes en op tijd volgens afspraak geleverd
Hoi Frank, Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel fietsplezier! Groet, Asha
Super nice fiets, my daughter was very happy!
Hi Derek, Thank you for leaving a review. Great to hear your daughter was happy with her new bike, Regards, Asha
Ik gebruik deze fiets voor naar mijn werk (elke dag een uur) te gaan en dat gaat prima. Stevige fiets die goed zit. Wat is wel jammer vind is dat ik soms door de zwaarste versnelling heen trap. Als je net als ik overal een race van maakt dan zal ik kiezen voor een fiets met meer versnelling maar ben je wel normaal ;) dan is het een prima fiets en niet duur
Hoi Sandra, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling! Wat fijn dat je tevreden bent met de fiets! Als ik zo je beoordeling lees en de opmerkingen over de versnellingen denk ik dat deze niet helemaal goed zijn afgesteld en dat het daarom zwaarder is. De onderstaan video kan u hierbij helpen: Link - https://www.youtube.com/watch?v=20C3mbBl0HE Als u dit heeft afgesteld verzeker ik u dat u de race zal winnen! Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Helaas ging het met de bezorging niet helemaal, maar uiteindelijk een dag later ontvangen. Online service is ook prima.
Hallo Miranda, Bedankt voor de beoordeling, jammer dat de bezorging wat vertraging had opgelopen. Gelukkig kan je nu lekker touren op je nieuwe fiets! Veel fietsplezier! Groet, Asha
Ik heb een hele goeie ervaring met deze webshop. Mijn bestelling werd op tijd binnen gekregen. Goeie prijs en goeie service.. Top
Hoi Lisien, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te horen over jouw goede ervaringen met Superfietsen.nl. Veel fietsplezier! Groet, Asha
De prijs is goedkoop en dat merk je aan de kwaliteit. De band schiet snel van de velg af als je hem wilt oppompen, wat tot schade leidt. Verder prima fiets.
Hallo A, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Jammer dat de kwaliteit voor u tegenvalt maar dat het wel gelijk staat met de prijs. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de band er snel afschiet, zou u een foto van het probleem kunnen mailen naar [email protected] zodat we u kunnen helpen het op te lossen. We vernemen graag van u zodat we uw fietsplezier kunnen vergroten! Groet, Asha
Mooie fiets, snelle service en ik had hem zelf zo in elkaar gezet.
Hi Davina, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling en het mooie cijfer! Fijn dat alles is gelukt met de montage, je bent nu nog maar 1 stap verwijderd van een echte fiets monteur! Hopelijk heb je nog jarenlang plezier van jouw nieuwe fiets. Veel fietsplezier! Groet, Asha
Had gewoon een goedkoop nieuwe fiets nodig ipv gebrekkige 2hands. Uit de doos zelf in een half uur in mekaar gesleuteld. Voor die prijs een redelijk kwaliteit fiets.
Hallo Marcel, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij hadden kunnen doen voor een mooie 9 of 10. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Asha
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.