Goed en gezellig

Webshop werkt prima & verzending is snel. De service in de carnavalswinkel is erg goed. Sfeer was gezellig (vlak voor 11/11) en werd goed geholpen! In de fournituren winkel werd geen hallo gezegd en het duurde lang voordat ik (en andere klanten) werden geholpen, terwijl het hier rustiger was dan in de andere winkel. Wel gevonden wat ik zocht dus overall helemaal prima & uiteraard altijd blij met de leuke emblemen!

Gewoon goed

Mooie stof. Levering was ook goed.

Zeer slecht

Het heeft ruim 2 weken en 2 telefoontjes geduurd voordat ik de stof die ik had besteld in huis had.

Goed verzorgd, en geleverd.

N.V.T.

Alles goed voor elkaar..snelle levering

Van bestellen tot retour alles goed.

Heeft even geduurd

Na dat er een mail was verstuurd om te kijken waar m'n bestelling bleef kwam 't super snel. Dit mag de pret niet drukken zal zeker weer gebruik maken van uw bedrijf

Goede webshop, duidelijk en betrouwbaar.

Snelle levering met een vriendelijk kaartje bij. Ik ben helemaal tevreden!

Ik bestel al jaren bij Hoofs stoffen winkel zonder klachten.

In een woord superrrrrr geen gezeur enlekker snel echt een aanraderrrrr Alaaf Alaaf Alaaf

Keurig verpakt.

Helaas kwam de bestelling vrij laat. Ik heb meer dan een week op de artikelen zitten wachten. Ik heb tussendoor een andere rits moeten kopen omdat ik die het weekend nodig had. Verder prima

Exact wat ik had verwacht

Exact wat ik had verwacht, en precies op de afgesproken tijd, kortom 4 sterren waard

Lege verpakking ontvangen

Twee knoopoogjes besteld. Deze zijn tijdens de postverwerking uit de papieren verpakking geduwd. Dus kreeg een leeg zakje in de brievenbus. Telefonisch is Hoofs heel moeilijk te bereiken, dus een mail gestuurd. Niks terug gehoord.

Top bedrijf

Had een artikel besteld , was niet op voorraad, werd netjes gebeld door het bedrijf dat het iets later bezorg werd . Netjes binnen gekregen , goed verpakt , in een woord top.

Alles was zorgvuldig ingepakt en netjes verzonden Het duurde een paar dagen maar dat werd ook netjes aangegeven.

Slecht

Heb niks binnen gekregen

Ik kom al jaren in de fysieke winkel van Hoofs. Nu door omstandigheden kon ik niet naar Den Bosch en heb ik online alles besteld. Ik heb wat dagen geduld moeten hebben (niet vreemd vanwege halloween en drukte voor 11-11), maar ik heb keurig alles geleverd gekregen. Wat niet direct op voorraad was, werd ik over gebeld met een vervangend alternatief. Ik ben tevreden!

Wij hebben een luxe Sinterklaak pak besteld, alles zag er tip top uit! Mooi snel geleverd. Fantastisch!!

Alles perfect

Snel geleverd en prima top kwaliteit/prijs

Altijd goed geholpen zowel online als in de winkel.

Mooie stof slechte communicatie

Stof besteld en zonder enige uitleg 16 dagen moeten wachten, ze hadden op z’n minst even een mail kunnen sturen dat het nog g besteld moest worden. Toen ik na 5 dagen belde gaven ze mij het gevoel te zeuren. Jammer

Thank you. Good quality fabric promptly delivered.

Thank you, good quality fabric remnant promptly delivered.

Snelle levering, top klantenservice en een heel mooi kostuum

Na de bestelling was het even onduidelijk hoe snel het kostuum geleverd zou worden. Na een telefoontje met de winkel werd door een vriendelijke dame verzekerd dat het pakket er echt de volgende dag zou zijn. En dat klopte! Er werd in een leuke doos een kwalitatief kostuum geleverd, geen rommel zoals ik bij eerdere bestellingen bij andere winkels heb had. Maar een verkleedpak dat echt aan alle wensen voldeed. Helemaal top dus!

Komt afspraken na

Snelle levering van topspullen!

Altijd goede service en snelle levering van topkwaliteit kostuums en bijbehorende artikelen. Ik ga weer shinend de feestmaand in!

Fijn online geholpen!

Duidelijk site en prima overzichtelijk en handig te gebruiken! Gisteren nog in jullie winkel geweest om wat bij te kopen. Wij zijn daar door Samantha super goed geholpen!!! Wild we ook nog even zeggen!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch