Snelle levering en mooie stof

Wat was t snel binnen en de stof is echt prachtig

Nice suit

Very nice suit, I got it to my 1,5 years old (size 3-4years) just fit fine and he can use for many others years. I’m sure. Happy with that.

Makkelijke website en snelle afhandeling

Zie hierboven

eer goed

zeer goed.

bon service après-vente

Après une erreur dans la commande, le service après-vente a été très efficace et rapide

Levering en materiaal is OK. Klantendienst is beneden alle peil.

Klantendienst informeert niet. Is kortaf en onvriendelijk, bij het onbeschofte af.

Website oké, duurde erg lang voordat het verstuurd werd

Na 1,5 week en 2 mailtjes waar niet op gereageerd is gebeld voor de status van mijn bestelling. Een geïrriteerde mevrouw aan de lijn die meteen in verweer ging en plots lag mijn bestelling meteen klaar voor verzending. De afwikkeling van online bestellingen en klanten op de hoogte houden heeft wel wat aandacht nodig, helemaal omdat je vooraf betaald hebt.

Niet reageren op de mail

Ik had stig besteld, nadat ik mijn broek af had zag ik een fout in het stof,heb een mail gestuurd met foto, kreeg een terug koppeling van hoe ik het graag op gelost zie. Daar heb ik ook gereageerd en nu hoor ik niets meer. Dit vind ik niet netjes. Ik wil dit graag opgelost zien.. Omdat het niet opgelost is heb ik aanbeveling nee gezet. Bestelling duurde ook super lang.

Gewoon toppie

Netjes en snel geleverd. Blij mee

Lang wachten op de bestelling

Alleen als je iets besteld wel meer een week wachten dat het bezorgd is

Snelle verzending alleen jammer van veer

Snelle verzending. Alleen jammer dat ze de pietenveer die erbij zat in een te krappe zak hebben gedaan.

Aardig maar niet op hoogte van pasvorm jasje

Er was gebeld dat de opgegeven maat niet voorradig was. Maar dat ze wel nog andere maten hadden. Echter bij de vraag of het jasje groot of klein uitviel gaven ze aan dat het normaal was. Echter bij het ontvangen vd maat bleek dit veel kleiner dan verwacht.

Bijna twee weken op mijn bestelling gewacht!

Op de site staat "snelle levering" en dat was wat ik nodig had! Dus een bestelling geplaatst. Nog de dag erna gemaild wanneer m'n bestelling verzonden zou worden. Moest ik rekening houden met 5 werkdagen!!! Echt niet netjes. Ben zelf dus uiteindelijk naar een fysieke winkel gegaan. Mijn bestelling kwam uiteindelijk na 12 dagen. Mijn project was toen al af.

Duurde erg lang voor ik mijn bestelling had.

Heb zelf nog mail gestuurd en gebeld waar mijn pakketje bleef. Slechte service.

ik mis de orderbon met het artikelnummer wat ik heb besteld. als ik stof wil bijbestellen is het lastig zoeken welke het was. misschien een mogelijkheid om dat in de bevestigingsmail te melden.

naar verwachting

wat lange levertijd, maar verder perfect naar verwachting

Perfect bedrijf

Een perfect bedrijf met hele goede service. Ik had meerdere artikelen besteld maar het pietenpak was nog niet op voorraad, ik werd hier netjes over gebeld en er werd gevraagd of het een probleem was dat mijn hele bestelling een paar dagen later verstuurd zou worden. Uiteindelijk had ik het nog sneller binnen dan dat ze zelf dachten. Bestelling was netjes verpakt en alles goed ontvangen. Het pietenpak voor mijn kind is echt geweldig, had hem voor mijn dochter ook bij jullie besteld vorige jaar. Goede prijs kwaliteit!

Mooie pakjes, relatief vlot in huis.

De pakjes vallen op maat, mooi qua afwerking en met een paar dagen in huis. Heel tevreden.

Product is goed, maar klantenservice niet

Op jullie website beloven jullie snelle verzending, echter ik heb ruim 2 weken moeten wachten. Ik heb twee maal een mail gestuurd, met de vraag of jullie konden aangeven hoe lang het nog ging duren. Daar werd niet op gereageerd. Ik vind dit slechte klantenservice! De stoffen zijn mooi, maar je moet niet rekenen op snelle levering.

Traag met reageren

Ik heb op 29 oktober 4 knopen besteld. Deze heb ik 7 november binnen gekregen met brievenbuspost. Ik het meteen dezelfde avond een mail gestuurd dat volgens mij de maat van de knopen niet de maat is die ik besteld heb. Het is nu 15 november en ik heb hierop nog geen reactie mogen ontvangen.

Snelle levering. Bestelde stof is van goede kwaliteit

Uitstekende service

GLS had 'zogenaamd' mijn pakket bezorgd maar ik had niks ontvangen. Contact gezocht met Hoofs en heb meteen een nieuwe toegestuurd gekregen. Top! Daar kan GLS wat van leren!

Correcte bezorging

Leuke collectie. Goed geïnformeerd over de afhandeling van de bestelling.

aanrader!

Snelle service. Net op tijd binnen voor ons optreden! We waren super enthousiast!

Duurde heel lang voordat bestelling verstuurd werd

Toen ik na 1,5 week nog niets vernomen had, ben ik gaan bellen. Bij mijn 3e poging werd de telefoon opgenomen en werd mij verteld dat mijn bestelling (een eenvoudige bestelling van 1 stuk stof die op voorraad was) 'waarschijnlijk nog ergens in behandeling was'. Geen excuses voor de trage afhandeling alleen 'tja het is druk'. Dezelfde avond kreeg ik bericht dat mijn bestelling verstuurd was. De stof is overigens prima, maar de afhandeling niet meer van deze tijd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch