Supertevreden

Hele snelle service. Goed bezorgd en netjes verpakt. In elkaar zetten voor een leek is lastig maar niet onmogelijk.

excellent

Hallo. Ik heb de fiets heel snel ontvangen. De montage was relatief eenvoudig. Het werkt erg goed en ziet er hetzelfde uit. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de fiets en raad ik het ten zeerste aan. Het is een kwaliteitsproduct voor de betaalbare aankoopprijs.

Goede en snelle service

Snel geleverd en zeer makkelijk te monteren

Top en snel

Super leuke fiets en echt niet duur super fijn om hier een fiets te kopen

Goede fiets voor weinig geld

Was makelijk in elkaar te zetten. Maar de remmen waren wel lastig om af te stellen. Maar de fiets zie er verder netjes uit

Tevreden

De fiets is netjes volgens afspraak bezorgd door dhl. Goed verpakt een mooie kinderfiets.

Goed winkel

Goed winkel snel bezorgd heel blij

Hele mooie fiets erg blij mee!

Hele mooie fiets,alleen de standaard is al geroest en het dopje aan de onderkant valt er steeds af, is het mogelijk om een nieuwe standaard te krijgen?

Snel binnen en spontaan een kaartje ontvangen als bedankje voor me bestelling met een grappige poncho, handig voor festivals! Dankjewel hahahahha

Super mooie fiets voor onze zoon van 14!

Snelle levering ,keurig alles verpakt ,het was prima te doen om hem verder in elkaar te zetten. Tip doe er wel een gebruiksaanwijzing bij op papier.

Snel binnen

Makkelijk in elkaar te zetten omdat ik rijklaar had gekozen. Had trappers in gedraaid en stuur recht gezet. Tevreden

Zeer goede service

Bij uitpakken bleek de voordrager beschadigd. Dit kon direct worden opgelost en we kregen gelijk een nieuwe.

Zoals de site al zegt: Superfietsen!

Dit is nu de tweede fiets die wij hier gekocht hebben. Januari een zwarte crown holland voor onze oudste dochter. En deze week een legergroene crown holland voor onze jongste dochter. Onze meiden zijn heel blij met de fietsen. Het zijn hele mooie stevige fietsen. In April/mei gaan we ook nog een fiets voor onze zoon en voor mijzelf bestellen. En vanwege de lage prijzen is het voor ons en ik denk voor vele andere mensen ook mogelijk om op een mooie nieuwe fiets te rijden.

Mooie fiets

Is een hele mooie fiets alleen jammer dat er al beschadigingen op zaten Inmiddels contact gehad voor de beschadigingen en ter compensatie een mooi fiets slot mogen ontvangen Echt een top service

Keurig geleverd. Prima kwaliteit. En absoluut de laagste prijs.

Snelle levering, eenvoudig bestellen, mooie fiets.

Goede ervaringen met deze webwinkel. Mooie degelijke fiets, rijd ook goed.

snel geleverd

Snel geleverd alleen had niet verwacht dat het net een bouwpakket was als dat ik bij de Ikea zou krijgen , het montageformulier dat mij toegestuurd is komt niet overeen als met de fiets fiets die ik heb gekocht dus eindstand staat in de schuur nog uit elkaar .

Vriendelijke reacties oplossingsgericht!

Fiets is snel binnen en goed kwaliteit. Voor vrouw moeilijk in elkaar te zetten

Heel fijn bedrijf. Fiets besteld en netjes geleverd. Helaas was het zadel kapot. Na mail contact is dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe toegestuurd. Vriendelijk personeel en denken mee in oplossingen. Echt een aanrader.

Super! Service!!

Super service. Mooie fiets besteld, snel in huis, wel zelf in elkaar zetten maar dat is geen probleem. Iets mis? Zo tot tevredenheid geregeld!! Kazim is een topper!!!

Nice bike

Good bike and fast delivery

Prima en snelle service

Super snel geleverd en toen ik een probleempje bleek te hebben met de fiets werd dit razendsnel en goed opgelost. Zeker aanbevolen !

Super vriendelijk en snel

Na de bestelde fiets te hebben ontvangen bleek er iets mis met het zadel, dit hebben ze zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Helemaal toppie

Zeer tevreden over de altec nevada voor mijn kleine. Zou zeker weer hier bestellen!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.