Goede ervaring
Beste Aly, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik wens je veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Je betaalt 60 euro meer voor montage, maar alsnog kun je dan het rekje, lamp, trappers enz zelf monteren. Ik vraag me af in hoeveel onderdelen de fiets wel niet aankomt zonder montage dan. Verder rijdt de fiets prima, leuke fiets voor weinig geld.
Hallo Adrian, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en wat fijn om te vernemen dat je dochter veel plezier van zal hebben. Je opmerkingen over de levering is mij niet ontgaan. Wij vermelden op onze website dat de fiets 98% rijklaar wordt geleverd met de onderstaande toelichting: Wij leveren de fietsen rijklaar voor 98%, zoals aangegeven op de website met de onderstaande tekst: Wenst u de Altec of Umit of Crown fiets rijklaar thuis te ontvangen? Dat kan! De levertijd bedraagt ongeveer 5-10 werkdagen en de kosten hiervoor bedragen €60 exclusief verzendkosten. Het voordeel hiervan is, dat u alleen nog maar de pedalen erop hoeft te draaien, het stuur vast te zetten en bij sommige fietsen de voordrager te monteren. Daarna kunt u meteen op de fiets stappen voor een mooi ritje. Rijklare fietsen worden op een doordeweekse dag geleverd door een aparte koeriersdienst. Hiervan is helaas geen tijdsindicatie beschikbaar, maar de bezorger heeft wel uw telefoonnummer. U ontvangt 1 tot 2 dagen bericht van de dag van levering. Het is niet mogelijk om zelf een voorkeur dag aan te geven. Buiten Nederland is het nog niet mogelijk om een rijklare fiets te bestellen. https://www.superfietsen.nl/service/afmonteren-van-de-fiets/ Wellicht is deze informatie je aandacht ontgaan en had je er een andere verwachting bij, ik vind het jammer dat dit je beoordeling heeft beïnvloedt. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De fiets werd goed ingepakt bezorgd en netjes afgeleverd. Het is een mooie herenfiets met 6 versnellingen. Een prima fiets voor deze prijs. Mijn zoon is er blij mee
Goedemiddag Carola, Bedankt voor het delen van je ervaringen en wat fijn dat je zoon er blij mee is. Ik wens hem veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Snelle levering en goed verpakt. Enige minpuntje van de fiets is de standaard wat net iets te lang is zodat hij slecht overeind blijft staan. (Altec Urban 24 inch meisjesfiets)
Hallo Dirk, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent. Je opmerkingen is mij niet ontgaan. De Altec Urban is een transportfiets zonder stuurstabilisator en stuurvergrendeling. Hierdoor kan het zo zijn dat door de voordrager het voorwiel scheef staat en invloed heeft op de stand van de fiets. Wil je aub een foto opsturen per e-mail zodat ik voor de zekerheid kan nakijken hoe de standaard is gemonteerd. Ik wens je je dochter/zoon veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Voor mijn kleindochter van 10 en kleinzoon van 8 een mooie mountain bike gekocht. Ook al is het even sleutelen om de fietsen in elkaar te zetten, (het is allemaal gelukt) ze zijn er super blij mee! De bestelling liep heel vlot.
Goedemiddag Marjan, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Wat fijn dat de kleinkinderen en blij mee zijn, ze boffen met een oma als jou! Ik wens ze veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zelf in elkaar gezet, wat prima te doen is.
Hallo Frank, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Betaling ging makkelijk via afterpay, snelle bezorging en fiets helemaal in orde. Niks te klagen.
Goedemiddag Anouschka, Bedankt voor het delen van je ervaringen en wat tof dat alles naar wens is verlopen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Was wel een dingetje om.de fiets in elkaar te zetten. Want je moet het volgen via een algemene instructie.Hey goed zetten van de remmen en blokjes is ook wel pittig.Hadden we dit geweten hadden we hem door jullie in elkaar laten zetten
Hallo Gabrielle, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Wat jammer dat het wat moeizaam ging met de afmontage. Omdat wij ons ervan bewust zijn dat het niet altijd even makkelijk is hebben wij een tabel op onze website met de moeilijkheidsgraad van het monteren. Wellicht is dit je aandacht ontgaan, want de Altec Metro is inderdaad wat lastiger door de remmen en versnellingen. De tabel zie je via de onderstaande link: https://www.superfietsen.nl/service/afmonteren-van-de-fiets/ Fijn dat het toch is gelukt en ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Dag erna geleverd in tijde van Corona crisis. Kleine gelukkig kunnen maken voor zijn verjaardag .
Hallo Serkan, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en je tevreden bent. Ik wens de kleine veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zeer snelle levering en correcte manier van communiceren. Zeer tevreden over deze winkel
Ik heb voor mijn dochter een altec roze transportfiets gekocht. Het is een prachtige fiets en ziet er kwalitatief goed uit voor een scherpe prijs. Fiets besteld, volgende dag bezorgd. 1 afdekdopje was kapot, die werd binnen 2 dagen opgestuurd. Dus al met al goed geholpen door Karim dikke 10!
Hallo Anne, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Super tof dat je ook mij expliciet hebt benoemd. Bedankt voor je complimenten, dit doet mij goed :). ik wens je dochter enorm veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zeer tevreden met mijn Altec Trend. Snel geleverd en fietst heerlijk
Hallo Marina, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en wat tof om te vernemen dat je tevreden bent met je fiets. Ik wens je veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Meisjesfiets op vrijdag besteld en op dinsdag bezorgd. DHL gaf aan dat de fiets bezorgd was, maar ik had niets ontvangen en er lag ook geen briefje in de brievenbus. Contact opgenomen met superfietsen en Kazim heeft gelijk actie ondernomen. Hij belde mij de volgende dag terug en het pakket bleek bij de buren te staan. Dank voor je snelle reactie! Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe fiets. Wel met zijn tweeën in elkaar gezet. Het vergt wel even wat tijd.
Hallo Wendy, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen. Bedankt voor de complimenten die persoonlijk naar mij zijn. Dit waardeer ik enorm. Ik ben blij dat je de fiets hebt gevonden en je dochter er heerlijk mee kan fietsen. Ik wens haar daarom ook veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De fiets die ik besteld had online was snel binnen en goed in elkaar te zetten. De medewerker belde mij om te vragen hoe alles ging met het monteren en dergelijke. Super goede service! Aanrader
Goedemiddag R, Bedankt voor het delen van je ervaringen en je complimenten over onze service. Ik wens je nogmaals veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
In elkaar zetten was heel makkelijk en het resultaat super Ik heb straks een mooie fiets als Ik naar de middelbare school ga
Goedemiddag Phoebe, Bedankt voor het delen van je mooie ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met je nieuwe fiets. Ik wens je alvast veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De fiets van mijn zoon was 1 dag later geleverd door een vertraging van DHL. De medewerker toonde echt begrip en stelde me gerust. Was alsnog optijd voor zijn verjaardag.
Goedemiddag Sandy, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij dat de fiets toch nog op tijd was en wij jouw ongenoegen hebben kunnen wegnemen. Veel fiets plezier toegewenst aan Sam! Groet, Kazim
Fiets is mooi en goed binnen. Geen klachten
Hallo Neldiano, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat alles naar wens is. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
klant voelt zich strek met jullie hulp.
Goedemiddag Maryam, Bedankt voor je beoordeling. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u de fiets met een beschadigde buitenband had ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Na jouw beoordeling hebben wij telefonisch contact gehad. Daarin heb ik aangegeven dat de buitenband wordt verzonden. Deze heb je ook ontvangen zie ik. Ik vertrouw erop dat het probleem goed is opgelost zo. Mocht je je beoordeling willen aanpassen, heb ik de uitnodiging verzonden. Groet, Kazim
Snelle levering, vriendelijk personeel. Vragen worden snel via de mail beantwoord
Goedemiddag Lita, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Ik ben blij dat je ons de kant hebt gegeven om het probleem op te lossen. Ik wens je dochter nogmaals veel fiets plezier toe. Groet, Kazim
Zeker bestellen als je snel en een goedkope fiets wilt.
Hallo Barry, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Ben zeer tevreden!
Hallo Roy, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat je tevreden bent met je aankoop. Dit lezen wij graag. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
150 %
Hallo Jarno, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Al begrijp ik niet helemaal wat je bedoeld met 150%, maar de 10 zegt meer dan genoeg. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Erg veel verschillend gereedschap nodig om fiets in elkaar te zetten: inbussleutels, een hamer om de snelbinders te monteren(!), verschillende ring- en steeksleutels. Ook niet erg handig om de gebruiksaanwijzing alleen op internet te zetten. Een deugdelijke handleiding had meegestuurd moeten worden. Maar het schijnt gewoonte te zijn of te worden. Tja.......je kunt je afvragen of een enigszins geoefende amateur als ik zo'n fiets wel goed en betrouwbaar in elkaar kan zetten. Het is moeilijk om de een dergelijke koop aan te bevelen. Het hangt er heel erg vanaf!
Beste Jaap, Allereerst willen we je heel erg bedanken voor je reactie. Wij streven er natuurlijk altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en alle reacties die onze klanten geven dragen daar aan toe en nemen we heel serieus. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je twijfelt of je de fiets goed en betrouwbaar hebt afgesteld aangezien het niet voor iedereen even makkelijk is om te doen. Voor iedereen die dat ook doet of niet vertrouwd in zijn eigen vakmanschap bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid om een fiets rijklaar te bestellen of af te halen bij een van onze servicepunten. Dan weet je namelijk zeker dat je fiets vakkundig is afgesteld en kun je met een gerust hart veilig gaan fietsen. Het is dus volledig eigen keuze geweest om de fiets zelf af te monteren terwijl wij meerdere mogelijkheden bieden om dit door professionals te laten doen. Ik vind het bijzonder dat u ervoor heeft gekozen om de snelbinders met een hamer te monteren. Dit staat niet aangegeven in de handleidingen en kan ervoor zorgen dat u schade veroorzaakt op de fiets.. Heel creatief maar in de volksmond ook wel zinloos geweld genoemd 😉 Echt nergens voor nodig, had even gebeld en we hadden je met alle liefde geholpen. Wij proberen onnodig papierverspilling te voorkomen vandaar de online gebruiksaanwijzing. In principe is deze ook uit te draaien of op aanvraag op te sturen, je hoeft er alleen maar om te vragen. Dit alles gezegd hebbende staat de veiligheid van onze klanten natuurlijk op de eerste plaats en willen we jou, als je twijfelt de mogelijkheid geven op een servicepunt langs te gaan zodat je je fiets toch vakkundig kunt laten nakijken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Groet, Kazim
Snelle service en goed bezorgd. -1 omdat de koerier van dhl niet de fiets naar boven wilde brengen. Maar superfietsen is top!
Hallo Halil, Bedankt voor het delen van jouw complimenten over ons. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent over de fiets. De koerier van DHL mag van de ARBO maximaal 1 verdieping naar boven. Dit is de reden dat hij dit geweigerd zal hebben. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De standaard is niet te monteren met de meegeleverde spullen... Ook de trappers is een lastige klus omdat er te veel lak in het draad van de trappers zit waardoor de bout er amper of scheef in draait Ook de ring waarmee je het zadel vast moet zetten is van ongelooflijk slechte kwaliteit. Ik heb alles moeten tappen en vervangen voor betere kwaliteit spullen op eigen kosten. Buiten dit is de rest van de fiets degelijk maar had wat meer verwacht
Goedemiddag meneer Vinkenborg, Allereerst wil ik u bedanken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw ervaringen met ons en anderen te delen. Hierdoor zijn wij in staat om een oplossing aan te bieden. Ik vind het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. In uw beoordeling geeft u aan dat u de standaard niet kan monteren met de geleverde producten. Ook geeft u aan dat u moeite heeft met de trappers door de lak. Ten slotte geeft u aan dat de ring van het zadel van slechte kwaliteit is. Dit is natuurlijk niet iets wat wij graag horen. Het is ook niet de bedoeling dat u bij een nieuwe fiets het één en ander moet tapen. Dit is de reden dat we het probleem dan ook graag willen oplossen. Standaard Kunt u aub een foto sturen van de standaard hoe deze nu is bevestigd? Zo kan ik kijken waar u tegenaan loopt. Trappers De linker trapper moet linksom ingedraaid worden en de rechtertrapper rechts om. Als dit niet wordt gedaan gaat het stroef en scheef en u heeft de kans de schroefdraad kapot te maken van de crank en eventueel de trappers. Wilt u het met deze uitleg nogmaals proberen. Mocht het niet baten ontvang ik graag een foto van de schroefdraad van de crank en de trappers. Ring van zadel Wat bedoeld u exact hiermee? Kunt u hier een foto van sturen zodat ik het kan nakijken en eventueel vervangen. Wij hebben telefonisch besproken dat de fiets weer retour komt naar ons. Ik zie de foto's graag tegemoet. Na niks van u te hebben vernomen hebben wij telefonisch contact gehad en u heeft besloten de fiets te houden, ondanks de mankementen. Ik vind het jammer dat mijn oplossingen niet in dank zijn afgenomen. Ik wens u toch veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.