zeer tevreden

alles naar tevredenheid afgehandeld.

Gezellige producten en aardige klantenservice!

Gezellige oeteldonk carnavals attributen. Bij de afwezigheid van een product werd ik gebeld met een alternatief of geld retour. Fijne service !

In eerste instantie leek er iets mis te zijn gegaan. Na 2 weken had ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Toen ik hierover een mail gestuurd heb, is dit zeer snel opgepakt en was mijn bestelling er binnen 2 dagen.

Mooie staaltjes vervolgens besteld perfecte snelle levering

Uitstekende service!

Stofje was precies zoals voorgesteld en werd mooi op tijd geleverd. Stofje is van uitstekende kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Mooie print zoals voorgesteld.Ga hier zeker nog bestellen!

Top en snelle levering

Top en zeer nette en snelle levering

Reageren nergens op

Na het bestellen van 4 samples en daarna de bestelling willen plaatsen, ging het mis. De gekozen stof kon ik niet online bestellen. Vandaar via de mail contact gezocht, 1,5 week gewacht, geen reactie. Gebeld, doorverbonden, mail gevonden en men beloofde binnen een paar dagen te reageren. Weer 1,5 week verder, geen reactie. Weer een mail gestuurd, weer 1,5 week verder…tot op heden geen reactie. Geen aanbeveling vanuit mij!

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling was binnen enkele dagen geleverd. De kwaliteit is prima, leuk model.

Bestelling niet compleet

Bestelling niet compleet, word niet gereageerd op mails.

Het bestelde gekregen

Fijne service, goede kwaliteit

Ik werd gebeld dat hij niet op voorraad was, maar had hem toch nog op tijd! Zit als gegoten

Mooie ritsen

De levertijd was iets langer dan ik had verwacht. Maar geen probleem. Het zijn mooie ritsen. De kleur op de website was duidelijk.

Lange levertijd

Ik had 2 stofstaaltjes besteld. Na 2 weken nog niet geleverd. Toen ik belde werd me verteld dat ik vanwege drukte er nog minimaal 1 week op moest wachten. 'Stofstaaltjes hebben bij ons geen prioriteit '. Verder geen excuses of toelichting. Beetje jammer. Een week later werden de stofstaaltjes inderdaad geleverd.

Verzending en hulp echt slecht

Ik heb 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Binst dat er duidelijk stond snelle levering tussen de 2 en 5 werkdagen. Ik belde de eerste x uitleg was morgen wordt het verzonden. Ik belde 2de maal en dan zeiden ze we gaan je terug bellen. Na de hele dag niks meer gehoord te hebben nog eens gebeld. Ik krag dan eindelijk iemand aan de lijn die me degelijk hielp. Die zij zelf ik snap niet waarom het nog niet onderweg naar jou is we hebben alles op voorraad. Bestelling was zelfs toen nog niet klaargemaakt. Zij zei dan kmaak het vandaag nog in orde dan wordt het morgen zeker verzonden. Dankzij de hulp van die persoon heb ik dan eindelijk toch mijn bestelling gekregen. Weet jammer genoeg haar naam nimeer. Maar vind het dus NIET oke dat jullie zeggen snelle levering als jullie zich daar niet aan houden. Waardoor ik dus vertraging heb opgelopen.

Matig

Stoffen zijn mooi, maar de kleur is heel anders van sommige stoffen dan dat het leek op de website. Ik ben gewend van een ander bedrijf dat ze contact met mij opnemen als kleuren niet helemaal met elkaar overeen komen die wel bij elkaar moeten passen zodat ze daar een alternatief voor kunnen vinden dat het wel matcht. Gebruik dit als tip! Daarnaast heeft het 1,5 week geduurd voordat de bestelling werd verstuurd. Nergens stond ook aangegeven dat het langer kon duren ivm drukte. Dit vond ik wel echt veel te lang.

Als ik u was, zou ik nog een kleiner stukje stof opsturen.

Stukje stof veel te klein …..

Ging uitstekend.

Ik heb besteld, paar dagen later kwam keurig netjes mijn bestelling binnen.

Prima service. Product kon niet geleverd worden. Hoofs nam telefonisch contact op en en alles werd geregeld.

Duidelijke pagina, snelle levering , goede kwaliteit, duidelijke communicatie, prijsverhouding is ook prima. Voor herhaling vatbaar. Twijfel niet en bestellen maar

Snelle aanpassing na verkeerde bestelling

Redelijk

Vond het jammer dat het week heb geduurd dat het binnen was. Ze zeiden dat het niet op voorraad was maar meld dat dan gelijk

Online bestelling gedaan en prima verlopen

snelle service maar maten kloppen niet

Helaas 3 keer hetzelfde jurkje besteld. In 3 verschillende maten. Helaas klopt de maat voor geen meter. Grotere maat is vorm jute zak. Heel erg jammer.

Te late verzending

De bestelling zou binnen 2 dagen geleverd worden. Dit zijn er 6 geworden. Toen de spullen geleverd werden was het feest al voorbij.

Niet helemaal de service die ik dacht te krijgen

Helaas duurde het erg lang voor mijn bestelling verzonden werd. Vrijdag besteld en dit werd woensdag pas verzonden. Zondag gemaild Of ik nog iets toe kon voegen en maandag en dinsdag nog een aantal keer gebeld maar geen gehoor. Erg jammer want wilde graag nog meer toevoegen wat ik aas vergeten en vaker bestellen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch