Duidelijke comunicatie, bestelling snel geleverd. Mooie website.

Duidelijke site. Snelle levering. Goede communicatie

Voor de eerste keer iets besteld. Site is duidelijk en overzichtelijk. Na bestellen prima communicatie over levering. Van a tot z als prima ervaren

Leuke emblemen slecht service

Ik heb de emblemen snel mogen ontvangen, een was echter de verkeerde. Heb hier een en Maiolo over gestuurd maar geen reactie gekregen. Erg vevervelend

prima over heel de ijn

Altijd op tijd en zeker ook altijd in orde

Email gekregen dat het artikel weer op voorraad was. Besteld en snel geleverd. Heel blij mee .

prima geholpen !

prima geholpen !

Levertijd te lang. Tracking werkt niet omdat inloggen niet werkt

Mijn bestelling heeft er een week over gedaan. Ik heb twee maal een account aangemaakt omdat inloggen niet werkte. Na een nieuw wachtwoord aangemaakt te hebben kon ik opnieuw niet inloggen.

Prachtige stof

Het blijft altijd een gok om stof online te bestellen maar ben over deze stoffen zeer tevreden. Mooie stof met prachtige print van goede kwaliteit. Keurig ingepakt verzonden.

Tevreden

Ik ben heel tevreden over het artikel. Jammer dat het zo lang duurde voordat het geleverd werd, en dat je geen track en tracé Had zonder account

Goede ervaring

Mooie producten voor prima prijs

Goede service snel verzonden en een goede kwaliteit voor een goede prijs

Positieve ervaring!

Positieve ervaring! Ik heb de volledige communicatie ontvangen, inclusief de verzending informatie. Levering binnen enkele dagen.

Goede service!

Ik werd keurig gebeld dat een van mijn bestelde producten een wat langere levertijd had, dat was voor mij geen probleem en alles kwam een paar dagen al binnen. Producten voldoen helemaal aan de verwachtingen!

Ik koop hier nooit meer

Wat een slecht bedrijf, ze hebben veel keus maar daar is dan ook alles mee gezegd. Eerste bestelling kwam zonder melding over vertraging een paar dagen later dan beloofd, dat kan gebeuren. Maar vervolgens wilde ik nog iets bestellen waar ik een vraag over had wat betreft de maat, geen contact te krijgen en wacht nog steeds op antwoord op mijn mails na 3 weken. Ben dus maar naar den bosch gereden om te passen, product was volgens de site gewoon op voorraad maar in de winkel niet te vinden. Op zich ook niet zo gek want een groot deel van de winkel is een grote bende, veel spullen op de grond, producten van dezelfde categorie op 4 verschillende plekken of juist dus nergens te vinden. Meerdere medewerkers heb ik gevraagd waar ik het product kan vinden, maar er werd steeds alleen gewezen 'daar ergens zou het moeten hangen als we het hebben'. Uiteindelijk wel in een andere kleur gevonden en kunnen passen, vervolgens na verlaten van de winkel maar online besteld waar het nog steeds op voorraad was. Na 2 dagen krijg ik een creditfactuur in mijn mailbox, geen bericht dat mijn bestelling geannuleerd is, geen excuus, geen waarom of wanneer ik dan het bedrag weer terug kan verwachten en het product is ineens volledig van de site verdwenen. Een beetje communicatie zou ze echt niet misstaan.

Ik ben er blij mee!

Ik heb een dirndl besteld voor Oktoberfest. Ik had al eerder een dirndl gehad maar was goedkopere stof. Ik snap dat mensen niet teveel geld willen betalen voor een outfit maar in de meeste feestwinkels betaal je eigenlijk al snel teveel voor slechte kwaliteit. Bij hoofs heb ik een goede kwaliteit dirndl besteld en ben er super blij mee! Was niet eens heel duur en kan het zeker vaker dan 1x dragen. Goede kwaliteit en mooie stof. Bedankt!

Prima product voor een goede prijs

Levering was niet al te snel.

Allen volgens afspraak

Prima producten, verzendtijd redelijk

De producten zijn van goede kwaliteit! Wellicht ben ik verwend voor wat betreft verzendtijd, maar het duurde in mijn beleving vrij lang voordat de aangekochte producten werden verzonden. Maar veilig aangekomen.

TOP

Goede beschrijving, Levering werd een paar dagen uitgesteld, maar ze hebben dit persoonlijk via de telefoon gemeld.

Ik ben tevreden

Het bestelde produkt was zoals ik had verwacht, de prijs was goedkoop, alleen de levering was niet heel snel De negatieve commentaren op internet kan ik niet delen.

Geheel tevreden!

Product naar wens, snelle levering, prima!

Goede service,

Goede online service,als er een embleem niet voorradig is dan krijg je een mailtje zodra het er weer is.

Gemengde gevoelens

Ik had een dirndle besteld en per mail gevraagd of hij op tijd zou arriveren omdat ik hem nodig had voor een feestje. Dezelfde dag werd ik nog gebeld dat de jurk die ik gekozen had niet op voorraad was dus heb ik samen met de vriendelijke vrouw aan de telefoon verschillende bestelnummer bekeken op hun site en een andere uitgekozen. Hij kwam meteen de dag erna. Een super mooie jurk maar zat helaas niet mooi bij mijn boezem. Ik heb hem per direct terug gestuurd. Een aantal dagen later gemaild of de jurk inmiddels aangekomen is. Dat zou dinsdag 16 oktober zijn gebeurd namelijk. Geen reactie. De 19 gebeld maar de juffrouw kon me niks zinnigs zeggen. Ik wacht deze week nog maar af maar ik ben bang dat ik mijn 94 euro kwijt ben. In eerste instantie super service maar heb nu twijfels o.dat er niet op mijn mail gereageerd wird.

Jurk is te klein, jullie een mail gedaan over terug sturen nooit iets gehoord Vind ik erg jammer

Geen reactie op verkeerde levering

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen en 1 artikel ontbrak. 2 keer heb ik gemaild of ik alsnog het juiste artikel geleverd kon krijgen en een terugbetaling van het ontbrekende artikel maar helaas heb ik geen reactie ontvangen

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch