Slechte service, trage levering

Ik kan dit bedrijf helaas niet aanbevelen. Ondanks een mooi assortiment mankeert er nog al wat aan deze shop. -Omschrijvingen zijn niet compleet en misleidend. Accessoires die (aldus de omschrijving) er uiteraard bij zitten. Worden niet meegeleverd. -Men adverteert met levertijden van 1 a 2 dagen (feest) Onze bestellingen waren een 5 a 7 dagen onderweg -Een artikel was, ondanks de melding; op voorraad, niet voorradig

Producten niet geleverd

Helaas heb ik niet alle producten ontvangen. Ik moest er zelf achteraan bellen, waarna ze met mij contact zouden opnemen als ze wisten wat er fout was gegaan en dat hebben ze niet meer gedaan. Uiteindelijk producten nog wel ontvangen, maar kostte wel moeite.

Gekregen wat ik heb bestelt, wel met problemen

Ik heb 2 maal een giletje bestelt en heb deze ook gekregen. Helaas miste er bij een van de giletjes een knoop en was er bij het andere giletje een knoop af die los in de zak zat. Er was dus met beide aankopen iets mis. Erg jammer.

Groot assortiment

Snel gevonden wat ik zocht, goede prijs, snelle levering

Groot assortiment, snelle verzending

Fijne webshop. Duidelijk en breed assortiment. En verzenden snel. Fijn om hier te bestellen.

Niet supersnel, met wat geduld toch wel tevreden

Maatvoering is een dingetje. Het was blijkbaar druk want het duurde even voor de spullen binnen waren. We zijn netjes gebeld dat de gevraagde kleur niet beschikbaar was dus konden we een andere kleur kiezen. De maat van het jurkje was echter ver van de juiste. (We hebben dit nog telefonisch besproken maar toch veel te klein) het terugsturen is voor eigen rekening en de restitutie duurde erg lang. Na telefonisch contact (wat erg lastig was om voor elkaar te krijgen; omdat het druk was) zat er schot in de zaak.

Product was niet op voorraad, ze hebben me gebeld en gevraagd of het later bezorgd kon worden. Alles netjes geleverd en voldoet aan de wensen.

Ik was tevreden

Ik was tevreden met het product en de service

Levering is traag en leverdatum is onbekend

De spullen zijn altijd goed, maar ik weet nooit hoe lang het duurt voordat mijn bestelling wordt geleverd waardoor ik soms in tijdnood kom. Ik bestel alleen bij hoofs voor projecten waar geen deadline voor is.

supersnel en mooi alleen helaasveel te klein...

wat een mooie kwaliteit, alleen het pastte me echt niet, ik had anders verwacht, we gaan de dirndl retouren... helaas, nu iets geleend de sokken behouden we wel.. jammer hij ziet er supermooi uit

Slechte communicatie na mail.

Drie jurkjes in drie maten besteld, ten eerste zat er één jurkje niet bij. Vervelend, maar dat kan. Vervolgens heb ik hier een mail over gestuurd met daarbij de vraag hoe te retouneren en dat het derde jurkje niet erbij zat. Nooit een reactie op gekregen, jammer.

Voldoet niet aan verwachting

Bandje is veel te smal. De Paspelband wordt niet aangegeven in dikte dus wees alert!

helemaal prima

het was een prima service, jammer dat ik het moest retourneren omdat de maat niet goed wad

Niet behulpzaam

Ik heb gebeld naar de winkel en had wat vragen over de stof die ik wilde bestellen, maar dat de dame niet zoveel zin in omdat serieus te beantwoorden. Jammer van de service

Niet te bereiken

Stalen niet ontvangen. 2x gemaild en bellen kom je in de wacht. Niet opgelost. Jammer de de stoffen die ik wel heb ontvangen zijn mooi

schitterende items.

ik heb prachtig lint besteld blauw met goud dat heel erg goed in de smaak valt.

Perfect !

Ik bestelde een runnerkoord voor een gordijn. De levering was snel. Het paste perfect en mijn gordijn hangt nu opnieuw mooi aan het raam.

Bestellen eenvoudig en retourneren ook

Een goed product, mooie prijs

Ik ben gewoon tevreden.

Traag

Mooie stof met super slome doorlooptijd. Bestelling geplaatst op 6 okt, in huis op 12 okt! Dit kan sneller..

Prettig

Fijn en netjes. Zelfs als het niet binnen de 2 dagen kwam zoals op de site stond, was er toch gebeld met excuses!! Dat vond ik zeer prettig.

Correcte levering

Paar dagen na de bestelling werden de artikelen correct geleverd

Mooie artikelen

Sneller geleverd dan aangegeven.

Geweldig!! Prachtige spulletjes & snelle verzending. In 1 woord: excellent

Zie bovenstaande bericht

Met vlag en wimpel geslaagd!

Snel en secuur geleverd, de bestelde vlag is van goede kwaliteit

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch