Snelle levering, fijne fietsen en perfecte service

Ik heb 2 fietsen voor mijn kinderen besteld. Beide fietsen werden snel geleverd. Eén van de fietsen bleek een onderdeel te missen om de achterverlichting te monteren. Ik heb een mail gestuurd en daar werd snel op gereageerd. Mijn probleem werd in eerste instantie niet goed begrepen waardoor ik het verkeerde onderdeel (de volgende dag al) opgestuurd kreeg. Meteen heb ik weer gemaild en weer kreeg ik snel antwoord. Het juiste onderdeel was niet los te leveren maar ik kreeg een nieuwe, luxere achterlicht opgestuurd. Ook deze was de volgende dag al in huis. Het verkeerde artikel mocht ik houden. Echt hele fijne service!

Teleurgesteld

Fiets voor 98 procent rijklaar voor maar liefst 75 euro extra. Dan moeten de bagagedrager, verlichting, stuur en trappers gemonteerd worden. Dat is voor mij geen 2 procent van de hele fiets. Voel me best afgezet voor doe 75 euro extra! Had ik zonder die 75 euro te betalen dan alleen het zadel nog extra zelf moeten doen? Dan was het 80 procent. Echt belachelijk!

Supersnelle levering ,goede prijs kwaliteit

Snelle levering en een zeer leuke fiets voor een super prijs

Goede service!

Bij de bestelde transportfiets waren de poten niet gelijk. Doorgegeven aan Superfietsen per mail en de volgende dag per post al een nieuw paar poten ontvangen en die waren goed. Super service!

Snelle levering van prima fiets!

Mooie fiets geleverd, goed verpakt en heel snel in deze Corona tijd!

goede fiets rijdt fijn

mooie en fijne fiets om te rijden heb hem alt gebruikt op mtb route ben geen prof maar hij kan wel wat hebben. alleen jammer dat de remschijven scheef zijn. alsof er een slag in zit. wiel is recht maar de schijven helaas niet

Zeer snelle levering en het is een degelijke fiets

Mooie fiets

Mooie fiets, zorg wel dat je hem in elkaar laat zetten, het is een bouwwerk en alles goed vastzetten en afstellen is lastig. Rem afstellen is vrij lastig met de beschrijving

gewoon goed

Prima fiets, goede prijs en snelle levering. Gewoon goed en tevreden.

Mijn zon heel blij geworden

Fiets heel goed,allen heb spijt van dat ik zonder versnelling type gekocht,maar dit is ook goed,

Ze maken hun naam waar.

De fiets was heel goed zelf in elkaar te zetten. Mijn zoon is er heel blij mee.

Mooie fiets en goede service

De mountainbike die we besteld hebben is een mooie fiets voor weinig geld. We hebben hem laten afmonteren en hij kwam keurig binnen. Ondanks het Corona virus was de fiets er snel. Onze zoon is erg blij met zijn fiets.

Snelle levering,goed ingepakt top

Fiets besteld de volgende dag in huis!! TOP kwaliteit.

Prijs/kwaliteit verhouding goed

Een leuke fiets voor een mooie fiets. Hij fietst goed.

heel goed

snelle levering .

Prima robuuste fiets

Stevige cargobike voor heren gekocht, makkelijk te monteren en fietst prima!

super mooie lichte fiets

prima fiets mooie kleur

Ik ben zo blij met mijn fiets.

De fiets rijdt heerlijk.

Mooie en stevige kwaliteit fietsen.

Erg blij met mijn omafiets. Kwaliteit ook super voor die prijs.

Prima fiets

Zeer goed had alleen een scheur in een ringetje

De volgende dag de fiets in huis!mijn dochter was heeeel blij

Snelle levering, goede kwaliteit!

Ik heb hier een gebruiksklare fiets gekocht. Er werd al vermeld dat de levering van gebruiksklare fietsen tot 10 werkdagen kan duren. Ik heb de fiets binnen 6 dagen ontvangen. Ik hoefde alleen de trappers zelf te monteren en het stuur rechtzetten.

The bicycle looks nice :)

Optimal delivery The bicycle looks good but I'm not sure if it's not a bit taller than I expected. I'm not sure if I can return it and have a bit shorter one? Thanks

Prima fietsen

Snelle en correcte levering. Het laatste deel in elkaar zetten ging ook prima. Inmiddels al de nodige kilometers gemaakt. Een prima fietsen voor een goede prijs.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.