duidelijk, op tijd geleverd. In een heel ver verleden heb ik denk ik tegenover Piet Hoofs op vrijdagen op de markt gestaan in Maastricht. Toen was hij ook al een fijne collega.

Besteld, niet op voorraad

Op de website kon ik mijn Dirndl gewoon bestellen, dag later kreeg ik telefoontje dat deze toch was uitverkocht. Ik kreeg het geld retour. Erg teleurstellend. Daarbij had ik een 5% kortingsbon, maar die kon ik alleen bij Hoofs stoffen inleveren, maar dat stond niet op de kortingsbon

Ene dag besteld andere dag in huis, super!!!

Super snelle bezorging.

Perfect!

Super tevreden met aankoop !

Breed assortiment, goede kwaliteit

Onvriendelijke medewerkers

Ik had maar een deel van mijn bestelling ontvangen. Toen ik daarover belde, werd ik onvriendelijk toegesproken, lang in de wacht gezet, en er werd geen excuses gemaakt.

Snelle levering, goede producten.

Besteld en gelijk verzonden

Snel, goede kwaliteit en prima prijsje.

Snel, goede kwaliteit en prima prijsje.

Ik ben blij met deze webshop

Mooi snel en op tijd geleverd, goede producten, blij mee

De kleur valt veel lichter uit dan op de foto.

De kleur is veel lichter dan de foto doet denken. Niet een tintje lichter, maar echt heel veel. Ik kan de stof niet gebruiken voor mijn project.

Heel gewoon een prima webwinkel !

Snelle verzending.

Géén

Ik heb het niet ontvangen! In mijn Postapp stond dat het 20 september bezorgd zou worden maar tot op heden niets ontvangen!

Snel en perfecte levering

Hier kon ik enkele benodigdheden bestellen in één keer waar ik anders meerdere winkels had moeten bezoeken. Ook de levering gebeurde in enkele dagen. Tof zeg !!!

Vlotte levering, snelle afhandeling van retourzending

Prima ervaring bij de aankoop van dirndle bij Hoofs. De eerste jurk die ik had besteld was te groot, daarna een maat kleiner besteld. Deze paste goed, de eerste weer retour gestuurd en het geld was met een paar dagen weer terug gestort. Mooie kwaliteit dirndle, prima aankoop

Ik vind een goede service Vond alleen beetje lang duren voor staaltje Kreeg. Maar.voor de rest.communicatie prima

Goede kwaliteit en persoonlijke touch

Positieve ervaring. Snelle levering. Werd gecontacteerd toen er iets niet aanwezig bleek bij bestelling en kreeg automatisch een creditnota gestort.

Prima zaak

Over de gouden Sinterklaas schoenen zijn de meningen verdeelt. We willen naar de rode die u in het programma hebben eens bekijken. We komen die eens bekijken en eventueel omruilen. Gr Kees Horrevoets Sint Made

Na retour sturen geen reactie meer

Het bestelde artikel kwam snel. Echter kwam de maat totaal niet overeen met wat het had moeten zijn dus direct retour gezonden. Daarna niks meer gehoord en geen reactie op mail die ik gestuurd heb…… ik hoop dat ik mijn geld eens terug krijg

Mooie kwaliteit voor een goede prijs en snel geregeld!

Volop keuze met een duidelijke omschrijving. Snelle levering.

Betaald voor pakket maar paste in de brievenbus!

Snelle levering maar ik heb betaald voor pakketpost en het artikel paste in de brievenbus. Beetje jammer!

Simpel leuk politiepak, mouwen mogen iets langer

Leuk simpel politiepak, maat is goed, behalve de mouwen,migen iets langer

Nog voor verbetering vatbaar

Jammer dat er onderweg de bestelling beschadigd is en er een deel van mijn bestelling niet is aangekomen Ik adviseer om de verpakking te versterken zodat er niet iets kan verdwijnen.

Slechte service

Lederhose besteld. Sturen ze verkeerde maat op en na 5 werkdagen nog niet opgelost.

Gemakkelijk om online te betellen. Snelle levering. Het hemd voldoet zeker aan de verwachtingen en is van goede kwaliteit. Een aanrader

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch