Keurige correcte levering. Goede stof.

Keurige correcte levering.

Snelle levering.

Ruime keuze, en mogelijkheid om stalen te bestellen.

Te Laat bezorgd

Ik heb netjes een paar weken van tevoren de artikelen besteld. Ze bleven maar hangen bij post NL. Toch maar naar hoofs zelf gereden en dezelfde bestelling opgehaald. Helaas moet ik nu wel weer betalen voor de retourkosten.

Alles goed.

Alles goed.

Snel en keurig

Snel en keurig

Goed en snel

Goed en snel. Mooie nette kleding

Slecht

Kreeg de verkeerde staal, ik heb om de juiste gevraagd. Stilte vanuit Den Bosch. Als jullie mij vragen om een mening, voordat jullie reageren op mijn mail….

groot keuze van prachtige stoffen , en fournituren, snel afhandeling van mijne bestelling, goed communicatie, heel snel levering. Dat is Service.!

Bestelling diverse band

Accuraat ik en snel.

Rottig

Helemaal geen rits ontvangen

Snel binnen, goede kwaliteit

Mooie gordijnen

Prachtige gordijnen en sneller geleverd dan op de site vermeld staat.

Zoals het hoort

Goede en snelle service

De bestelling is überhaupt nog niet binnen

Had ruim vantevoren een bestelling geplaatst ivm foute party maar tot heden nog niet binnen, wat slecht !

Nig niets binnen

19 juni een mail dat het eraan komt, nu 26 juni nig niets in de post. En 16 juni besteld. Best lang voor een paar gordijnrails haakjes. Dus voor nu niet heel positief

Nog niets ontvangen.

Ik plaatste mijn bestelling op 17 juni, maar tot op heden nog niets ontvangen..... Groet Marc Papanikitas

goed maar ik heb een tip

Mijn ervaring was prima maar wil jullie wel iets meegeven: ik had chiffon voor 2 rokken + 2 keer stof voor een onderrok besteld. Op de dag dat de stof werd verzonden kreeg ik ook de melding dat 1 vd chiffons niet meer op voorraad was. Als ik dat iets eerder had geweten had ik eventueel een andere chiffon uitgekozen of ik had minder voeringstof besteld. Het komt er in mijn geval op neer dat er geen vervangende chiffon was en ik dus met teveel voeringstof ben blijven zitten.

Slecht, bestelling na 10 dagen nog niet ontvangen!

Besteld op 16-06 en volgens mail verzonden op 19-06 en nu (26-06) nog niets ontvangen. Na mailcontact geven ze aan dat het verzonden is en dat ik het nog kan verwachten…

Prima product. Mooie zacht bont zoals op het plaatje

Nadat mijn bestelling wat op zich liet wachten door drukte bij post nL werd ik correct telefonisch geholpen en gerustgesteld. Een aantal dagen later kreeg ik de bestelling nog op tijd. Mooi bont precies zoals de foto.

A

A

Snelle levering van kwaliteitsvol product

Zeer positieve ervaring

Fijne behandeling

Ik heb gebeld omdat mijn pakket niet na 2 werkdagen is bezorgd de medewerkster heeft mij vriendelijk uitgelegd waar dit door kwam en alles op tijd zal worden bezorgd .en dat was ook zo. Ik ben dus erg tevreden En de foute party kleding was een groot succes .

Netjes op tijd geleverd

Supergoed!

Koop al jaren bij Hoofs ,zowel carnavalsoutfits als stoffen .Groot aanbod ,snelle levering !Blij mee!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch