Sneller geleverd als gezegd en juiste artikelen

Sneller geleverd als gezegd en juiste artikelen

Top producten

De producten waren super goed en mooi als op de foto! Geen goedkope troep.. En de prijs super! Alleen wat langer verzekendtijd... Heb gebeld naar service ,en was snel opgelost. Diegene aan de telefoon kwam alleen niet helemaal wakker over haha. Mvg

Slecht service

Op de website werd beloofd: vandaag besteld, morgen in huis. Maar dat werd ruim een week later en daarmee te laat voor Halloween. Dus een heel verdrietig kind. Toen ik ze wilde bellen heb ik 20 minuten in de wachtrij gestaan zonder iemand te spreken te krijgen. Toe heb ik opgehangen en een mail gestuurd met een verzoek om bezorginformatie, waar ik nooit antwoord op gekregen heb. Ik bestel hier nooit weer. Ik heb nu nutteloze Halloweenkleding dat volgend jaar te klein is en dus niet gebruikt zal worden.

Balen!!

Ik had wat fournituren besteld voor een showkostuum voor een hele belangrijke show in Ahoy notabene. Meer dan een week van te voren besteld en alle vertrouwen omdat er 'snelle levering' op de website staat. Toen ik het al lang thuis verwachtte kreeg ik pas na 3 werkdagen ( + nog een weekend) een melding; 'het is verzonden'. Dat zou al heel krap worden aangezien ik dat ook nog moest verwerken in het kostuum...Ik heb gebeld en kreeg alleen de reactie " wat vervelend, ja het is hier erg druk,....tja...heel vervelend...zóo druk hier.." NIets geen snelle levering dus. Nou vervelend; dat is een understatement, want ik kon mijn kostuum dus niet tijdig afkrijgen. En nu inmiddels bijna 2 weken later is het nog niet binnen. Dat zou een 'postding' kunnen zijn, maar in eerste instantie is het al veel te laat verzonden. Balen!!

Teleurgesteld

Ik heb redelijk lang moeten wachten op mijn bestelling. 2 maal mail gestuurd en nooit antwoord. Ik ga mijn stofjes niet meer bij jullie bestellen.

Niet goed

Productomschrijving en foto waren onduidelijk. Ik zocht een legging, maar kreeg een panty. Dat pakketje is zo klein en licht, en dan betaal je zomaar zulke dure verzendkosten.

Niet blij mee

Ze adverteren met snelle levering maar dit is niet zo. Paar mails gestuurd en bericht via messenger maar op alles krijg je geen antwoord. Uiteindelijk maar eens gebeld. Heel toevallig lag toen mijn stof klaar voor verzending. Nee, geen goede ervaring met deze webshop.

Alles prima voor elkaar.

Heel erg goed

De website is overzichtelijk. Bestellen ging eenvoudig en het pakket was ook snel binnen.

Niet positief

Moest na 4 weken zelf vragen wanneer de bestelling geleverd zou gaan worden. Toen was hij er met een paar dagen. Waarschijnlijk vergeten.

Levering was zeer snel en kwaliteit is goed van de producten.

Postitief

Zeer slecht

De levertijd zou snel zijn, maar duurde echt lang, meer dan ander halve week. Ik heb meerdere malen gemaild, maar kreeg geen reactie terug. Ik heb vaak gebeld op verschillende dagen en tijden en kreeg steeds een meerkeuze menu te horen, uiteindelijk kreeg ik iemand aan de telefoon die terug zou bellen.. Dit gebeurde niet. Weer meerdere malen, gebeld en eindelijk kreeg ik te horen dat mijn bestelling morgen verzonden zou worden. Zeer slecht bereikbare klantenservice. En veel te lange levertijd. Jammer.

Erg lange levertijd

Eerder erg goede ervaringen gehad door bij jullie te bestellen waardoor mijn aanbeveling “ja” blijft. Nu helaas 1,5 week levertijd zonder berichtgeving, erg vervelend als je op spullen wacht. Tijdens een telefoontje erover was de medewerker ook wat geïrriteerd over mijn vraag. Bestelling wel netjes verpakt.

2 van de 5 spullen niet gehad!

2 van de 5 spullen niet gehad! Heb er ook een mail over gestuurd geen reactie!

Slecht

Hallo, Mijn bestelling is nooit aangekomen en ik zou het ook willen annuleren en mijn geld terug krijgen als die nu alsnog wordt verstuurd want de datum is al geweest waarop ik het nodig had.. heel jammer dat het zo is gegaan want kan ook niet opzoeken waar de bestelling nu is. Groetjes, Rosa Eickhoff

Slecht

Stof besteld. Moet zelf vragen wanneer het komt. Duurde twee weken. Het positieve is dat het uiteindelijk toch is gekomen

snel feleverd en de kwaliteit is goed

Ik zocht breed klittenband. Ik vond het bij Hoofs. De snelle levering was als belooft en het klittenband voldeed aan de verwachtingen.

Prima service en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Duidelijke website. Groot assortiment. Goed geprijsd.

Geen reactie

Verkeerde staal ontvangen en daarna geen reactie op mijn mail hierover

Snelle levering, mooi product

Ik werd nog nagebeld met een vraag over het product dat ik besteld heb. Keurig

bestelling goed ontvangen!

Bestelling goed ontvangen, de levering duurde wel wat lang 4 dagen had mijn pakje eerder verwacht maar zag er compleet en verzorgd uit!

Mooi stof

Heel eerlijk en goede service

Één van de 2 pakjes was niet meer in voorraad. Ik werd gebeld door een medewerker om te bekijken of ik tijd had om te wachten, of niet. Indien niet, zou het geld terugbetaald worden. Ik vond het heel fijn dat ik gebeld werd zodat ik wist waar ik aan toe was. Het pakje is op tijd aangekomen en mijn kids hebben een super feestje op school gehad!

Levering ok, product niet ok

Vlotte levering, maar kwaliteit van het Halloweenkleed was echt ondermaats. Helemaal gescheurd.

10 dagen levertijd zonder waarschuwing noch respons

Heel vreemd; de eerste bestelling kwam een dag na bestelling aan, maar de tweede bestelling duurde 10 dagen zonder waarschuwing. Ook op een mail met de vraag naar levertijd werd nooit geantwoord. Helaas kwamen dus alle spullen te laat voor het feest en zullen ze worden teruggestuurd. Het kleedje van wednesday was van ondermaatse kwaliteit en scheurde meteen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch