Hij fiets heerlijk en makkelijk in elkaar te zetten.
Hallo Denise, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Ik heb een mountainbike besteld en een paar dagen later is deze geleverd in een doos. Hij was voor 85 procent klaar. Deze zelf opgebouwd en laten afstellen (remmen, versnellingen) door een proffesional. Daarna in gebruik genomen. Samengevat, prima levering binnen enkele dagen, volledig, geen gebreken. Zou zo weer een fiets bestellen. Qua service beleving geen oordeel omdat er geen issues waren. Overall tevreden.
Hallo Rolf, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden moeten doen voor een 9 of 10. Alle tips zijn welkom. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Eerder een fiets besteld bij een ander bedrijf. Helaas ging daar het een en ander mis, zonder passende oplossing. Die fiets is geretourneerd en een nieuwe besteld bij superfietsen. Nou, wat een wereld van verschil! Super fijne en persoonlijke adviezen, snelle bezorging en (ja, echt) een superfiets! Vol lof over dit bedrijf, zou het iedereen aanraden. Mijn dank aan de klantenservicemedewerker voor het gratis slot en goed advies!
Hallo Nora, Allereerst bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw positieve ervaringen met ons te delen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is gegaan en wij jou als tevreden klant erbij hebben. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Mooie stevige fiets en de kleur goud is ook erg mooi.
Goedemiddag Karina, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Goud is ook stiekem mijn favo kleur. Ik ben blij dat je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst1 Groet, Kazim
De mintgroene kleur is echt anders in het echt dan op de foto van de site. Hij is vrij vel van kleur en neigt richting lime groen. Verder ben ik heel blij met de fiets, rijdt heerlijk
Hallo Marjolein, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Jammer van de kleur, dat deze niet aan jouw verwachting heeft voldaan. Graag heb ik de fiets in de showroom bekeken en de foto op onze website. De kleuren komen aardig overeen. Wellicht kan je foto's sturen zodat ik het voor de zekerheid kan nakijken. Groet, Kazim
Veel keus aan fietsen, ook in prijs! Voor elk wat wils. Duidelijke omschrijving, snelle levering. Handleiding wordt digitaal verstuurd. Prima geregeld.
Hallo C, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden moeten doen voor een 9 of 10. Alle tips zijn welkom. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Fiets besteld, zeer snel binnen! Kwaliteit is echt subliem, makkelijk in elkaar te zetten en ziet er heel strak uit! Kortom, echte dikke aanrader!
Hallo Loes, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Goeie kwaliteit👍
Hallo Fouaad, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de kwaliteit. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden moeten doen voor een 9 of 10. Alle tips zijn welkom. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Mijn fiets is keurig op tijd bezorgd. De trappers erop gedraaid en stuur recht gezet en ik geniet heerlijk van het weer op mijn fiets
Goedemiddag Helena, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Hebben twee fietsen besteld, snelle levering, alles was keurig en netjes, zou hier gewoon weer een fiets kopen
Hallo Marcel, Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
De fiets kwam binnen een dag, lekker snel. In elkaar zetten was nog wel even een werkje, maar we zijn tot nu toe tevreden. Prijs-kwaliteit is prima. Nu natuurlijk wachten hoe lang hij daadwerkelijk meegaat.
Goedemiddag Cha, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
was erg benieuwd naar de kwaliteit van de fiets aangezien de prijs zo laag was. de prijs kwaliteit verhouding is prima. Stevige degelijke simpele fiets
Goedemiddag D, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
We hadden een kleine beschadiging aan de fiets, dus gemaild. We kregen meteen respons en alles werd zeer netjes en snel opgelost. Heel tevreden!
Beste Annabel, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent. Dit lezen wij graag. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Snel geleverd goed verpakt. Mijn zoon is erg blij
Beste Rayan, Bedankt voor het delen van je ervaringen en wat tof om te vernemen dat je zoon tevreden is. Ik wens hem veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Besteld en keurig ontvangen topservice!
Goedemiddag Sibel, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Mijn ervaring goede Levering mooi afgeleverd
Goedemorgen Jose, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen en de tijd die je mij hebt gegeven om het telefonisch toe te lichten. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Originele beoordeling
Fiets is mooi maar nog niet rijklaar €75 kosten me dood extra nog niet op rijden dat verwacht je wel voor €75 euro
Twee fietsen gekocht voor onze dochters. Was veruit de goedkoopste voor een Volare meisjesfiets. En de volgende dag al geleverd. Bij levering bleek dat bij één van de fietsen de fietsbel tijdens transport kapot is gegaan. Hiervan dezelfde dag melding van gemaakt en een de volgende dag een nieuwe fietsbel binnengekregen. Helemaal TOP. Zeer tevreden met de service.
Beste Emiel, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen en dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Dit waarderen wij enorm. Ik wens je dochters heel veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Fijne fiets besteld met een nog fijner prijsje van een merk die ik nog niet kon, maar is helemaal goed bevallen. Rij er nu een paar weken dagelijks op en nog niks te klagen. Sterker nog, rijd erg fijn en soepel! Ook de kleur, mint groen, is in het echt nog veel mooier dan op de foto. Het monteren ging met de hulp van mijn man en de online handleiding hardstikke goed. Bovendien ben ik super goed geholpen aan de telefoon toen ik wel een vraag had waar ik niet uit kwam. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Goedemorgen Meggy, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en andere te delen. Ik ben blij om te vernemen dat je helemaal tevreden bent met je fiets en onze service. Ik wens je nog veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Snelle levering, goeie communicatie. Kleine beschadiging aan de fietsmand waar verkoper niets aan kon doen, maar binnen 1 dag een nieuwe mand geleverd. Hele goeie service, de verwachting van de klant overtreffen. Kan iedereen aanraden om hier te kopen. Deze verkoper heeft voor mij een grote gunfactor.
Hallo De Bruin, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Ook bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen. Ik ben blij dat je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Goede fiets voor een voordelige prijs. Makkelijk in elkaar te zetten als je handig bent.
Goedemiddag Marvin, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Prima service en snelle verzending. Als ik nog een fiets moet hebben zeker hier bestellen
Goedemiddag Pjg, Bedankt voor het delen van je ervaringen en wat tof dat je nog een keer bij ons gaat bestellen. Dit waarderen wij enorm. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Herenfiets gekocht met 90% klaar maken. Fiets was keurig ingepakt en stond netjes voor de deur, bezorger nam gepaste afstand ivm corona virus. Wij zijn erg blij met de fiets, kwaliteit is ook boven verwachting
Hallo Shirley, Wat tof om te vernemen dat alles naar wens is en je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Voor mijn dochtertje een fiets besteld die was snel binnen. De bagagedrager was beschadigd, maar dat was voor de klantenservice Kazim geen probleem, meteen een nieuwe gekregen. Zeer aardig en snelle service
Hallo Olga, Wat tof dat je tevreden bent en bedankt voor het delen van je ervaringen. Super leuk dat je ook mij hebt benoemd! Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Superstoere fiets voor onze zoon besteld. Na een snelle levering bleek de voorlamp niet te passen op de fiets. Hiervoor was slechts één mailtje naar superfietsen.nl nodig en de dag erna kwam de juiste lamp alweer binnen. Nu bijna 5 maanden later bevalt de fiets nog steeds prima!
Goedemiddag Janneke, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Hier worden wij erg gelukkig van. Ik ben blij om te vernemen dat de fiets goed bevalt. Ik wens je zoon nog veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zeer goeie fiets alleen het zadel wou niet klemen daar voor naar de fietsen maker geweest en die heeft een andere zadel klem er opgezet
Hallo Sten, Bedankt voor het delen van je ervaringen en wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Jammer dat je met een nieuwe fiets meteen langs de fietsenmaker moest voor reparatie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor. Als je het mij de volgende keer laat weten (waar ik niet van uit wil gaan) los ik het graag voor je op, zodat je geen extra kosten hoeft te maken. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.