Oke

Produkten goed. Wachttijd 1 week

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit prachtig vel kunstleer met ruitmotief.

X

X

En mooie ervaring met Hoofs. Product van kwaliteit en uistekend dienst.

duurt lang

duurt langer als de 2/5 werkdagen op de mails en op Facebook geen reactie op je vragen als je belt krijg je te horen duurt 2/5 dagen meer niet service niet over te spreken de stof is fijne katoenen fleece

fantastisch

Als je problemen ervaart met iets en je belt op dan helpen ze je direct en het is bij mij allemaal goed gekomen en de stof was heel mooi voor herhaling vatbaar groetjes Carla uit Dordrecht.

Niet geleverde producten, nog antwoord op de mail

Producten zijn niet geleverd. Contactformulier/mail word niet beantwoord.

Geweldig !!

Goede service. Het bestelde artikel was niet leverbaar uit voorraad maar een vriendelijk telefoontje over de vermoedelijke levertijd was fijn...en het artikel kwam toen op de beloofde tijd.

Mooi produkt

Ik ben tevreden over het bestelde produkt. De verzending was wat onduidelijk. Een betere communicatie daarover zou fijn zijn. Ik had ergens gelezen dat de verzending een aantal werkdagen zou duren, maar kon het daarna nergens meer terug vinden. Een telefoonje gaf helderheid.

Niet blij

Had blanke geschuurde knopen besteld, heb gelakte gekregen. Dus niet blij

Goede kwaliteit

Moest wel lang wachten

Snel en top geregeld

Goede keuze en snelle service

Snel geleverd, mooie kwaliteit!

Het artikel voldoet precies aan de verwachting. Mooie kwaliteit en snel in huis!

Super leuk

Snelle levering En het pierenpakje staat geweldig mooi Veel leuke complimentjes gekregen Heel mooi afgewerkt pakje Dit pakje is absoluut niet te vergelijken met Pieten pakje action / Kruidvat

Levering duurt veel te lang

Producten zijn prima, maar bijna 2 weken wachten op een levering is echt te lang, aangezien op de site staat dat alles binnen 2-5 werkdagen geleverd wordt. Alles was op voorraad. Bellen helpt niet, reactie dan is dat het vast wel eraan komt een dezer dagen. Ik vraag me af of ze me ook 2 weken laten wachten als ik in de fysieke winkel sta, of dat online klanten gewoon minder belangrijk zijn voor ze.

Heel tevreden

Heel tevreden

Prima, stof lijkt op foto

Het is steeds moeilijker een goede stoffenwinkel te vinden in de buurt van Haarlem. Dus maar eens online gekocht. Dat viel niet tegen. Inmiddels mooie jurk genaaid. Dat ga ik vaker doen.

Goed.

De website is overzichtelijk, duidelijk. De ontvangen spullen van goede kwaliteit. Als er al een minpuntje zou zijn, is het bijna een week wachten totdat alles afgestuurd word. Maar dat kan ook komen omdat veel websites tegenwoordig, voor zo laat besteld is de volgende dag in huis. Dan is het dus mijn verwachting. Maar zoals gezegd, mooie stoffen van goede kwaliteit. Netjes verpakt. Top.

Levering is ook snel

Prima.

De stoffen werden snel geleverd. Zagen er mooi uit. En er zat als attentie een leuk cadeautje bij.

1ste artikel was niet naar verwachting, 2de artikel nog niet ontvangen

1ste artikel kan ik niet gebruiken, ceintuur is té smal. 2de artikel is nog niet bezorgd, heb het nu ook niet meer nodig, feest is al gevierd

Stof in orde, levering niet aan huis

Zeer tevreden over de stof, maar ik betaalde voor een thuislevering en mijn pakket werd in een afhaalpunt geleverd.

Bereikbaarheid slecht

De stoffen die ik heb gekregen zijn goed maar de bestelling was niet volledig . Ik heb al 2 mails geschreven daar over dat ik de stof french terry dino roar 2 meter en betaald niet heb gekregen . Ik heb nog niets vernomen daar over . Dat vind ik zeer spijtig . m.v.g. Wilma van schaik

Incomplete en krijg geen reactie

Er zaten bij mijn schoenen geen oplaadsnoertjes. Al meerdere mails verstuurd en via IG bericht en nu bijna 2 wkn later nog steeds 0 reactie!!! Zeer en zeer slecht.

Mooie knopen

Vughterstraat 181183