mooie kwaliteit, snelle levering

wat een prachtige voeringstof! Werd snel en goed verpakt geleverd.

uitstekend

vlotte levering,zeer kwaliteitsvoll stof

spulletjes die ik zocht maar niet kon vinden - hier wel

Niks meer in de winkels - zelfs niet op de markt. Twee kleinigheden, maar mooi dat ze nog te koop zijn!

Snelle en goede levering

Prima , snel verzonden!

Prima leggings

Lange wachttijd en geen reactie op mail

Bestelling geplaatst op 21 juni en pas geleverd op 29 juli (verzonden 28 juli). Heb daarvoor een mail gestuurd maar geen reactie van de winkel. Daarnaast zat er een stof niet in mijn pakket, waarvan ik niet verwittigd werd op voorhand. Wel kreeg ik 2 dagen na levering een melding van creditnota.

Aankoop blauwe ritsen

Ik bestelde op 17 juli enkele blauwe ritsen die ik pas gisteren ontving. Dit terwijl er een veel snellere levering werd vermeld op de site. Het kan zijn dat de ritsen niet in voorraad waren, maar laat de klant dan aub iets weten.... Voor de rest kan ik me nog niet uitspreken over de kwaliteit en het gebruik ervan....

Snel geleverd. Precies goed!

prachtige kussens

Ik heb twee prachtige sierkussens besteld en ontvangen. Lekker stevig en van mooie stof gemaakt! Van harte aanbevolen! Ton Nijhof

Klantvriendelijk, snel en goede kwaliteit en service.

Zie boven

Prima levering

Prima levering

Mooie stof!

Stof goede kwaliteit en kleur wat we bedoelde.

1 bestelling was vlot binnen. De andere nog steeds niet. Wsl niet op voorraad maar zoals dl vaker aangegeven bij hun stuur dan even een mail. Ja dat zouden ze doen. Nou niet dus. Slecht te bereiken en komen afspraken niet na

Vlug netjes geleverd.

Volgens verwachting

snel goed en super kwaliteit

ik heb zwaarder loodband besteld en dit is snel geleverd.

Pas na anderhalve week de stof ontvangen

Hallo Ik heb nu pas, na bijna anderhalve week, de stof ontvangen. Blijkbaar was t over t hoofd gezien. Toen bericht dat t zaterdag gebracht zou worden, terwijl bleek dat t vrijdagmiddag pas op de bus is gedaan. Al met al t ging niet echt soepel. Gelukkig is het niet van dat soepele zomerweer dus heb nog even de tijd om t af te maken. Met vriendelijke groeten Carla boortman

Uitgebreid assortiment en snelle service,

Prijs -kwaliteit is zeer goed

Ik zal bij Hoofs blijven bestellen

Snelle correcte afhandeling

Hele goede ervaring.

Mooie stoffen en een snelle levering! Ook heel erg leuk dat ik bij mijn laatste bestelling een klein kadootje kreeg!

Uitstekende service

Zeer snelle, correcte afhandeling van mijn bestelling. Blij verrast met een leuke handige attentie en ook nog een kortingsbon. Zeer tevreden, ga zeker vaker hier bestellen!!!

Zeer correct met bestelling

Geweldig!

Ik krijg dat wat ik bestel! En snel!

Mooie stoffen maar trage levering

De keuze is heel uitgebreid, de reacties zakelijk en vriendelijk. De levering is traag als je erop wacht. Ruim tevoren bestellen!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch