Voor herhaling vatbaar

Grote keuze, snelle verzending.

Alles goed

Alles was goed

Leuke spullen, vlot geleverd

Ik ging spontaan naar De Toppers dus had snel een outfit nodig. Hoofs had een complete sectie speciaal daarvoor ingericht. Helemaal top(pers) dus !

Produkt voldeed aan verwachtingen en werd binnen beloofde termijn geleverd

Ik heb de service van Hoofs als niet sympathiek ervaren.

Op de website worden de maten niet goed weergegeven. Het is onduidelijk om welke kledingmaat het precies gaat. Vervolgens moet je wel zelf de kosten van de retour betalen. Om retourkosten te voorkomen is het handig om een maattabel te geven. Doe je dat niet dan moet je zelf de retourkosten dragen vind ik.

Goede broek

De broek die ik bestelde was gelijk aan het plaatje. Draagt comfortabel en blijft in vorm. Zit voldoende rek in. Kleur is mooi en niet teveel opvallend.

Voor de eerste keer spullen besteld bij P.W.Hoofs geen problemen en zeer professioneel gewerkt. De volgende keer wordt er weer een bestelling gedaan. GOED BEZIG Hartelijk dank

Het was bezorgd binnen de tijd dat ze aangaven op de website. De kwaliteit is ook goed , dus waar voor je geld! De maten zijn ook juist.

Toppie!

Helemaal top!

Snel binnen na bestelling

Mooi product alleen de schoenen kun je beter een maat groter bestellen anders passen ze niet ik heb 43 maar pas er amper in dus had beter 44 kunnen bestellen ze vallen klein

Helemaal prima.

Bestelling net verstuurt. En bij retour is alles netjes afgehandeld. Toppie

snel en makkelijk

Heel fijn

Fijne site, overzichtelijk goed te vinden op zoeken. Snelle levering goed beschermd verpakt

Kapot

Ik had een tshirt besteld. Welke in het echt heeeel anders was als op de foto. Het tshirt bleek ook nog kapot, bij het label zat een scheur in het tshirt. Nooit meer bestellen!

Kleding snel binnen,en de maten kloppen. En zijn er net zo uit als op het plaatje

Goede spullen, snelle verzending!

Altijd tevreden over Hoofs, ruime keuze en ze doen wat ze beloven

Snelle service en producten zoals beschreven.

De producten die zijn geleverd waren zoals beschreven. Snelle levering van de producten. En ook een goede en snelle afwikkeling na retourzending.

negatief

anderhalve week bestelling ontvangen met een manco en tot op heden nog niets gehoord hierover

picco bello!

alles verliep naar wens! Jammer dat feestversiering en stoffen niet in eenzelfde bestelling kunnen.

Ze doen hun uiterste best voor een tevreden klant

Na bestelling bleek er te weinig stof op voorraad. Opnieuw besteld maar rol was niet hetzelfde als het staaltje wat ik had ontvangen. Op de een of andere manier toch te pakken kunnen krijgen en kreeg ik mijn gewenste stof alsnog. Hartelijk bedankt voor jullie moeite.

heel goed

heel goed !!!! mooie stof !!!!! op tijd geleverd !!!!!

Goede service makkelijk te bestellen en snelle levering.

Ik heb de kaarten uit eindelijk op mijn kamer verstopt, ze zijn wel een beetje groter dan verwacht maar dat maakt het effect niet veel kleiner

Snelle levering in brievenbus !

Dank je, snelle levering in brievenbus !

Snel en goed

De bestelling kwam heel snel en het product is van goede kwaliteit.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch