Goede verpakking en verder ok.

Super winkel

Super winkel

Mooie stoffen en snel geleverd

Snelle levering en goede communicatie

Goede prijs kwaliteit, duidelijke communicatie

Snel geleverd en ben er super blij mee wat ik heb besteld.

Misleiding

Let op bij het bestellen van stoffen!! Informatie op de website klopt niet, de outdoorstoffen hebben vaak aan beide kanten een andere kleur. Dit word dus niet vermeld of weergegeven op de foto's en retour nemen word niet aan gedaan.

Goed zoals altijd

Goed zoals altijd en snel geleverd.

Prima verlopen

Voor herhaling vatbaar

Blij met bestelling maar lange levertijd

Blij met mijn bestelling maar duurde lang voor het binnen was. Nadat ikzelf telefonisch contact had gezocht begreep ik dat er 1 artikel niet voorradig was en dat daar het wachten op was. Begrijpelijk maar wel netjes om dat even door te geven wellicht!

Werd netjes gebeld dat 1 bestelling niet op voorraad was Andere bestelling vlot binnen en het te veel betaalde was ook vlot binnen

Snelle levering en mooie kwaliteit stof!

Groot assortiment en goede service!

Mooie kwaliteit en snelle levering Ruime keuze

Goede bestelling ,snel ontvangen.

Geen opmerkingen, netjes geleverd en alles zoals verwacht

Mijn bestelling was best snel geleverd. Kwaliteit van de stof die ik kreeg was prima en keurig netjes verpakt.

Op tijd

Volgende dag in de brievenbus

Slecht

Lang moeten wachten voordat het verzonden werd. En geel slecht ingepakt!!! Slordig

Zeer traag en slechte communicatie

Zeer traag en slechte communicatie. Online staat dat het op voorrraad is. Na meerdere malen zelf bellen bleek dat achteraf niet het geval.

Heel mooie stoffen

Prachtige kleur flanel besteld en ook een halve meter stof met hartjes. (Fijn dat je de stof ook per halve meter kunt bestellen). Het werd, keurig verpakt, al snel bezorgd. Ik ben er blij mee.

Snelle levering patronen

De producten die ik per post ontvangen heb zijn netjes verpakt en snel geleverd

De bestelling geplaatst maar bleek tekorten te zijn. Daarom werd ik opgebeld om een oplossing te zoeken. Top service. Snelle levering. Top site dat geleid wordt door top mensen.

Snelle verzending en producten gelijk aan website. Prima prijs kwaliteit verhouding voor lockgaren.

Snel en netjes

Makkelijk besteld en snel geleverd

Gebruiksvriendelijke website, veel keuze en snelle levering. Een bedrijf dat doet wat het beloofd.

Correcte levering

Produkt voldoet aan beschrijving