Hele snelle service. Goed bezorgd en netjes verpakt. In elkaar zetten voor een leek is lastig maar niet onmogelijk.
Goedemiddag Henny, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ben blij om te vernemen dat je de fiets in goede orde hebt ontvangen. Het in elkaar zetten kan wat ervaring vragen. Fijn dat het toch is gelukt. Groet, Kazim
Hallo. Ik heb de fiets heel snel ontvangen. De montage was relatief eenvoudig. Het werkt erg goed en ziet er hetzelfde uit. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de fiets en raad ik het ten zeerste aan. Het is een kwaliteitsproduct voor de betaalbare aankoopprijs.
Hallo Barladeanu, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Ik ben blij om te vernemen dat alles vlekkeloos is verlopen en u tevreden bent. Dit horen wij graag. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Snel geleverd en zeer makkelijk te monteren
Hallo René, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij dat alles snel en goed is verlopen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Super leuke fiets en echt niet duur super fijn om hier een fiets te kopen
Hallo Petra, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat u tevreden bent en u het als fijn heeft ervaren. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Was makelijk in elkaar te zetten. Maar de remmen waren wel lastig om af te stellen. Maar de fiets zie er verder netjes uit
Hallo Andries, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. ik ben blij om te vernemen dat u tevreden bent over de fiets. Het is inderdaad wat lastiger om de remmen af te stellen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
De fiets is netjes volgens afspraak bezorgd door dhl. Goed verpakt een mooie kinderfiets.
Goedemiddag Danielle, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Ik ben blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Goed winkel snel bezorgd heel blij
Hallo Johanna, Bedankt voor het delen van je ervaringen en veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Hele mooie fiets,alleen de standaard is al geroest en het dopje aan de onderkant valt er steeds af, is het mogelijk om een nieuwe standaard te krijgen?
Hallo Chantal, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te vernemen dat u ontevreden bent over de standaard. U geeft aan dat deze is geroest en het dopje er van af valt. Graag wil ik het probleem zo goed en snel mogelijk voor u oplossen. Dit is de reden dat ik vandaag een nieuwe universele standaard meegeef aan DHL zodat deze morgen bij u bezorgd kan worden. Dit is een kwalitatief betere standaard. Houdt u er rekening mee dat roest en slijtage niet onder de garantievoorwaarden vallen. Dit uit klant vriendelijke overwegingen. Groet, Kazim
Snel binnen en spontaan een kaartje ontvangen als bedankje voor me bestelling met een grappige poncho, handig voor festivals! Dankjewel hahahahha
Goedemiddag Lotte, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets en onze service. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Snelle levering ,keurig alles verpakt ,het was prima te doen om hem verder in elkaar te zetten. Tip doe er wel een gebruiksaanwijzing bij op papier.
Goedemiddag Patricia, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Ik ben blij om te vernemen dat de fiets naar wens is. De tip nemen we mee en zijn bezig met handleiding boekjes. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Makkelijk in elkaar te zetten omdat ik rijklaar had gekozen. Had trappers in gedraaid en stuur recht gezet. Tevreden
Goedemorgen Peter, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen en veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Bij uitpakken bleek de voordrager beschadigd. Dit kon direct worden opgelost en we kregen gelijk een nieuwe.
Hallo W, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat wij het probleem zo snel konden oplossen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Dit is nu de tweede fiets die wij hier gekocht hebben. Januari een zwarte crown holland voor onze oudste dochter. En deze week een legergroene crown holland voor onze jongste dochter. Onze meiden zijn heel blij met de fietsen. Het zijn hele mooie stevige fietsen. In April/mei gaan we ook nog een fiets voor onze zoon en voor mijzelf bestellen. En vanwege de lage prijzen is het voor ons en ik denk voor vele andere mensen ook mogelijk om op een mooie nieuwe fiets te rijden.
Goedemorgen Ramona, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ook zeker het feit dat dit de derde fiets wordt. Omdat je zo loyaal bent sturen we dan een gratis kettingslot op bij de volgende bestelling in april/mei. Wil je dit vermelden in de opmerkingen van je bestelling en refereren naar deze reactie. Ik wens je dochters veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Is een hele mooie fiets alleen jammer dat er al beschadigingen op zaten Inmiddels contact gehad voor de beschadigingen en ter compensatie een mooi fiets slot mogen ontvangen Echt een top service
Goedemiddag meneer/mevrouw Bijlsma, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor dit is de reden dat ik u via deze weg benader. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u de fiets met schade heeft ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn oprechte excuses hiervoor. Graag wil ik het probleem zo goed en snel mogelijk voor u oplossen. Kunt u foto’s sturen van de schade. Zo kan ik het neerleggen bij de leverancier en aanspraak doen op de garantie. Graag verneem ik van. Groet, Kazim
Originele beoordeling
Is een hele mooie fiets alleen jammer dat er al beschadigingen op zaten
Keurig geleverd. Prima kwaliteit. En absoluut de laagste prijs.
Hallo Jan, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Goede ervaringen met deze webwinkel. Mooie degelijke fiets, rijd ook goed.
Goedemorgen Monica, Bedankt voor het delen van jouw ervaringen en fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Ik wens je veel fiets plezier toe! Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders hadden of kunnen doen voor een 9 of 10? Groet, Kazim
Snel geleverd alleen had niet verwacht dat het net een bouwpakket was als dat ik bij de Ikea zou krijgen , het montageformulier dat mij toegestuurd is komt niet overeen als met de fiets fiets die ik heb gekocht dus eindstand staat in de schuur nog uit elkaar .
Goedemorgen Dennis, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Zojuist heb ik je telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik je via deze weg informeer. Ik vind het jammer om te vernemen dat je de fiets nog niet in elkaar hebt kunnen zetten. Graag wil ik dit probleem dan ook voor je oplossen zodat de fiets niet meer in de schuur hoeft te staan. De handleiding van de Crown fiets die je hebt besteld zie je hieronder. Waar loop je exact tegen aan? Link - https://cdn.webshopapp.com/shops/257389/files/206145218/handleiding-categorie-transportfietsen.pdf?_ga=2.28183614.346021107.1583137937-1405492293.1562830010&_gac=1.213520032.1581946271.EAIaIQobChMIqrOQ69jY5wIVB-J3Ch03kQfBEAAYASAAEgKknPD_BwE Groet, Kazim
Vriendelijke reacties oplossingsgericht!
Hallo Maarten, Bedankt voor je mooie beoordeling. ik wens je veel fiets plezier toe. Groet, Kazim
Fiets is snel binnen en goed kwaliteit. Voor vrouw moeilijk in elkaar te zetten
Hallo Nabila, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de fiets. Ben ook blij dat het nu wel in elkaar staat. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heel fijn bedrijf. Fiets besteld en netjes geleverd. Helaas was het zadel kapot. Na mail contact is dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe toegestuurd. Vriendelijk personeel en denken mee in oplossingen. Echt een aanrader.
Hallo Michelle, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen! Ik ben blij om te vernemen dat ik je probleem goed heb kunnen oplossen. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Super service. Mooie fiets besteld, snel in huis, wel zelf in elkaar zetten maar dat is geen probleem. Iets mis? Zo tot tevredenheid geregeld!! Kazim is een topper!!!
Hallo Robert, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met anderen te delen. Ik vind het fijn om te vernemen dat ik je ongenoegen heb kunnen wegnemen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Good bike and fast delivery
Hello Alexis, Thanks a lot for sharing your experience. Regards, Kazim
Super snel geleverd en toen ik een probleempje bleek te hebben met de fiets werd dit razendsnel en goed opgelost. Zeker aanbevolen !
Goedemiddag Charlotte, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te vernemen dat ik je ongenoegen heb kunnen wegnemen. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Na de bestelde fiets te hebben ontvangen bleek er iets mis met het zadel, dit hebben ze zeer snel en naar volle tevredenheid opgelost.
Goedemiddag Jeffrey, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij dat alles is opgelost en wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Zeer tevreden over de altec nevada voor mijn kleine. Zou zeker weer hier bestellen!
Hallo Sonne, Wat leuk dat je tevreden bent met je aankoop en bedankt voor het delen hiervan. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.