ruime keuze kwailtiteitsstoffen

Ik maak uitsluitend kinderkleding en vind bij Hoofs een zeer ruim assortiment kwaliteitsstoffen aan zeer betaalbare prijzen. Afhandeling en levering gaat snel. Een favoriet !

Mooi dat er gebeld werd om te zeggen dat het pakket woensdag geleverd zal worden. Helaas was dit donderdag waardoor ik het kledingstuk niet aan kon trekken. Maar het feit dat er persoonlijk contact opgenomen werd zie ik als zeer positief...

Helemaal top

bestelling is snel gekomen

De maat van de jurk was totaal niet conform omschrijving en haakjes voor het koordje ontbraken

De recensies waren 'de jurk valt klein, bestel een maat groter'. Ik heb normaal maat 38/40 en heb een L besteld. Die ging zelfs niet eens dicht. Ik bestelde een tiroler jurkje maar aan 1 zijde ontbraken allen haakjes om het koordje doorheen te kunnen halen.

Makkelijk bereikbaar ook telefonisch,corsages precies zoals op t plaatje.bedankt

Verkeerde maat ontvangen en nog geen reactie op mijn mail.

Snelle levering. In goede orde ontvangen. Helaas heb ik de verkeerde maat ontvangen. Hierover heb ik een mail gestuurd, maar daar heb ik helaas nog geen reactie op. Hopelijk wordt dit snel opgelost.

Incomplete bestelling

Wacht nog steeds op de helft van mijn bestelling of een terug betaling

Super netjes allemaal!

Ik werd gebeld over mijn bestelling omdat dit niet op voorraad was. Niet veel later bleek dit toch weer binnen te zijn dus kreeg ik mijn originele bestelling maar ze probeerden er alles aan te doen om iets passends te vinden voor mijn feestje 2 dagen later.

Erg tevreden

Ruime keuze, makkelijk te bestellen, netjes terug betaald na deel retournering. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooie spullen

Hele mooie spullen Goede kwaliteit Snelle service Tip; Misschien bij iedere dirndl duidelijk vermelden als er wel of geen bloesje/schort bij is … Bij sommige staat het erbij, bij die wat ik besteld had niet..enkel inclusief schort.. Dus dacht dat bloesje erbij was …

Prachtig kussen! Nog mooier dan verwacht

Kussen besteld voor mijn moeder haar 93e verjaardag. Zij is van origine Amsterdams, dus vond dit een toepasselijk kussen met de Amsterdamse gevels. De kwaliteit stof is heel mooi, maar de afwerking is echt van hoge kwaliteit, heel mooi gemaakt!!

Snel geleverd.

Goed gedaan

Leuke Oktoberfest blouses

Goede producten, snel geleverd. Omruilen ging ook goed, snel contact met klantenservice. Tip: geef aan op de site of een product klein/groot valt.

alles prima

alles perfect en op tijd geleverd

Kwalitatief goed maar was te groot

Snelle service en kwaliteit was goed, rok toch te groot

Fijne behandeling

Maat bleek niet op voorraad, maar in backorder. Ik ben gebeld en er werd gevraagd voor wanneer ik de kleding nodig had. Heel fijn en het was op tijd.

Gezocht en gevonden, snel geleverd

Goede prijs, goede service, goede kwaliteit.

Inkopen

Gewoon goed!

Zowel het niet op voorraad zijn vaan een hoedje als het terugsturen van een artikel dat te klein is zonder moeite opgelost!

Alles netjes verzorgd

Heel blij mee in Den Helder geen winkel meer die dit verkoop.Snelle bezorging en duidelijke site

Betrouwbaar en efficiënt

Zeer klantvriendelijk

Uitstekend!

Groot assortiment, goed prijs, altijd zeer goede service, snelle levering!

Goede materialen, ruime keuzes.

Als klant van Hoofs, wordt je heel fijn en vakkundig geholpen. Een heel breed assortiment stoffen, fournituren en feestkleding zorgt voor een verrassende ervaring.

Slecht

Zandkleurige stof besteld. Heel andere kleur dan op de website getoond. Gemaild maar geen enkele reactie gehad

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch