Slechte communicatie

Het heeft te lang geduurd. Hrt was druk in de winkel. Dus moet ik wachten, 14 dagen voordat ik de stof binnen had. 2 van de drie. 2 waren niet voorradig. Dat moet eerst geregeld zijn, voordat ze verder de bestelling afhandelen. Jammer. Zou meer willen bestellen, maar vandaag bestellen, en overmorgen binnen. Mvg José

Perfecte service er was iets mis gegaan en dat werd prima opgelost

Bestelling werd prima afgehandeld.

Het enige wat ik jammer vond is dat de kleuren van hetgeen ik had besteld niet overeenkwamen met wat ik op mijn laptopscherm had gezien. Dat blijft natuurlijk altijd een gok. Maar wat ik heb gekocht is op maat afgeknipt, dus dat kun je natuurlijk niet terugsturen. De kwaliteit is uitstekend, maar ik heb er gewoon niets aan. Mijn ervaring is dat je kleuren toch in het echt moet zien om een keuze te kunnen maken.

Ik ben erg tevreden.

Ik ben erg tevreden. Een hele goede winkel.

Geweldig!

Ik had snel 25 witte waaiers nodig, heb eerst gebeld of er voldoende op voorraad waren. Daarna besteld via de website, de volgende dag in huis. Super!

Zeer snel geleverd

Makkelijke site, vond snel wat ik zocht en de andere dag was het al geleverd top!

Hele uitgebreide collectie en een duidelijke website en goede en vriendelijke service.

Snel en correct geleverd. Netjes verpakt. Niks op aan te merken.

Op tijd, vlak voor het feest bezorgd!

Een echt top prestatie om een paar uur van tevoren toch nog te kunnen bezorgen. Ik heb ze gelijk aangetrokken en het Mexicaanse festival mee gevierd. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van mijn sombrero. Ik heb de sombrero's van andere feestgangers vergeleken en die waren echt minder goed dan de mijne.

Mooie stoffen, snelle levering

Ik heb al eerder bij Hoofs stoffen en fournituren besteld en ben altijd zeer tevreden. De kwaliteit en het aanbod is prima. En ook niet te duur! Ik bestel er graag!

Uitstekende

Snel geleverd en ruime assortiment

Service en levering perfect

Levering snel en reactie op vraag via mail ook snel en correct beantwoord.

Het is goed gegaan.

Er waren geen problemen.

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snel en goed verpakt thuis bezorgd.

Uitstekende service

Paar dagen na de bestelling is het keurig netjes gekomen. Door de huidige service van PostNL wellicht een dag later dan normaal maar dat ligt niet aan dit bedrijf.

goede en snelle service

door goede en snelle afhandeling van het bestelde artikel

Stalen in goede orde ontvangen

Nog steeds geen levering

Nog steeds is mijn levering niet aangekomen. Dat zegt dan weinig goed over levering bij volledige bestellingen denk ik. Spijtig.

mooie stoffen

Genoeg stoffen om een keus uit te maken. Graag een mailtje als er iets niet op voorraad is waardoor een zending vertraagd wordt

Uitstekend product.

Goed adres, uitstekende service. Bestel zeker weer.

slecht

mijn ervaring is slecht, bestel bij U 2 staaltjes en het heeft 3weken geduurd eer dar i ze kreeg, mijn shirt was toen allang klaar met stof van een andere firma. Dus U kunt op 5 vingers aftellen, dat ik niks meer bij U bestel

prima kwaliteit en service

Zeer snelle levering en veel aandacht voor de verpakking, ook het extraatje werd zeer gewaardeerd. Zo belangrijk dat winkels zoals deze blijven bestaan, en de mooie stoffen zorgen er voor dat je terug blijft komen.

Mooie product snel geleverd

Het product is erg mooi en was niet duur. De levering ging supersnel.

Snel en correct

De bestelde stof werd correct en snel geleverd. Precies wat ik bedoelde. De kleur was ietsje anders dan verwacht maar goed te doen.

Vaklui

Mooie stoffen van goede kwaliteit. En prima telefonisch advies van mensen die hun vak verstaan.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch