Mooie stof, goede prijs en snelle levering

Veel keus, snelle leveeing. Leuk dat wanneer je een staaltje bestelt, je dat bedrag terugkrijgt als je de stof ook daadwerkelijk bestelt.

Super mooi stof om te zien

Ik ben er sup blij mee

Goede kwaliteit ,goede servise.

Traag en niet klantvriendelijk

Op vrijdag stof besteld, op zaterdag, 8 dagen later pas ontvangen. Er bleken strepen en vlekjes in de stof te zitten die er in de was niet uit gingen. Zondag gemaild, op dinsdag nog steeds geen reactie. Zelf dinsdagmiddag gebeld: er zou naar gekeken worden en ik zou teruggemaild worden. Woensdagmiddag maar weer gebeld: er was nog niet naar gekeken, of ik even wilde wachten. Vijf minuten later was de melding: het zit in de hele rol, stuur de stof maar terug dan krijg je je geld terug. Dezelfde dag teruggestuurd, vandaag, dinsdag nog geen geld terug. Dit was eens maar nooit weer.

Leuke ervaring, met alle hulp die je wilt, Binnen het uur blouse veranderd, Leuke verkoopsters. Dank hier voor

Heel goeie kwaliteit, perfecte levering

Ok

Snel en adequaat

Keurig afgeleverd.

Mooi boord

Bestelde boord is zeker naar verwachting. Duurde wel even voor de bestelling was verstuurd. Zondag besteld, woensdag in huis.

Telefonisch overleg over de bestelling liep goed. Daarna werd er snel gereageerd op mijn mail.

Fijne service, mooie stoffen!

De stoffen zijn van goeie kwaliteit en er is een groot aanbod van natuurlijke materialen. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatsvind. De kortingsbon en een cadeautje waren een aangename verrassing!

Ik ben redelijk blij met mijn aankoop

Uitstekende service!

Ik kwam er niet uit via de website en nam tel. Contact op. De medewerkster kwam er na herhaalde pogingen achter dat ik de niet de website via Google moest benaderen omdat op deze manier de gewenste stof niet zichtbaar werd. Zij heeft heel vriendelijk met veel moeite mij geholpen. Ik ben blij dat er nog van deze mensen zijn.

Blij mee!

De communicatie wat betreft de levering zou beter kunnen, verder wel erg tevreden over de stof, blij met de stof!

Goed aanbod, snelle service

Goed aanbod en snelle service

Top en snelle verwerking

Geweldige kwaliteit Snelle afhandeling Correcte prijs kwaliteit

Alles prima!

Mooie kleedjes snel geleverd

Slecht verpakt

Het pakketje was opengescheurd. Misschien eerst de wol in een plasticzak en daarna de zak voor vervoer erom

Mooie kwaliteit

De stof die ik heb besteld is mooi van kwaliteit. De bestelling werd keurig geleverd. De prijs is prima. Het duurde wat langer dan ik gewend ben van Hoofs voor het geleverd werd. Maar dat was op zich geen probleem.

Duidelijke website en bij mijn eerder bezoek aan de winkel werd ik geholpen door vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Gemiddeld

Fijn dat ik nog iets aan mijn bestelling kon toevoegen, maar slecht dat ik op de 5e dag nadat ik besteld had moest bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef. Bleek dat een stof niet meer te krijgen was en een andere pas in september leverbaar. Jammer dat ik daar niet eerder over gebeld was

prima en snelle levering

Heel fijn dat jullie online verkopen. Ben al jaren bekend met de winkel, maar als ik weet wat ik nodig heb, is dit heel fijn en bespaart veel tijd. Woon niet in Brabant.

Reageren niet op mail

1 week geleden, een mail gestuurd met bestelling voor gordijnen , ik moest een aparte mail sturen met de maten omdat bij deze stof het rekenmoduul op de internet site niet staat. Nog paar keer telefonisch contact , maar word van het kastje naar de muur gestuurd. Hoop dat het nog goed komt, want stof is heel mooi. Nog steeds in afwachting .

Top! mooie stof en snel geleverd.

Top! mooie stof en snel geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch