Denken goed mee. Tevreden met product en de dienstverlening. Heel fijn!

Vlotte verzending goede prijs kwaliteit stoffen

Gewoon goed

Prina

Nette service

Snelle service en bij retour ook snel je geld terug op rekening

Alles oke , vlugge levering

Snelle levering, makkelijk retourneren

Artikelen werden snel geleverd en ook de retourafhandeling verliep zonder problemen.

Staaltjes aangevraagd

6 m band in twee stukken ontvangen en 20 cm tekort

Voering was mooi, echter 6 meter band was in twee stukken aan elkaar geplakt met plakband en 20 cm tekort. Heb 6 dagen geleden een Mail met foto gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen. Ben niet onder de indruk van de service

Slecht

1. Wij hadden 2 stuks apart besteld en wij kregen 1 groot doek 2.Dat doek was scheef en schots afgesneden en dat is niet mooi Wat doen we ?

Prima levering

Prima levering

Mooie stof precies de goede kleur en kwaliteit.

Erg tevreden over product opsturen duurde wat lang.. je moet de dtof op tijd Bestellen

Top geregeld

Een fijn bedrijf die echt zijn best doet. Alles keurig verzonden. Ben gebeld om te overleggen omdat de sokken niet meer voorradig waren. Het teveel betaalde werd meteen teruggeboekt. Top!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima stof om de buitenkussens opnieuw te bekleden. Prima geprijsd, echt heel snel geleverd en goede kwaliteit, zeker voor buiten.

pakketje nooit geleverd

Het pakketje is nooit toegekomen maar we hebben er wel voor betaald. Zelf krijgen we geen antwoord/mail terug.

Bestelling gedaan en is prima afgeleverd.

Bestelling ging makkelijk en deze werd netjes door post.nl in de brievenbus geleverd..

Zeer goede service

Ze hadden mijn artikel niet op voorraad en kwamen met een alternatief wat ook helemaal prima was en nog goedkoper ook. En niks via de mail, gewoon even bellen. Echt helemaal top.

Helemaal top geleverd. Alles past

Alles goed. Geen op of aan merkingen

Producten waren net als de productomschrijving en -afbeelding en de kwaliteit is goed.

Helemaal prima

Snelle levering en precies wat ik had verwacht helemaal goed

Perfect.

Snelle levering goede service

Fijn contact via de telefoon gehad

Na overleg via de telefoon, heb ik mijn pakketje op de door mij gewenste dag kunnen krijgen. Alles was keurig verpakt . Ik ben blij met het meedenken van de firma Hoofs.

Goed product!

Er ontbrak iets aan mijn bestelling, maar het werd supersnel nageleverd. Goede service!

Zeer netjes geholpen.

Goed en duidelijk geen fratsen en poespas.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch