Positief

Erg positief. Goede service. Snel geleverd. Zelfs al iets niet voldoende op voorraad is, nemen ze contact op. Geweldig.

Prettige website

Diverse artikelen besteld en met enkele dagen bezorgd. Keurig verpakt. Blij dat dit via internet kan.

Lekker makkelijk en vlot

Even wat gelezen op de website, toch voor de zekerheid de telefoon gepakt. Snel en netjes te woord gestaan. En 2 dagen later mijn pakje thuis. Het was netjes verpakt en de inhoud zag er goed en verzorgd uit! Chapeau!

Goed geholpen

Aanvankelijk kreeg ik iemand aan de telefoon die er niet zo veel van wist, toen ik vragen had over gordijnen. Daarna kreeg ik een meneer aan de telefoon die mij prima hielp en ook direct twee proeflapjes stuurde. Dezelfde dag heb ik gordijnen gesteld. Ik ben erg benieuwd naar mijn gordijnen en hoop er het beste van. Ik heb nooit eerder op deze manier gordijnen besteld. Wij wonen niet in de buurt van de winkel.

Liefdeloos

Afgelopen week heb ik een stof staal besteld, om de kleur van de bloemen in de stof af te stemmen op de kleuren in de kamer. Tot mijn grote verbazing ontving ik de stof stalen waarbij geen enkele bloem uit het motief zichtbaar was. Enkel een stukje van de rand en een stukje groen van het blad. Ik ben hier in zeer teleurgesteld.

Goed geregeld allemaal

Snel thuisbezorgd en netjes verzorgd

Een topbedrijf.

Een bedrijf dat doet wat ze belooft.Zeer goede service,behulpzaam en correct.

Mooie producten, prima levering

Tevreden over bestellingen, service en levering.

nette levering precies wat ik besteld heb

Jammer dat het bij post.nl deze keer wat langer onderweg was, maar dat kan gebeuren (we zijn ook beetje verwend) maar alle lof voor Hoofs. Ik kom binnenkort een keer naar de winkel toe om daar te snuffelen.

Snel in huis

Zelfs een bijzonderheid werd doorgebeld Heel goed

Tevreden

Geleverd wat ik vroeg.

Ok

Perfect!

Makkelijk om te bestellen via de site. Snel verzonden en product prima en zoals verwacht; tevreden!

Snel en goed!

Bij het zoeken naar garenopbergdoosjes kwam ik op uw website terecht. Hier vond ik wat ik zocht. Direct besteld en een paar dagen later had ik de doosjes in handen. De levering was goed, compleet en snel. Opmerking: De letters op de website zijn erg wazig; slecht te lezen.

Moeilijk contact te krijgen

Het duurde erg lang voordat mijn pakket verstuurd zou worden, er werd niet gereageerd op de mail en er mistte een artikel.

Snelle service , mooie stof.

Nog steeds is order niet compleet

TEXTIELLIJM EN KOORDSTOPPERS ontbreken.

Grote sortering

Snel gevonden wat ik nodig had. En ook snel thuis ontvangen. Prima

goede,snelle levering

goede snelle levering

Correct en probleemloos

Ik heb een bestelling geplaatst van stof en fournituren vanuit België. Het pakket is 1 week na mijn bestelling aangekomen. De levering was volledig correct en netjes verpakt. In tegenstelling tot veel andere sites waren de kleuren van de stoffen net zoals ze op het scherm leken dus dat is een groot pluspunt, ik moet er wel aan toevoegen dat ik een gekalibreerd scherm heb. Voor mij is Hoofs betrouwbaar en de prijzen, inclusief de verzendingskosten, liggen net een ietsje lager dan elders. Een aanrader.

Snelle levering,gewoon in de brievenbus,geen onnodige dozen

Altijd snelle levering

Mooi assortiment en ik heb mijn bestelling altijd heel snel binnen!

Snel en goed

Snel en goed

Teleurstellend

Ik had twee kleine items besteld waarvan er maar 1 geleverd werd. Zonder verdere toelichting. Het tweede item werd niet meer geleverd maar kreeg het geld gecrediteerd. Het item zou volgens de site nog wel leverbaar zijn. Nu heb ik het dus ergens anders moeten bestellen waarbij de verzendkosten duurder zijn dan het bestelde item. Als het niet leverbaar is, kan dat natuurlijk maar de communicatie was bagger.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch