Mooie aankoop
Hallo Sally, Ik ben blij dat u tevreden bent met uw fiets! Veel fietsplezier. Groet, Britt Superfietsen
In eerste instantie was de verkeerde fiets geleverd (adresstickers waren verwisseld). Dit is zeer snel en correct door de klantenservice opgepakt en opgelost met een extraatje als compensatie.
Hallo Ran, Ontzettend bedankt voor de review! Gelukkig dat wij u alsnog goed hebben kunnen helpen en dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Heel veel fietsplezier toegewenst. Groet, Britt Superfietsen
Mijn hendel van de handrem was afgebroken omdat mijn dochter mijn fiets heeft laten vallen en binnen een paar dagen na het melden werd door de medewerker van Superfietsen Kazim een nieuw hendel naar mij verstuurd. Super tevreden met de service. Bedankt.
Hallo Jennifer, Bedankt voor je lieve en tevreden review! Wij zijn ontzettend blij als ook jij tevreden bent. Heel veel fietsplezier toegewenst vanuit Superfietsen. Groet, Britt Superfietsen
Ga als een raket.
Hallo meneer/mevrouw Van der linde, Bedankt voor uw beoordeling en wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de fiets. Vertrouwend erop dat u ook tijdig remt! Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Fiets is een gevaar op de weg .helaas
Beste Natascha, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik via deze weg reageer. Laat ik benadrukken dat ik het oprecht jammer vind om te vernemen dat u niet tevreden bent met de fiets. Dit vinden wij niet fijn om te vernemen daar de tevredenheid van onze klanten centraal staat. U heeft ons de kans gegeven om het probleem op te lossen. Wij hebben contact gehad per e-mail. Daar de zadelpenklem en zadelstrop niet meer goed waren hebben wij deze verzonden. Dit is ook door u ontvangen. Echter was ons niet bekend dat u hier niet tevreden mee was. Ik ben erg benieuwd wat wij anders hadden kunnen doen en moeten doen voor een mooie 9 of 10. Graag verneem ik van u. Groet, Kazim
Goede service, mooie fiets en flexibel qua levering. Heel fijn! Echter kwam de fiets beschadigt aan, dit werd heel netjes opgelost. Enige minpunt was dat er geen beschrijving was toegevoegd hoe de fiets in elkaar gezet moest worden.
Goedemiddag Fabienne, Bedankt voor je beoordeling en wat fijn dat je tevreden bent met de fiets. Uiteraard ook bedankt voor je vertrouwen in onze service. Jammer dat u de handleiding niet heeft gezien. Deze sturen wij per e-mail in de eerste twee e-mail van de bevestiging. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat we anders hadden moeten doen voor een mooie 9 of 10? Groet, Kazim
De fietsen zijn top, goed in elkaar te zetten. Het enige puntje dat ik wil aangeven is dat de bezorgdag wat duidelijker aangegeven mag worden.
Hallo Nancy, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. In je beoordeling geef je aan dat je de communicatie over de bezorging duidelijker wilde. Waar liep je exact tegenaan? Zo kunnen we ernaar kijken en oplossen. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat we anders hadden moeten doen voor een mooie 9 of 10? Groet, Kazim
Voor 4 uur besteld. Volgende dag geleverd. Super service. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe fiets.
Hallo Kim, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en onze service. Veel fiets plezier toegewens! Groet, Kazim
Goede service. Mijn dochter is ontzettend blij met haar fiets
Hallo Kelly, Wat fijn om te vernemen dat je dochter tevreden is met de fiets! Dit horen wij graag en ook bedankt voor het delen. Ik wens haar veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Snelle service , zeer tevreden over de fiets!
Hallo Nicole, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Snelle levering en goede fiets!
Hallo, Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over zowel de fiets als onze service. Wij doen uiteraard ons best! Heel erg veel fietsplezier toegewenst en ontzettend bedankt voor de review en het mooie cijfer. Groet, Britt
Snel geleverd netjes verpakt mooie en goede fiets
Hallo, Fijn dat u tevreden bent over onze service! Bedankt voor de mooie reactie en het mooie cijfer. Veel fietsplezier! Groet, Britt
Door de goede handleiding was de montage prima zelf te doen.
Hallo, Bedankt voor uw reactie! Fijn dat u de handleidingen heeft kunnen vinden en de fiets in elkaar heeft kunnen zetten. Heel veel fietsplezier toegewenst :) Groet, Britt
ze is er super blij mee volgende al bezorgt nog nooit mee gemaakt
Hallo, Wij zijn ontzettend blij dat u zo tevreden bent. Heel veel fietsplezier toegewenst! Groet, Britt
Super mooie fiets en kom hem ook heel makkelijk zelf afmonteren, alles netjes en perfect, mijn zoontje is er super blij mee met deze blitse fiets, top
Hallo, Bedankt voor deze mooie reactie! Wat fijn dat alles goed gegaan is en dat jullie beide erg tevreden zijn. Hopelijk tot ziens en heel veel fietsplezier! Groet, Britt Superfietsen
Hallo, Wat fijn dat wij ook jullie blij hebben kunnen maken met een mooie fiets. Geniet ervan en heel veel fietsplezier :) Groet, Britt
Zeer goed bedrijf en snelle bezorging
Hallo, Bedankt voor dit mooie compliment. Wij hopen in de toekomst jou nog meer naar tevredenheid te helpen. Groet, Britt Superfietsen
Hallo, Fijn dat de fiets snel bij je was. Veel plezier ervan! Groet, Britt Superfietsen
Ik ben super blij met de fiets heb al aantallen kilometers er mee gereden en ben er zeer tevreden over.
Hallo, Gelukkig dat de fiets in de smaak valt en dat er ook al zoveel mee gefietst wordt! Nog veel meer fietsplezier toegewenst. Groet, Britt Superfietsen
Mooie website, Service is prima, Zou ooit weer en fiets daar aanschaffen?
Hallo, Heel fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot ziens! Groet, Britt Superfietsen
Supermooie fiets, precies als verwacht. Onze zoon is er heel blij mee.
Hallo, Ontzettend bedankt voor mooie review! Heel veel fietsplezier. Groet, Britt Superfietsen
Na een wat vervelend begin, waarbij de levertijd op de website bij lange na niet gelijk was aan de werkelijkheid, heeft Superfietsen erg goed geholpen door te doen wat wel mogelijk was. Wij hadden echt voor het weekend de fiets nodig en door wat meedenken van hun kant, konden we de fiets vrijdag ophalen bij een vriendelijke medewerker in 't filiaal. Kortom, we hadden voor het weekend de fiets. Fouten kunnen gemaakt worden, het is echter hoe een bedrijf daar vervolgens mee omgaat. Superfietsen heeft dit uitstekend opgelost in mijn ogen en dus zullen ze ons de volgende keer weer terug zien.
Originele beoordeling
Op zaterdagmiddag een fiets (op voorraad) bestelt zonder rijklaar maken, want dan wordt ie sneller verzonden. Immers, voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden. ... naar het filiaal. Het is inmiddels dinsdag en de fiets die "op voorraad" staat op de site, is nog niet eens bij het filiaal en dus nog lang niet opweg naar mij. Dit alles blijkt uit een telefoongesprek (wachttijd meer dan 35 minuten!) met de klantenservice (de emails werden niet meer beantwoord). Bedriegelijke website. Haal "op voorraad" en "Voor 16.00 besteld = vandaag verzonden" weg als de consument niets, maar dan ook niets aan deze informatie heeft.
Ik laat niet eens 1 ster achter. Ik had een fiets besteld en krijg alleen de frame zonder accu en oplader. Nu 2 weken later nog geen accu en oplader binnen gekregen. 10 keer achteraan bellen en mailen en dan zeggen dat het onderweg is. Nou ik vindt dit echt SUPERSLECHT. Verander de naam maar naar SUPERSLECHTE SERVICE. Nu kan ik na 2 weken wachten maar weer opzoek naar een fiets terwijl ik hem hard nodig ben. De oplossing die ze hadden geboden was ook 10x niks. Bestel je een volwassenen fiets krijg je een kindermand toe gestuurd als goedmakertje. Ik koop hier nooit meer iets. Jullie moeten je echt schamen om een klant zo te behandelen. Schandalig.
Goedemorgen mevrouw Hobbelink, Bedankt voor het delen van uw ervaringen. Dit waarderen wij enorm. Hierdoor zijn wij in staat om onze service te verbeteren. Allereerst moet ik eerlijk toegeven dat het niet de normale gang van zaken is. De elektrische fiets was zonder accu en lader geleverd. Deze zijn nagezonden door de leverancier. Echter door vertraging en nalatigheid van DHL is dit nooit bij u aangekomen. Hiervoor namens Superfietsen vele malen mijn excuses nogmaals. Wij hebben binnen onze macht het probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. Ik vind het jammer dat we hier niet in geslaagd zijn. u mag er zeker van zijn dat wij er alles aan zullen doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Jammer dat de fiets terug moest. Groet, Kazim
Herenfiets besteld en wat een plaatje. Zelf in elkaar gezet. Heel tevreden.
Ik was onwijs blij met mijn fiets. Hij ziet er super mooi uit. Helaas bleek na het in elkaar zetten dat er een fout zat bij het achterwiel. Een onderdeel dat al in de klaar zat toen de fiets werd geleverd. Helaas werd er niet meegedacht voor een gepaste oplossing waarbij ook vanuit jullie kant wat extra service kwam ipv dat alleen de klant alle moeite moet doen om een goed functionerend fiets thuis te krijgen.
Hallo Lisa, Bedankt voor jouw bericht. Wij vinden het heel erg jammer dat dit zo heeft moeten lopen voor jou en bieden jou natuurlijk een goede oplossing aan. Zou je nogmaals een e-mail kunnen sturen naar ons met het probleem? Dan pakken wij de e-mail natuurlijk gelijk op. Zo kunnen wij samen nogmaals kijken naar een passende oplossing. Groet, Britt
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.