zeer goed

snel, zeer goed ,

mooie stoffen, slechte communicatie, erg late levering

Slechte communicatie, late levering.

Werd eerst even gebeld dat er iets niet op voorraad was dus dat het iets langer zou duren Uiteindelijk alles op tijd binnen gekregen Heel plezierig

Vlotte afhandeling

Snel geleverd volgens bestelling.

Goede service. Snelle levering

Onthutsend

Vroeger vaak stof gekocht hier, fysiek maar ook online. Nooit problemen. En nu: slecht! Lange levering, géén communicatie, telefonisch niet bereikbaar, niet reageren op e-mails. Na uitblijven van enige reactie aangegeven dat ik mijn bestelling wilde annuleren. Geen reactie. Na enkele dagen werd mijn pakket toch gewoon bezorgd…… De stoffen zijn goed maar mij zien ze hier niet meer terug! Ik kwam hier vijftig jaar geleden al! En ik ben helaas niet de enige die dit ervaren heeft.

Op tijd bezorgd en netjes verpakt

Duidelijke site, veel keus en betaalbaar!!

Leuke kleding, snelle levering

Snelle levering, leuke feestkleding en niet duur

Is een prima winkel

Mooie spullen, goede service

Mooie spullen, goede service en snel geleverd.

Geweldige service en goede kwaliteit

Toen de verwachte levertijd niet kon worden nagekomen, werd ik hierover gebeld. Super dat ze zo betrokken zijn bij hun klanten en met je willen meedenken! Ik ga hier zeker vaker nog eens wat bestellen.

Gewoon goed verder geen op of aanmerkingen

Snelle oplossing na defect product

Kleding met scgade binnengekregen, binnen een dag een nieuw product binnen. Netjes en makkelijk geregeld.

Sommige kleuren waren niet wat ik verwacht had omdat het op het scherm moeilijk te zien is wat de juiste kleur is.

Verzending waardeloos

Jullie systeem pakt de toevoeging bij een huisnummer niet. Ondanks mijn mail erachteraan geen reactie. Dus pakje werd, bijna een week na bestelling naar verkeerde adres gestuurd. Kunnen onderscheppen dus via ophaallocatie. Al met al veel gedoe. Blijkt er ook doodleuk 10 cm minder stof in het pakje te zitteb Nooit weer

Fantastische klantenservice

Pakket was niet bezorgd maar men heeft mij opnieuw de bestelde stof toegezonden.

Snelle levering. Goede materialen.

Order volkomen naar wens uitgevoerd

Order volkomen naar wens uitgevoerd.

Kleur stof

Beste Kleur stof is heel verschillend in echt dan op foto website Ik stuurde mail om dit uit te klaren maar geen feedback

prima, besteld, betaald en geleverd zonder problemen.

zie bovenstaand

Slechte interne communicatie

Had 2 stoffen besteld en betaald. Werd daarna gebeld dat van een stof te weinig was. Of ik andere stof wilde uitzoeken. Andere stof uitgezocht en bestelling kwam maar niet. Gemaild paar maal en uiteindelijk gebeld. Bleek de andere stof ook niet voldoende op voorraad! Gevraagd om te sturen wat ze hadden liggen. Zaten ook knip stukken in waardoor ik nog minder bruikbare stof had. Was veel gedoe en uiteindelijk creditnota (ook nog veel gedoe)van 80 cent ontvangen voor tekort aan stof. Een bedrijf dat niet bezig is met de klant. Ga hier niet meer bestellen.

Altijd top

Ik ga liever naar de winkel, maar soms is het handiger om het online te bestellen. Site zou naar mijn mening iets beter kunnen, daarom een 9 en geen 10.

Werd van te voren netjes gebeld dat 1 item niet op voorraad was, en dat levering wat langer zou duren. Werd uiteindelijk toch heel snel geleverd.

Te late levering

Ik heb mijn stof bij Hoofs besteld omdat er duidelijk vermeld stond dat de levering 2 tot 5 werkdagen zou duren. Dit was niet het geval, erg jammer want ik had de stof op tijd nodig.

Verkeerde indruk via site

Ik had een jurkje besteld. Op de site had deze een zilveren koord en ik ontving deze met een groen satijnen lint. Op de site waren blijkbaar 2 foto's met het zilveren koord en de laatste foto was wel met groen lint. Na het versturen van de mail, zeiden ze dat ik wel de goede jurk had ontvangen. Op de foto's was duidelijk te zien dat het niet dezelfde waren. Uiteindelijk geen reactie meer ontvangen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch