Ben zeer tevreden!
Hallo Roy, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat je tevreden bent met je aankoop. Dit lezen wij graag. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
150 %
Hallo Jarno, Bedankt voor het delen van je ervaringen. Al begrijp ik niet helemaal wat je bedoeld met 150%, maar de 10 zegt meer dan genoeg. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Erg veel verschillend gereedschap nodig om fiets in elkaar te zetten: inbussleutels, een hamer om de snelbinders te monteren(!), verschillende ring- en steeksleutels. Ook niet erg handig om de gebruiksaanwijzing alleen op internet te zetten. Een deugdelijke handleiding had meegestuurd moeten worden. Maar het schijnt gewoonte te zijn of te worden. Tja.......je kunt je afvragen of een enigszins geoefende amateur als ik zo'n fiets wel goed en betrouwbaar in elkaar kan zetten. Het is moeilijk om de een dergelijke koop aan te bevelen. Het hangt er heel erg vanaf!
Beste Jaap, Allereerst willen we je heel erg bedanken voor je reactie. Wij streven er natuurlijk altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en alle reacties die onze klanten geven dragen daar aan toe en nemen we heel serieus. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je twijfelt of je de fiets goed en betrouwbaar hebt afgesteld aangezien het niet voor iedereen even makkelijk is om te doen. Voor iedereen die dat ook doet of niet vertrouwd in zijn eigen vakmanschap bieden wij natuurlijk ook de mogelijkheid om een fiets rijklaar te bestellen of af te halen bij een van onze servicepunten. Dan weet je namelijk zeker dat je fiets vakkundig is afgesteld en kun je met een gerust hart veilig gaan fietsen. Het is dus volledig eigen keuze geweest om de fiets zelf af te monteren terwijl wij meerdere mogelijkheden bieden om dit door professionals te laten doen. Ik vind het bijzonder dat u ervoor heeft gekozen om de snelbinders met een hamer te monteren. Dit staat niet aangegeven in de handleidingen en kan ervoor zorgen dat u schade veroorzaakt op de fiets.. Heel creatief maar in de volksmond ook wel zinloos geweld genoemd 😉 Echt nergens voor nodig, had even gebeld en we hadden je met alle liefde geholpen. Wij proberen onnodig papierverspilling te voorkomen vandaar de online gebruiksaanwijzing. In principe is deze ook uit te draaien of op aanvraag op te sturen, je hoeft er alleen maar om te vragen. Dit alles gezegd hebbende staat de veiligheid van onze klanten natuurlijk op de eerste plaats en willen we jou, als je twijfelt de mogelijkheid geven op een servicepunt langs te gaan zodat je je fiets toch vakkundig kunt laten nakijken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Groet, Kazim
Snelle service en goed bezorgd. -1 omdat de koerier van dhl niet de fiets naar boven wilde brengen. Maar superfietsen is top!
Hallo Halil, Bedankt voor het delen van jouw complimenten over ons. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent over de fiets. De koerier van DHL mag van de ARBO maximaal 1 verdieping naar boven. Dit is de reden dat hij dit geweigerd zal hebben. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De standaard is niet te monteren met de meegeleverde spullen... Ook de trappers is een lastige klus omdat er te veel lak in het draad van de trappers zit waardoor de bout er amper of scheef in draait Ook de ring waarmee je het zadel vast moet zetten is van ongelooflijk slechte kwaliteit. Ik heb alles moeten tappen en vervangen voor betere kwaliteit spullen op eigen kosten. Buiten dit is de rest van de fiets degelijk maar had wat meer verwacht
Goedemiddag meneer Vinkenborg, Allereerst wil ik u bedanken voor de tijd en moeite die u heeft genomen om uw ervaringen met ons en anderen te delen. Hierdoor zijn wij in staat om een oplossing aan te bieden. Ik vind het jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. In uw beoordeling geeft u aan dat u de standaard niet kan monteren met de geleverde producten. Ook geeft u aan dat u moeite heeft met de trappers door de lak. Ten slotte geeft u aan dat de ring van het zadel van slechte kwaliteit is. Dit is natuurlijk niet iets wat wij graag horen. Het is ook niet de bedoeling dat u bij een nieuwe fiets het één en ander moet tapen. Dit is de reden dat we het probleem dan ook graag willen oplossen. Standaard Kunt u aub een foto sturen van de standaard hoe deze nu is bevestigd? Zo kan ik kijken waar u tegenaan loopt. Trappers De linker trapper moet linksom ingedraaid worden en de rechtertrapper rechts om. Als dit niet wordt gedaan gaat het stroef en scheef en u heeft de kans de schroefdraad kapot te maken van de crank en eventueel de trappers. Wilt u het met deze uitleg nogmaals proberen. Mocht het niet baten ontvang ik graag een foto van de schroefdraad van de crank en de trappers. Ring van zadel Wat bedoeld u exact hiermee? Kunt u hier een foto van sturen zodat ik het kan nakijken en eventueel vervangen. Wij hebben telefonisch besproken dat de fiets weer retour komt naar ons. Ik zie de foto's graag tegemoet. Na niks van u te hebben vernomen hebben wij telefonisch contact gehad en u heeft besloten de fiets te houden, ondanks de mankementen. Ik vind het jammer dat mijn oplossingen niet in dank zijn afgenomen. Ik wens u toch veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Ze maken hun naam waar. Superfietsen heft echte super fietsen!! Aanrader
Goedemiddag Danny, Bedankt voor het delen van jouw complimenten over ons. Dit waarderen wij enorm. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Heel goed fietsen online. Snel binnen mit dhl
Goedemiddag Rachidd, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Wat fijn dat alles goed is gegaan. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Scherpe prijs en snelle verzending. De voordrager van onze fiets was beschadigd maar naar een telefoontje en mail was dit snel geregeld. Er werd direct een nieuwe opgestuurd. Goede service. Kleine kanttekening, verzendkosten zijn aan de voorkant onduidelijk (€ 15), en komen er dus nog bij.
Goedemiddag Nicole, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaring met ons en anderen te delen. Ook bedankt dat je ons de kans had gegeven om het probleem op te lossen. Bedankt voor de tip over de verzendkosten en veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heb tot op heden 2 fietsen bij Superfietsen aangeschaft. Beide fietsen zijn op tijd geleverd. De verpakking is goed want DHL gaat niet altijd goed met de pakketjes om. Snel reacties op mijn e-mail. Zeker tevreden als onze kleine wat ouder is zullen we de 3de fiets ook hier bestellen. Bedankt Kazim en Superfietsen voor jullie goede service
Hallo Sylvia, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat we een tevreden klant erbij hebben. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Standaard was afgebroken. Meteen nieuwe gekregen dag later maar dit was een andere die niet past. Melding van gemaakt via service mail. Helaas valt de fiets om omdat ik geen standaard heb en valt de fiets op zijn linker stuur waardoor de rem kapot is. Nu hebben we nog niet kunnen fietsen en nu moeten we ermee naar de fietsenmaker om de rem te maken?
Beste tom, Wat jammer om te vernemen dat de fiets schade heeft op de handrem door de verkeerde standaard. Dit is natuurlijk erg jammer en vervelend. Ik vind het vreemd dat u een verkeerde standaard heeft ontvangen. Ik heb meteen een universele standaard besteld van een betere kwaliteit van het merk ursus. Deze zal vandaag meegegeven worden aan DHL. U ontvangt later op de dag de track en trace link waarmee u de zending kunt volgen. Daarnaast ontvang ik graag een foto van de kapotte handgreep zodat ik de leverancier een nieuwe op kan laten sturen. Groet, Kazim
Super mooie fiets, nog leuker dan op de photo! Snelle levering. Mijn zoon van 9 is helemaal blij met z’n nieuwe fiets en de maat is voor hem precies goed. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.
Hallo Jennie, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat alles naar wens is en je zoon blij is :). Ik wens hem veel fietsplezier toe! Groet, Kazim
Superfietsen heeft mijn verwachting overtroffen. Snel bezorgd en keurige medewerkers! Aanrader
Hallo Michel, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen en complimenten. Hier worden wij gelukkig van. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Snelle service zadel zat scheurtje in meteen nieuwe gestuurd. Top.
Hallo Jh, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen en de kans die je ons hebt gegeven om het probleem op te lossen. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
bestelde een fiets online, deze werd zeer snel bezorgd, echt super fiets voor weinig geld! superfietsen kan ik echt aanbevelen.
Hallo Hay, Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent. Stiekem heb je ook één van de mooiste fietsen uitgezocht. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Ik heb jullie daarover gemaild! Ik wacht op de binnenband.
Goedemiddag Nabil, Bedankt voor je beoordeling. Het is inderdaad niet de normale gang van zaken dat je het product met schade ontvangt. Dit is de reden dat je vandaag een nieuwe binnenband en boutjes ontvangt. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
Voldoet aan verwachting, snelle levering !! Goede prijs/kwaliteit verhouding !!
Goedemiddag Rob, Bedankt voor het delen van je ervaringen en ik ben blij dat alles naar wens is. Veel fietsplezier toegewenst! Groet, Kazim
Mooie stoere fiets. Beetje te strak afgesteld dus alles liep aan. Maar met een beetje knutselen staat alles nu goed.
Goedemiddag Mika, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen. Je geeft aan dat de fiets te strak was afgesteld waardoor veel aanliep. Dit is natuurlijk erg vervelend, ik ben me hiervan bewust. Ik zie dat je de fiets in doos had besteld. Hierbij moet jezelf de onderdelen afstellen. Waar liep je tegen aan. Zo kan ik het doorgeven aan de leverancier zodat zij hier hun voordeel in kunnen doen. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders konden doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Heel blij met mijn nieuwe fiets. Er was een foutje geweest bij de verzending. Verkeerd fiets was geleverd maar na een simpel belletje was het probleem snel opgelost. Door de vertraging kreeg ik een extra kettingslot erbij. Super goed opgelost! 👍
Goedemiddag Bianca, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om jouw ervaringen met ons en anderen te delen. Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij dat je ons de kans had gegeven om het probleem op te lossen. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Heel goed.
Hallo Gerrit, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat de fiets je goed bevalt. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders konden doen voor een mooie 9 of 10? Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Het was alleen jammer dat het achterlicht kapot was dus zelf een nieuwe gekocht en erop gezet
Goedemiddag Gerda, Zojuist heb ik u telefonisch proberen te bereiken op nummer 06********. Helaas kreeg ik geen gehoor. Dit is de reden dat ik u via deze weg informeer. Laat ik voorop stellen dat ik het jammer vind om te vernemen dat u het licht kapot heeft ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een nieuwe fiets. Namens Superfietsen mijn excuses hiervoor. Ik vind het ook jammer dat wij niet de kans hebben gehad om het probleem op te lossen, ik had graag een nieuwe achterlicht opgestuurd. Daar wij streven naar perfectie ben ik benieuwd wat wij anders kunnen doen voor een mooie 9 of 10? Groet, Kazim
Fiets werd bezorgd zonder remblokjes, contact opgenomen. Volgende dag had ik ze binnen . Super
Goedemiddag Jolanda, Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen en het vertrouwen in onze service. Ik ben blij dat ik je ongenoegen heb kunnen wegnemen. Ik wens je veel fiets plezier toe! Groet, Kazim
De klantenservice reageert snel. Fiets is goed en snel bezorgd
Hallo Nadela, Bedankt voor het delen van jouw positieve beoordeling. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent met de levering en onze service. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Top, qualiteit / prijs verhouding kan niet beter
Hallo, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik ben blij om te vernemen dat je tevreden bent. Veel fiets plezier toegewenst. Groet, Kazim
Zeer groot aanbod, zeer snelle levering. Ook al was er een stukje te kort dat werd onmiddellijk opgelost. Alles TOP
Goedemiddag Annie en Eddy, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaringen. Ik ben blij dat ik ik jullie ongenoegen heb kunnen wegnemen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Zeer tevreden snel gereageerd en opgelost.
Hallo Katrina, Bedankt voor het delen van je ervaringen en fijn dat wij je ongenoegen naar tevredenheid hebben weggenomen. Veel fiets plezier toegewenst! Groet, Kazim
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.