Redelijk

Ik heb dierenoogjes besteld en er waren 3 oogjes kapot. Waarschijnlijk door de post want de enveloppe was ook kapot. Toch jammer. Heb weer nieuwe besteld.

Levering matig, maar de kwaliteit en prijs zijn dik in orde

Mijn bestelling kwam pas na 8 dagen en was niet compleet. De 2 ontbrekende ritsen werden snel nagestuurd maar waren niet de juiste; verkeerde lengte en rechthoekige trekker ipv rond. Maar ik zal zeker hier blijven bestellen.

Heel goed.

Heel goede service snelle bezorging, stoffen komen overeen met informatie en foto op de website. Mogelijk heid om een staal te kunnen bestellen is geweldig. Ben erg blij met HOOFS !

Snelle levering en goedebesorging

Goed!

Goed.

Super snel in huis en duidelijke patronen

Alles kwam vlot binnen en netjes

Levering vlot, dienstverlening: klantonvriendelijk

Ik wilde graag 4x 4m van dezelfde stof. Dat was bij de bestelling niet mogelijk, met dien verstande dat ik dan over elke 4 meter apart verzendkosten moest betalen. Ik heb toen noodgedwongen 16m besteld, en apart een mail naar fa. Hoofs gestuurd, met het verzoek om de bestelde 16m in een zending van 4stukken van 4 m naar mij te versturen. Hierop kreeg ik het antwoord dat de fa Hoofs dit niet deed. Het gaat overigens hierbij om een service die overigens wel door andere online stoffenwinkels aan de klant wordt verstrekt.

Prima en snelle service!

De website van Hoofs is erg duidelijk. De prijzen zijn fair en je kunt dingen bestellen per hoeveelheid die JIJ wilt. Geweldig!!

Super snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Heel tevreden!

Mooie stoffen, snelle levering en nog een leuk cadeautje erbij ook. Ik bestel zeker nog bij jullie.

Kleine slordige staal

Kleine staal ontvangen die slordig af was geknipt/scheurt. Stof zag er hierdoor al slecht en rafelig uit, dus niet verder besteld.

Heb nog niets mogen ontvangen

Heb nog niets mogen ontvangen

Zoals beloofd

Al mijn stoffen op eentje na voldeden aan mijn verwachtingen. Ik ben dus een tevreden klant!

Zeer lange levertijd

De geleverde stof is volgens verwachting. Helaas is de levertijd echt zeer lang (> 2 weken) Ondanks dat via de mail is toegezegd dat het binnen 2-5 werkdagen geleverd zou worden. Ik begrijp dat het vakantieperiode was en hierdoor een langere levertijd is dan gebruikelijk. Toch had ik in een mail aangegeven dat het ging om een proefbestelling en dat er, indien de stof geschikt zou zijn, een grotere bestelling geplaatst zou worden. Er werd ook teruggemaild dat de levertijd 2-5 werkdagen zou zijn. Helaas kwam de stof te laat binnen en zijn we genoodzaakt geweest de grotere bestelling bij een ander bedrijf te doen. Ik ben tevreden over de stof maar vind dit wel zeer klantonvriendelijk!

Stof was anders

Stof was anders dan op de foto

Snelle levering en mooie stoffen!

Goede levering

Er werd opgebeld dat de mijn bestelling nog in bestelling was en dat er zo snel mogelijk geleverd werd. Nou dat was ook zo.

Snel, correct, voor herhaling vatbaar

Prima service en snelle verzending

Makkelijke site om te bestellen Goede email communicatie Snelle levering Aanbeveling voor anderen

Mooie stof

Heel tevreden,goed bezorgd.

Alles ok, snelle levering

Snelle verzending en het product goed.

Fantastische service

De stof die ik binnen twee dagen nodig had was met jullie service daadwerkelijk binnen

Beneden de maat

Ik bestel en betaal 5 stalen. Per abuis klik ik 2x dezelfde aan. Daarover wordt ik niet gebeld maar worden er 4 geleverd terwijl er 5 betaald zijn. Ik heb om deze reden stof ergens anders besteld.

Vlotte levering

Netjes verpakt en vlot geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch