Slechte kwaliteit

Mijn jurk kostte 100 euro en was meteen kapot voordat mijn feest begon…

Goed en snel

Makkelijke en toegankelijke bestelling en snelle levering

Goede service. Jammer dat de verzending lang duurt.

Zag er netjes uit de kleding

Netjes en op tijd bezorgd

Lange ritssliiting 50 cm besteld Niet duur

Prima geregeld

Tevreden.

Altijd snelle levering nette pakketjes en fijne collective!

Snel geleverd mooie kwaliteit kleding

Mooie kleding en kwaliteit zo konden wij stralen op het tiroler feestje

Snelle levering, prima kwaliteit

Leuke jurk maar verkeerd genaaid.

Zat een gaatje bij de naad van de rits en de jurk. Verder wel een prachtige jurk van kwaliteit.

De verzendtijd duurde veel te lang

Bij een verzending binnen Nederland verwacht ik de bestelling binnen 3 werkdagen te ontvangen. Dit duurde bijna 3 weken. Ik ging er al van uit dat er niet geleverd zou worden en heb daarover een mail gestuurd die niet beantwoord is. Overigens is de bestelling uiteindelijk in goede orde ontvangen.

Pakket niet ontvangen, ineens geld terug gestort.

Mijn ervaring is erv slecht met dit bedrijf. Ik had een jurkje besteld die ik nodig had voor een feestje maar het pakketje is niet eens bij me thuis aangekomen en ineens werd het bedrag gewoon teruv gestort op mijn rekening. Terwijl ik het jurkje wel graag wilde. Al 2 keer gemaild met ze maar totaal geen reactie gekregen!! ***lig dus.

Verkeerde kleur ritsen, geen reactie mail

De kleur ritsen op de foto was heel anders dan ik ontvangen heb. Mail gestuurd maar geen reactie.

Matig

Bestelling van de stof en fournituren na vijf dagen nog niet binnengekomen. En komen ze nu al met een beoordeling geven.

Duurt wat lang voor ze het opsturen

Duurt lang voor ze het opsturen. De spullen zijn prima

Prima maar lange levertijd

De stoffen waren van goede kwaliteit. Het duurde alleen 10 dagen voor ik het binnen had. Er stond op de site snelle levertijd maar dit vind ik niet echt snel...

Prima kwaliteit en service

Prima kwaliteit en service

Prima, levering.

Gemakkelijk bestellen, netjes geleverd en goede stoffen.

Snelle levering, het product is naar verwachting!

Keurige kwaliteit en op tijd

Ik was even bang dat het niet op tijd zal komen maar het kwam precies aan op het moment dat ik er nog om kon. Kwaliteit is ook prima! Zeker in de toekomst nog wat bestellen Thanks

Product goede prijs / kwaliteit

Mooi tirolerhemd met hoedje: zeer goede kwaliteit. Contact met klantenservice verloopt een beetje moeizaam. Wat heen en weer gebel maar uiteindelijk goed gekomen. (Neem aan dat dir beetje pech is) kortom… dikke aanrader!

Goed!

Ik bestel een oktoberfest jurkje maat l/xl En die valt zo klein dat het okk een xs had kunnen zijn. Jammer

prima ervaring.

Voor de 1e keer iets gekocht bij Hoofs online. Een paar dagen later kwam het artikel. Het was voor mij een prima ervaring. Het item stond met goede foto's en duidelijke beschrijving op de site.

Prachtig luxe pietenpak

Prachtig luxe blauwe pietenpak besteld. Maat 7-9 voor mijn zoontje van 5 jaar. Hij is groot en draagt al maat 122/128 en het pak oogt niet veel te groot, maar kan waarschijnlijk zeker wel 2x Sinterklaas mee. Hoofs verzond mijn pakketje snel! Ik ben tevreden. Ik was wat huiverig ivm wat slechte beoordelingen op Trustpilot, maar is niet nodig. Wel heb ik geen antwoord gekregen op een email die ik voor de bestelling verzond. Dat vind ik wel jammer van de klantenservice en voor verbetering vatbaar.

Nette levering

Nette en redelijk snelle levering.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch