Heel lang gewacht op mijn bestelling

Heel lang gewacht op mijn bestelling, toen gemaild, geen reactie. Uiteindelijk geleverd terwijl ik hem de dag ervoor geannuleerd heb.

Traag en slecht bereikbaar

Ik ontving mijn bestelling pas 14 dagen later. Kon het bedrijf ook herhaaldelijk niet bereiken op de door hen aangegeven tijden. Ook op mijn email werd niet gereageerd. Uiteindelijk kreeg ik na 12 dagen iemand aan de lijn met het bericht dat er vertraging was. Zoiets had ik dus al begrepen. Vertraging op zich kan gebeuren maar dat ze zo slecht bereikbaar zijn maakt een onvoldoende.

Snelle levering mooi assortiment

Slecht

Stof besteld voor een zomerjurk voor mijn kleindochter!! Gebeld, gemaild waar blijft de stof??? Er wordt totaal niet gereageerd en telefoon niet opgenomen!!! En dan ineens krijg je maanden te laat een pakje met de bestelde stof

Product mooi maar levering slecht!

Na de bestelling ruim 3 weken gewacht op de levering. Ik heb 2 keer contact gezocht via e-mail maar geen reactie ontvangen. Communicatie was fijn geweest. Het product zelf is naar tevredenheid.

Duurde weken voordat ik de stof in huis kreeg.

Het duurde weken voordat ik de stof binnen kreeg. Een keer over gemaild maar geen antwoord terug. Ik dacht dat ik m’n geld kwijt was. Nu net aangekomen, de stof is prima, maar ik bestel hier dus nooit meer. Mvrgr Saskia

Slechte winkel, traag, geen communicatie en stelletje dieven.

De product die ik had besteld niet geleverd. In plaats daarvan krijg ik een ander goedkopere product(20 euro goedkoper elders) die al laat was afgeleverd, en na 2 mails gestuurd te hebben dagenlang geen reply. Hier niet kopen! Je weet niet wat je krijgt en volgens vele reviews hier ben ik niet de enige met een uitermate slechte ervaring.

Top.Beloven wat ze zeggen.

Pakje volgens afspraak ol tijd bezorgd

Duurde lang

Vorige keer was de stof zeer snel verzonden, nu werd het pas na een week verzonden en dat vond ik erg jammer! Verder prima en netjes verzonden en de producten hadden ook een goede prijs..

Slechte klantenservice

Ik bestelde een pietenpakje gemeten met de maten die erbij stonden , dit was dus toch te klein. Retourkosten voor eigen rekening , ik heb gemaild naar het emailadres met de vraag of ze me kunnen helpen met de maat. Niks op gehoord. Maat groter besteld , mutsje zit mn zoon echt te strak en hij heeft maar een smal koppie. Weer gemaild , geen reactie. Via facebook bericht gestuurd ook geen reactie

Goede service!! Ik kreeg mijn kleding op tijd binnen voor het feest wat ik diezelfde avond (van ontvangst) kreeg. Hoofs heeft alles in het werk gesteld, ondanks hun grote drukte, om dit voor elkaar te krijgen! Chapeau!

Zowel in de winkel als via de webshop verloopt alles uitstekend!

Het passen van kleding en het op laten maken van gewenste kleding is helemaal top! Er wordt met je meegedacht en je krijgt de gewenste aandacht.

Top verwerking en levering

Top van a tot z

Besteld en snel geleverd, en de tandjes waren een groot suk6.

Leuk artikel (Halloween masker), snelle levering

Goede service maar slecht product

Ik kreeg een verkleedjurk van Wednesday voor mijn dochter die 8 jaar is. De jurk is snel aangekomen, maar de jurk was van slechte kwaliteit. Na één keer aan is de jurk al meteen kapot gegaan. Heel jammer!

Ziet er goed uit, niet erg sterk

De hoorns van de goed laten snel los en de knop van de stok (van plastic) was meteen slap zodat die er scheef opstond. Het feest was er niet minder om, maar wel jammer.

Goede producten maar slechte klantenservice

Ik had mijn bestelling geplaatst en na anderhalve week geen verzend bevestiging te hebben ontvangen per mail gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Nooit een reactie gekregen. Een paar dagen later gebeld. Ze ging het nakijken maar na 8 minuten werd de telefoon erop gegooid. Terug gebeld, er werd gezegd dat ze ermee bezig waren en ik zou terug gebeld worden. Ik ben nooit meer terug gebeld. Een dag later kreeg ik de verzend bevestiging in de mail. Spullen waren te laat helaas. Wel goede producten en netjes verpakt. Ik zou er nog wel een keer bestellen maar alleen als ik langer kan wachten dan 2 weken op de spullen.

Duurt te lang voordat je je product krijgt.

Te lange lever tijd

Product kapot binnen aangekomen.

Product aangekomen. Direct gebeld, 1ste keer 23 minuten in de wacht gestaan en vervolgens word de telefoon erop gegooid. Erg frustrerend. Vervolgens 2e keer 27 minuten in de wacht nog steeds gehoor. Echt absurd! Email gestuurd en na 6 dagen nog steeds geen antwoord! Belachelijk. 1 keer en nooit meer!

Slechte jurk

Levering ging goed. Snel etc. Maar de jurk zelf (wednesdayjurk) was na na het passen al kapot. Dat t geen jaren meegaat snap ik hoor. Maar dit was wel heel snel stuk (op de naad) Omdat we het nodig hadden voor die avond zelf gerepareerd. Toch jammer.

Ondanks drukte op tijd geleverd!

Traag en incompleet

Toen ik na 5 dagen nog geen mail had gekregen dat de bestelling onderweg was, zelf maar even gebeld. Ze hadden iets niet op voorraad ( dat hadden ze mij ook zelf even kunnen laten weten, of op uitverkocht zetten op de site) of ik een andere kleur wilde. Nog twee dagen later ontving ik het pakketje incompleet, jammer maar het feestje was al diezelfde dag dus had geen zin meer. Heb je op korte termijn een feest outfit nodig dan is dit zeker geen aanrader.

Duurde een week voordat ik mijn bestelling kreeg. Dat viel mij tegen.

Het viel mij tegen dat de bestelling pas na een week werd geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch