Prima levering

Stof is prima

Jammer dat de stof niet recht is afgeknipt.

Precies wat ik nodig had!

De beste prijs voor goede kwaliteit!

Betaald maar nooit geleverd

Ik had een naaldenset en garen besteld, gelijk via ideal betaald. Zou per brievenbuspost bezorgd worden. Na 10 dagen niks ontvangen, dus gebeld. Het zou opnieuw worden verstuurd. Nu, ruim een maand verder, NIETS ontvangen... zonde van mijn geld.

Snelle en goede service!

Snelle en goede service. Ik had de bestelling al snel in huis.

Snelle levering.

Ik heb 1 dirndljurk retour gestuurd. Retourzending zijn voor eigen rekening. Ik heb helaas nog geen bevestiging van de retourzending.

Goede en snelle levering

Snelle en goede levering toppie

Netjes op tijd geleverd! Had swatches besteld! Helaas is het niet wat ik zoek! Dus ga nog even verder zoeken

Levering duurt veel te lang en telefonische service gaat nergens over.

Eerste bestelling geplaatst bij Hoofs omdat zij toevallig een stof hadden wat ik nodig had. Op 29 augustus had ik de bestelling geplaatst. Aangezien ik de stof nodig had om voor een klant een babypakje te maken, heb ook ik te maken met een verwerkingstijd. Op de hoofdpagina van hun website staat 'snelle levering' dus dat sprak mij aan. Ik dacht dat moet vrijdag uiterlijk maandag wel binnen zijn. Vrijdag nog niks gehoord over een verzending. Dus ik dacht laat me naar even bellen. Ze gaven heel kort aan dat er op de website staat dat leveringen tussen 2 en 5 werkdagen plaatsvinden. Ok prima, dacht ik. Dan hoop ik dat het maandag verstuurd wordt. Maandag niks (werkdag 5), dinsdag niks, woensdag niks, dus woensdag toch maar even bellen dat ik m'n bestelling nog niet heb ontvangen, hoelang het nog gaat duren. Dat er op de website 2 tot 5 werkdagen werd aangegeven en dat we al op dag 7 zijn. Ze vroeg om mijn bestelnummer, dat gaf ik door. Ze gaf aan dat het in behandeling is. Ik zei, ok prima wat houdt dat in? Zegt ze, ja dat ze er mee bezig zijn. Ja dat snap ik toch ook wel. Maar wanneer kan ik het ontvangen? Ik gaf nog aan dat ze eerst telefonisch aangaf tussen de 2 en 5 werkdagen en dat we inmiddels al op 7 dagen zitten. Maar krijg ik het dan deze week nog binnen. Dat kon ze me niet vertellen omdat het erg druk is momenteel. Ja daar heb ik toch niks mee te verschaften. Wees duidelijk. Nou duidelijkheid kreeg ik niet. Moest afwachten. Einde van de dag kreeg ik een verzendbericht. Volgende dag kreeg ik het pakketje binnen. Dus ze had kunnen zeggen dat ze het vandaag nog zouden versturen....

Zeer trage verzending: 11 dagen. Niet meer van deze tijd

Voor 1 keer en nooit meer

Mooie stoffen, SLECHTE communicatie

Ik heb stoffen online besteld bij Hoofs. De stoffen zijn mooi, maar ik heb 4 weken moeten wachten, wat niet op de website was vermeld, en ook later NIET is gecommuniceerd. Ik heb zelf na 2 weken wachten een aantal keer gebeld en gemaild, daar werd heel wisselend op gereageerd. De ene vertelde me later terug te bellen maar nam vervolgens de telefoon niet op, de ander kon de bestelling niet vinden maar vertelde wel dat ze 'bij waren met de bestellingen'. Mijn mail is niet echt inhoudelijk op geantwoord; er werd alleen bevestigd dat de bestelling was binnengekomen. Uiteindelijk na 3 weken via de telefoon gehoord dat het pakket klaar lag maar dat er nog 1 stof ontbrak die de dag erna binnen zou komen. Vanaf dat moment heeft het dus nog een week geduurd voordat mijn pakket daadwerkelijk verstuurd werd. Volgens mij waren er problemen met een leverancier; dat kan gebeuren! Echter reken ik het Hoofs wel aan dat de communicatie hierover erg slecht was; dit had ten eerste op de website moeten staan, en anders toch in ieder geval proactief via de mail of telefoon gecomuniceerd moeten worden. Ik zou ze dus op zich wel aanraden, maar alleen als je geen haast hebt. :)

Gewoon gedaan wat je verwacht

Heel klantvriendelijk

Ik werd heel goed geholpen

Betrouwbaar

Mooie stof, snelle levering

Top maten kloppen en spullen zijn mooi

alles correct in orde*****

alles in orde geleverd. voordeel is dat je ook halve meters kunt bestellen. fijn als je, zoals ik maar weinig nodig hebt.

Kan efficiënter, misschien.

Na een telefoontje over de geplaatste bestelling, ( aardige telefoniste), was de bestelling snel op locatie. Dank U wel. Met vriendelijke groet S Pausma.

Top bedrijf

Er werd mij een alternatief geboden voor een artikel dat niet meer op voorraad was,netjes gebeld door jullie personeelslid.

Goede opvolging van het pakket en info gekregen per mail, super !!

Goede communicatie

Mijn bestelde artikelen waren niet op voorraad bij de leverancier. Er werd netjes gebeld of ik mijn geld terug wilde, of wilde wachten tot mijn bestelling weer voorradig was. Ik koos voor het laatste. Artikelen zijn naderhand keurig geleverd.

Mooie kwaliteit producten & netjes en op tijd geleverd.

Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

Verrassingspakket zaten leuke stofjes in. Alleen hadden er voor mij wat minder gladde stofjes in gemogen. Maar buiten dat, prima. Leuke verrassing erbij in de vorm van het naaimaatje. P.W. Hoofs staat in mijn adressenboekje. M.v.g. Ellen.

kon de stof die ik zag op de website makkelijk bestellen en werd keurig bezorgd. erg blij mee

Juiste stof en snelle levering

Was op zoek naar rode stof. Juiste stof gevonden, besteld en snelle levering

Goede kwaliteit

Duurde een beetje lang voor levering, maar mooi stof

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch