Voor mijn dochter van 7 een mooie fiets besteld. Het monteren was niet moeilijk, even goed kijken en even de tijd nemen dan komt het goed. Fiets is degelijker dan verwacht, mooie afwerking, stevig frame. Alleen de kettingkast is wat minder degelijk. Was ook een beetje vervormd tijdens transport wat overigens makkelijk en onzichtbaar te herstellen was.
Hallo R, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en wat tof om te vernemen dat alles naar wens is. Ook fijn dat het probleem met de kettingkast is opgelost. Transporteurs zijn niet altijd even aardig voor de zendingen. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
een prima fiets voor onze puber die naar het middelbaar gaat. Snelle levering en zeer makkelijk zelf in elkaar te zetten.
Hallo M, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en wat fijn dat alles goed in elkaar te zetten was. Ik wens je puber veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Super leuk en goed
Hallo Avin, Bedankt dat je jouw ervaringen hebt gedeeld. Ik zie dat je ons super leuk en goed vind maar ons niet aanbeveelt, denk dat dit een foutje is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Goed en netjes e.e.a. volgens aanbod en afspraak.
Beste Leon, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Goed overzicht van bestelling tot levering en snelle afhandeling. Kwaliteit van de fiets staat in verhouding tot de prijs, dus in mijn geval een tevreden klant.
Beste Niels, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is en je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Netjes op tijd geleverd mooie fiets voor weinig geld
Hallo Bryan, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
De fiets ziet er super uit, is ook makkelijk in elkaar te zetten, echter de fijnafstelling voor de versnelling vergt wel enige ervaring met fietsversnelling ... De standaard instellingen voor de 7e versnelling zijn niet goed ... De snelbinders en een kratje moeten er wel separaat bij gekocht worden ...
Hallo Dagmar, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent. Het is inderdaad zo dat jezelf de versnellingen moet afstellen, dit kan bij sommige fietsen lastig zijn. Hiervoor hebben wij een duidelijke video op ons YouTube kanaal. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Groet, Kazim
Ik zocht voor mijn kleinzoon een fiets met een frame hoogte van 55cm kwam op de site van superfietsen.nl zag daar het merk Crown tegen voor redelijke prijs deze besteld. Gezien de situatie waar wij nu inleven komen ze hun afspraak na. (Bestel voor de aangeven tijd op hun site) dan krijg je de bestelling de volgende dag.
Hallo Warner, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en wat fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Ik wens je veel fiets plezier toe! Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Groet, Kazim
Ondanks het corona gebeuren de fiets zeer snel ontvangen. Uitstekend. Geweldig mooie fiets.
Hallo Emiel, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
You can't ask for more for the price the bike was purchased, it looks solid and it drives very well. The delivery was really fast (1 day) even during corona times.
Dear Javier, Thanks a lot for your review. I am happy to hear that everything is fine. Regards, Kazim
Mooie fiets. Goed verpakt. Mis alleen 1 stelschroef.
Hallo Marieke, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Welk schroefje mis je? Dan kan ik deze meteen nasturen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
De fiets werd mooi op tijd geleverd. Het eerste ritje beviel goed. Mijn dochter was erg blij alleen toen viel de fiets en de trapper was gelijk krom. Dat is heel jammer vooral omdat we het niet goed kregen en ze had hem nog maar zo kort. Dit weekend viel de fiets weer en was de trapper nog krommer en het stuur stond scheef. Is het normaal dat de trapper zo snel krom gaat van een keer vallen ? Wordt dit in jullie service meegenomen ? Groeten marleen Wijnhout.
Beste Marleen, Bedankt voor jouw beoordeling. De afgelopen dagen heb ik je telefonisch en per e-mail proberen te bereiken. Helaas zonder resultaat. Vandaar via deze weg. Wat jammer om te vernemen dat de fiets is omgevallen, ik hoop niet met uw dochter erop. Gaat alles goed met haar? Het is mogelijk dat iets krom gaat of scheef gaat na een val. Hier kunnen we niet omheen. Graag wil ik het probleem wel voor u oplossen. De fietsenmakers kunnen de crank weer buigen en recht zetten. Ik adviseer u om dit te laten doen. Laat u weten als u dit heeft gedaan en of het verholpen is? Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Snel geleverd! Er ontbrak alleen iets aan de bestelling maar ook dit was binnen een dag opgelost! Super!
Hallo Esther, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Fijn dat je ons ook de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Ik heb op 16 april een fiets besteld. Omdat ik zelf niet technisch ben heb ik deze in elkaar laten zetten door Superfietsen. Hier betaalde ik €60,- extra voor. Jammer dat de levering wat langer duurt maar dat is te begrijpen. Helaas was de bagagedrager aan de voorkant niet gemonteerd en moest ik zelf ook de trappers doen en het stuur. Nadat ik dit kenbaar had gemaakt heeft de medewerker mij gewezen op het feit dat dit niet wordt gedaan en dat het daarom 98% rijklaar is. Ja, zelf niet zo goed gelezen. Alleen ondanks dit heeft de medewerker mij doorverwezen naar de servicepunt en hier is het in elkaar gezet, ik hoefde enkel een zakje drop op te sturen met DHL. Dit ga ik dan zeker ook doen. Veel bedrijven kunnen hier van leren. Zeer tevreden over de service en ik raad het iedereen aan!
Hallo Sandy, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
We hebben 2 fietsen besteld een heren en een dames fiets. Dames fiets was prima maar bij de heren fiets zaten er spaken los en een slag in het wiel helaas.
Hallo Shirley, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Zojuist heb ik je telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik via deze weg reageer. Wat jammer dat je de herenfiets met schade hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen onze excuses hiervoor. Graag wil ik het probleem zo goed en snel mogelijk voor u oplossen. Hiervoor heb ik een video nodig waarop de slag in beeld komt en foto's van de spaken. Hiermee kan ik het neerleggen bij de leverancier en aanspraak doen op de garantie. Na contact hebben wij de fiets retour gehaald en u een nieuwe verzonden. Jammer dat u niet meer de beoordeling heeft aangepast met deze vermelding. Ik hoor graag van je. Groet, Kazim
De fiets was op tijd bezorgd en eenvoudig in elkaar te zetten. Helaas had ik niet alle materiaal gekregen om het af te monteren. Na 1 mailtje was dit meteen opgelost en de boutjes waren nageleverd. Zeer tevreden!
Hallo Thomas, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en wij jouw ongenoegen hebben kunnen wegnemen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heb de fiets zelf nog in elkaar gezet. Is een hele klus maar ook leuk om te doen. De fiets fietst heerlijk
Beste Ramon, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zelfs in deze Coronaperiode had ik de fiets snel in huis. Bij het uitpakken bleek helaas dat de voordrager verbogen was. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en ben super geholpen! Binnen een paar uur een nette en professionele reactie terug en binnen enkele dagen een nieuwe voordrager thuis bezorgd. Kazim van de klantenservice, bedankt hiervoor.
Hallo Esther, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Wat fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Mountainbike stond op de website als pre-order. Binnen twee week zou de fiets geleverd worden. Dit is ook waargemaakt. Voor deze mountainbike was wel meer werk nodig om af te monteren (zonder handleiding?) Het was te doen, maar minder gebruiksvriendelijk als vorige fiets welke we bij Superfietsen.nl hadden gekocht.
Beste Pascal, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. De handleiding van de fiets is per e-mail verzonden. Wellicht over het hoofd gezien? Toch vind ik het knap dat het is gelukt zonder handleiding! De versnellingen en remmen zijn wat lastiger af te stellen. ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Voor het eerst een Turkse fiets gekocht en ik ben positief verrast! Ze hebben de zelfde kwaliteit als de fietsen van decathlon maar zijn een behoorlijk stuk goedkoper. Ik heb de fiets ongemonteerd laten komen. Deze was netjes verpakt en behoorlijk snel geleverd in coronatijd vind ik dat een behoorlijke prestatie! Ik heb nu een aantal keren gefietst en ik heb geen klachten. Minpunten welke ik kon ontdekken waren kleine minimale lak en stikker beschadigingen. En de remschijven en materiaal wat gebruikt is kan wat beter. In totaal ben ik tevreden!!!
Hallo Davor, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat de fiets voldoet aan jouw wensen. Voor de goede orde, de Altec fiets die je hebt besteld is een Nederlands merk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de fiets met schade ontvangt. Goed dat je dit ook per e-mail kenbaar had gemaakt. Gelukkig hebben wij het probleem voor u kunnen oplossen. Daar wij streven naar perfectie ben ik erg benieuwd wat wij nu nog kunnen doen voor een mooie 9 of 10. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
snelle levering en via de gebruiksaanwijzing op de site kon ik zelf de fiets prima in elkaar zetten.
Hallo Marcel, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Je krijgt een prima fiets voor de prijs die je betaald . Aan de telefoon werd ik goed te woord gestaan
Hallo Erik, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Nadat ik de fiets voor mijn dochter ontvangen en in elkaar gezet had, bleken er onderdeeltjes te missen en niet goed te zijn. Mail gestuurd en wat ik zelf heel prettig vind, zeer snel beantwoord. De onderdelen zijn direct opgestuurd en het probleem is dus nu verholpen. Wat een fantastische service. Zeker zou ik deze winkel aanraden en ik ga gauw op de site kijken voor een nieuwe fiets voor mijn zoon. 5 sterren meer dan waard!!!!
Hallo Nathalie, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen door het delen van jouw ervaringen en complimenten. Ik wordt hier erg gelukkig van. Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Ik twijfelde erg lang voordat ik hier een fiets had besteld. Ik las wel goede beoordelingen alleen wist ik niet of ik het goed in elkaar kom zetten. Omdat ik een alleenstaande moeder ben heb ik ook niet veel te besteden. Contact gehad met de klantenservice en de fiets die ik wilde was eenvoudig in elkaar te zetten als ik deze in doos zou bestellen. Eerlijke medewerkers! Aan te raden!
Hallo Naomi, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaring met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.