Supersnel en prachtige kwaliteit!

Voor mijn dochter zocht ik een mooi pietenpakje, en die heb ik zeker gevonden. Wat een mooie kwaliteit, en ook de veer die je er extra bij kon bestellen. Heel netjes! De communicatie over de verzending was echt top, en een dag voor ik het nodig had was het in huis. Dikke 10!

Wij kopen zowel onze team artikelen bij hen. Als onze carnavals spullen. Linde is geweldig en helpt ons altijd erg fijn. In de drukte van Sinterklaas mogen we zelfs na sluitingstijd onze spullen komen halen. Kortom. Tot service top bedrijf en top team.

Goede service!

Mijn dochter was heel blij met haar pietenpak.

Goede kwaliteit kleding

Oranje panty, rok en broek gekocht bij Hoofs, alle zijn van goede kwaliteit.

Vriendelijk, snel en perfecte communicatie

Snel geleverd, vriendelijk te woord gestaan per mail en duidelijke en snelle communicatie

Foute trui

Grappige foute trui ven goede kwaliteit gekocht in een grote feest -en carnavalswinkel van Nederland. Ruime keus.

Tevreden klant!

Gevonden wat ik zocht, goede prijs en snelle levering!

Heb online besteld

Snel en vakkundig

Prima in orde!

Op de gok een grote lap meubelstof gekocht. Kleur is precies zoals op de foto en netjes verzonden!

Snelle service goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle service goede prijs/kwaliteit verhouding

Super fijne service

Product was niet meer beschikbaar in mijn maat online. 1 Belletje naar de winkel en het is alsnog gereld. Erg fijn als je zo word geholpen.

Correct

Geen klachten correct bezorgd.

De stof is goed de service zeer slecht!

'Op de site staat voor 2 uur besteld, morgen in huis.' In december kan het leveren wat langer duren, begrijpelijk! Op dinsdag na 2 uur besteld dus vrijdag verwachtte ik het. Even nagebeld maar ik moest tot 5 werkdagen geduld hebben. Dinsdag weer gebeld. Toen bleek de stof niet op voorraad te zijn maar kon het vrijdag of zaterdag verwachten. 1,5 week later! Geen mail, geen informatie, geen excuus. En ik maar wachten..... De stof is mooi, maar ik zal hier niet snel meer bestellen.

Lang wachten maar wel geleverd

Ik moest lang wachten tot m’n bestelling opgestuurd werd. En uiteindelijk bleek pas later dat het product niet op voorraad was. Dat had ik graag meteen willen weten. Wél fijn dat je stofstaaltjes kan bestellen.

Goede website, snelle levering

Het zoeken op de site ging heel handig. Bestelling plaatsen ook. Snelle levering. En de stof kwam overeen met het plaatje. Dus zeer tevreden.

Super mooie pietenpakjes! Alleen de mutsen zijn echt te strak. Heb pakjes voor maar 10/12 jaar gekocht. En ze zijn 6 jaar. En zit echt al te strak. Dat vind ik wel heel jammer. Volgend jaar hebben ze dus geen mutsen bij hun prachtige pak. Voor de rest echt super snelle levering.

Snel binnen, met aandacht verpakt en verstuurd.

De jurk die ik ontving in Charleston style is erg mooi!

Snelle levering kwaliteit en betaslbare producten Een aanrader!!

Snelle goede service

Het bedrijf werkte heel goed mee toen ik mijn bestelling wilde aanpassen . Ook met de aangepaste rekening kwam het goed .

slecht

10 dagen op mijn levering moeten wachten. Verschillende mails gestuurd , maar werden niet beantwoord . Ik denk niet dat ik nog eens bestel

Altijd snel en correct

Snelle levering en zeer vriendelijk.

Snelle reactie

En nette service

Snel en goed geleverd

Over Hoofs

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.