Lang wachten

Pas bij navraag werd het verstuurd. Ook meer aan verzendkosten betaald dan nodig was. Er zat een postzegel op. Artikel wel uitstekend verpakt en mooi.

Precies zoals beschreven binnen 5dagen

top

mooie kwaliteit stoffen en snelle levering

goede service en mooie kwaliteit

ik heb knopen voor op een trouwjurk besteld en deze waren super! Ook de service en de verstuurinfo was zeker duidelijk.

Ik weet het niet precies

Bestelling verliep prima alleen afleveren heeft land geduurd. Dinsdag 6 september bericht om 11.52 dat pakketje of brievenbus pakje verzonden ging worden. Zaterdag 10 september in de middag brievenbus pakje ontvangen. Vond dat best lang wachten helaas. Over het product tevreden.

Mooi geleverd, netjes ingepakt

Duurt te lang

Ik heb 2 bestellingen geplaatst en betaald en heb er naar 1 ontvangen. Heb vorige week gebeld om te vragen, waren er mee bezig maar vooralsnog niks

Prima, er wordt meegedacht!

Artikelen besteld, en was even niet op voorraad, werd goed alternatief gezocht.

Goed, vakkundig en betaalbaar

Ik ben blij met jullie, omdat er in mijn stad geen betaalbare fornituren verkrijgbaar zijn.

Goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

Ik had outdoorstof en ringen besteld. De producten die ik heb ontvangen zijn heel goed van kwaliteit. Alles was goed en netjes verpakt. De levering had wel iets sneller gekund. Het duurde ietsje langer dan je gemiddeld gewend bent van een onlinewinkel. Maar overall ben ik heel tevreden.

Betaalbaar, snelle levering, goed bereikbaar voor advies

Doen wat ze zeggen!

Mooie stof zoals omschreven.

Sokken

Prima service. Had iets besteld en werd gebeld dat het momenteel niet allemaal op voorraad was. Erg netjes opgelost.

Wat lang gewacht en moeilijk bereikbaar, wel netjes bezorgd

Ik had een bestelling geplaatst maar kwam er snel achter dat ik de verkeerde maat rits had besteld. Ik heb er gelijk achter aan gemaild, of dit hersteld kon worden en ik de extra kosten zou voldoen. Hier heb ik helaas geen respons op gehad en de eerste bestelling is bezorgd.

voldeed aan verwachting

voldeed aan verwachting

prima service

snelle levering, bestelling was precies wat ik nodig had.

Alles in orde

Goede dienstverlening, voldoende info ontvangen, product zoals beschreven, snel geleverd.

Goed snelle levering

super ervaring

Het bestelde artikel was super, enkel spijtig dat in de gilets de maten beperkt zijn, Ik ben een persoon met een bourgondisch buikje en had eigenlijk een 4xl nodig, Daar ik ook actief ben op het podium als artiest (zanger) zou het super zijn indien ik hierin meer keuze had, men heeft er zeker een klant bij !!!

Snelle levering!

Netjes en snel.

Fijne haaknaald

Fijne haaknaald. Goed verzonden maar doos was wel erg groot voor 1 haaknaald. Zo groot dat het niet door de brievenbus paste en ik het bij het post.nl punt moest ophalen.

Pakket nog niet ontvangen en geen reactie van klantenservice

Omdat mijn trackingslink niet werkte , had ik meteen gemaild , 2x ondertussen en nog geen reactie gekregen en pakket ook nog niet aangekomen! Hopelijk reageert de klantenservice nog , dan pas ik dit bericht zeker aan .

Cursus klantvriendelijkheid zou ik aan vervelen bij hoofd bij hoofd

Niet voor rede vatbaar,komt boeking afspraken niet na

Tegenvaller

Op maat gemaakte gordijnen besteld, maten kloppen perfect maar de stof is heel dun. Niet geschikt voor gordijnen. Slecht/lelijk gestikt en beide stukken bestaan niet uit een deel maar zijn aan elkaar genaaid waardoor het gordijn niet mooi valt. Dit per email gemeld bij Hoofs maar helaas geen reactie ontvangen. Wel in totaal al 4 emails ontvangen met het verzoek een recensie te schrijven.

Geen aanrader

Producten besteld om een week later te horen dat ze niet op voorraad zijn. Er wordt een andere kleur aangeboden maar vervolgens 20 dagen niet meer gereageerd op contact. Na bijna 4 weken wordt dan eindelijk de bestelling opgestuurd. Kleur niet zelfde als wat op de foto gestuurd is en boorstof op een rol ipv een lap waardoor het te kort is voor het project. Zal niet snel opnieuw bestellen helaas.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch