Incorrecte leveringsaantal

Beste , Onlangs bestelde ik 3 pruiken bij u . Helaas is er maar 1 van de 3 aangekomen . Ondertussen is het feest waarop we deze pruiken zouden gebruiken ook reeds voorbij. Graag vraag ik naar de mogelijkheid tot terugbetaling van de pruiken die niet geleverd werden. Bijgevoegd vindt de details van de bestelling. In afwachting van uw antwoord bedank ik u vriendelijk. Inneke Bertrand +32 474490154 Verstuurd vanaf mijn iPhone

Prima service, duidelijke info, correcte afwikkeling en snelle levering.

Prima service, duidelijke info, correcte afwikkeling en snelle levering.

Dommage

Bon produits, prix intéressants mais livraison très longues, délais non respecté et aucune réponse aux nombreux mail envoyés. Dommage

3x besteld, 3x pas geleverd na mailen waar de bestelling bleef.

Hoofs heeft mooie stoffen voor een prima prijs. Ik heb er 3x iets besteld. Alle keren na 2 weken een mailtje gestuurd met de vraag hoe lang een bestelling gewoonlijk duurt. Alle keren geen reactie, maar 2 dagen later de spullen in huis. Toch 4 sterren, want de spullen komen wel, zien er goed uit en zijn goed verpakt.

Mooi damast snel geleverd

Prachtige stof, eindelijk kan ik een passend kleed maken voor mijn ovale tafel.

Super. Het kwam op tijd aan en het paste perfect en mooie kwaliteit!

Ik had een Dirndl besteld. Deze paste perfect en zit er goed uit. De kwaliteit is mooi en steviger dan ik van de meeste andere mensen had gezien op het feest. Alles kwam op tijd aan, dus zeer geslaagd!

Item defective and ignored

I ordered 2 dresses to check the sizing. The quality was not too good for either one but it's a party costume store so I don't expect it to be amazing. Still very expensive for the items in my opinion. I ended up returning one of the dresses (my own return costs) and then I discovered the one I kept was defective (the picket was not made properly so anything I put there would fall to the floor). I emailed them twice asking what I can do and they ignored me. So overall I wouldn't order again, it was disappointing.

Prachtige stoffen

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de stoffen. Ze hebben ook prachtige kleuren en patronen. Ik ben fan.

Prachtige stof, mooi snel geleverd!!

Niet tevreden over bezorging

Late bezorging en niet echt behulpzaam aan de telefoon

Goed verzorgd

Alles prima maar had graag bij bestelling de verwachte afleverdatum gezien. Factuur en overzicht van bestelling snel verzonden, maar totaal niets over aflevering. Nogmaals…. Verder prima!

Snelle maar halve levering.

Fijne ervaring, want kon de kleding goed op de site vinden. Mijn bestelling kwam ook snel binnen, alleen 1 item miste. Gelukkig had ik meerdere maten besteld en zat de goede maat er al bij dus had dat item niet nodig.

Groot assortiment, snelle bezorging

Fijne ervaring

Snel en vriendelijk geleverd helaas van erg kapot hout

Wat jammer was is dat wij zelf het hout hadden kunnen halen en toch moesten laten bezorgen voor veel kosten waardoor het hout veel duurder werd en bleek veel hout gebarst te zijn in de lengte. Levering was echt snel en telefoontje voor levering was prettig maar uiteindelijk wil je heel hout. We hoopte het hier te vinden en dat is niet gelukt

Niet goed

Heb mijn artikelen retour gestuurd. Na enkele dagen nog steeds geen melding gekregen van hen wanneer ik mijn geld terug krijg. Ik heb bewijs dat ze het pakje enkele dagen geleden ontvangen hebben .

Geen stoffen en geen reactie

Stoffen zijn na 2 weken niet verzonden, heb mail gestuurd, geen antwoord, 2 keer gebeld - wij weten niet waarom de bestelling in behandeling nog is, wij gaan terugbellen (niet). 3de keer gebeld om mijn bestelling te annuleren. Geld terug gekregen. Mag ik ook mijn tijd terug aub?

De stof is prachtig en snel bezorgd, Thanks...

prima!!!!

Vervelend retourneren

Zorg dat als je hier iets besteld weet dat je niet hoeft te retourneren. Ik heb totaal 14 euro betaald omdat het bedrijf verzendkosten rekent. Waarbij je zelf ook nog je retour scan code moet aanvragen en betalen.

Kwaliteit is prima, levertijd minder

Niets dan lof over de kwaliteit, maar een week levertijd is niet meer van deze tijd!

Goed product en snelle levering.

Zie boven.

Ideale webwinkel voor al uw feestartikelen

Enkele dagen moeten wachten op levering, maar dit werd op voorhand gecommuniceerd! Dus geen probleem mee. Netjes ingepakt. Alles was aanwezig.

Not generous with cutting

Nice fabric, but it was cut too short. The amount of fabric I received was between 6.8-6.9m, and not 7m as I had asked for.

Waarom zo'n reactie?

Ik had bijna twee weken na mijn bestelling nog niets vernomen. Daarom dat ik opbelde voor meer informatie. De telefoniste gaf aan dat de stof waarschijnlijk niet op voorraad was, maar ze zou even informeren. Eenmaal terug, de stof was er nu en ze waren er toevallig nu net mee bezig. Nadat ik aangaf dat ik daar blij mee was werd ze opeens heel onvriendelijk en zei dat ze het druk hadden, ze hadden immers ook nog een andere winkel naast de stoffenwinkel en mijn stof kwam heus wel. Een beetje verbluft heb ik bedankt (ondanks haar grove behandeling) en de verbinding verbroken. Mijn gedachte achteraf; waarom stuurde Hoofs na een paar dagen geen mailtje dat de levering vertraagd was? Dan had ik kunnen annuleren en ergens anders kunnen bestellen. Daarnaast; het is wel een enorm toeval dat ze er nu met mijn bestelling bezig waren. Vervolgens staat het pakket twee dagen aangemeld in de post app, maar wordt het niet afgegeven bij de post. Uiteindelijk heb ik de stof in huis; prima in orde. Niets op aan te merken. Van de service ben ik minder gecharmeerd.

Bestelling is niet compleet

Bestelling liet lang op zich wachten, een artikel ontbreekt. Gemaild maar geen reactie ontvangen. Capuchonkoord is niet geleverd bij de bestelling!

Zoals je het zou wensen...

De bestelling en levering verliep vlot en soepel.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch