Snelle correcte levering en betaalbaar.

Fijn dat je een proefstuderen stof kunt bestellen wat ook heel snel geleverd werd. De bestelling was ook super snel.

Alles snel en netjes geleverd. Top service dat ik gebeld werd omdat er een product niet leverbaar was en ze even wilde informeren of ik akkoord was met een vervangend product. Top!

Lang wachten op prima spul

Bestelling geplaatst, op de site staat duidelijk vermeld dat verzending 2 tot 5 dagen kan duren Ik tel dan enkel de werkdagen natuurlijk Helaas na 6 werkdagen nog niets vernomen dus gemaild Daarop kwam de reactie dat ze het nog even moesten nakijken en weer een dag later een bericht dat er van de order 1 artikel niet voldoende op voorraad was maar dat dit vandaag binnen was gekomen en dat t pakket dus vandaag verzonden zou worden. Dat kan en daar heb ik in principe ook begrip voor Echter zou het wel prettig zijn als dit gecommuniceerd wordt naar de klant Als ik had geweten dat iets niet op voorraad was (de site zei van wel maar ik weet ook dat er een verschil tussen digitale voorraad en werkelijke voorraad kan zijn) dan had ik wat meer geduld en begrip gehad

Snel en kwaliteit

Eenvoudig te bestellen op de website. Snelle levering, en prachtige stof! Ook handig dat men automatisch bijpassende garen voorstelt.

Geweldig!

Waar vindt je nog een winkel die stopwol verkoopt? Ik ken er geen. Tot een kennis mij op Hoofs attendeerde. Stopwol in alle kleuren! Met een paar stopnaalden erbij en ik kon mijn sokken weer stoppen. Ouderwets? Zal wel maar mijn dure merinowollen sokken zijn mij te kost- en dierbaar om weg te gooien vanwege een gaatje!

prima service

Mooi gordijnband dat snel geleverd werd!

Snelle levering en prima producten

Prachtige stoffen, snelle service.

Dit was mijn tweede bestelling bij Hoofs stoffen, goede kwaliteit stoffen, snelle levering en goed bereikbaar als er problemen zijn .

Trage verzending en weinig communicatie

De verzending heeft zeer lang geduurd, welgeteld 2 weken van moment van bestelling tot ontvangst. Zeer misleidende info op de site, snelle verzending, na mail gestuurd te hebben wordt mij meegedeeld dat er een verwerking van 2-5 werkdagen op zit en dat mijn bestelling uiterlijk begin van de volgende week verstuurd wordt en uiteindelijk pas na nog een mail gestuurd te hebben wordt de verzending op einde van dezelfde week verstuurd.

Verkeerde stof gestuurd

Helaas kreeg ik niet de kleur stof die ik besteld had, uiteindelijk is het wel gecorrigeerd maar het heeft wel lang geduurd. Gelukkig wel opgelost.

Kleding en accessoires zien er top uit! Snelle levering!!

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit. Een aanrader.

Levering duurde enorm lang

Had kleine hoeveelheid stof besteld. Na ruim een week nog niets gehoord noch ontvangen. Toen bericht gestuurd of ik het nog ging krijgen. Uiteindelijk schoot de post ook nog in de vertraging waardoor het geheel te laat arriveerde dat ik het nog kon gebruiken.

Super goed levering en klantvriendelijk

Ze verdienen voor mijn een super tien

Product voldoet aan verwachtingen en snelle bezorging en leuke attentie erbij

Ging wat fout maar netjes opgelost

Bij mijn bestelling was wat fout gegaan maar dit is netjes gecorrigeerd. Net klant contact.

Mijn eerste ervaring met stof van van Hoof; goede kwaliteit en royaal geknipt! Heel mooi cadeautje erbij maakte het helemaal af!

Duurde wat langer dan verwacht maar was toch in orde

Blijkbaar was een stof niet in voorraad waardoor ik wat langer moest wachten op mijn bestelling. Ik schreef hen aan en kreeg dan ook een correct antwoord. Mijn stof werd geleverd zoals ze zegden waarmee ik tevreden was.

Heb met dat kleine stukje stof twee leuke gordijntjes weten te maken. Heel tevreden.

Super verzorgd.

Voor de eerste keer wat besteld en dat is zeer goed bevallen.Het product presies als foto mooi verpakt.Ook de bezorging mooi op tijd.

Vlotte bestelling en snelle verzending

Bestellen was eenvoudig. De verzending snel en netjes. Prima zo.

Leuke spullen, aardige prijzen en snel en netjes verzonden.

Prima site, makkelijk te vinden. Snelle levering!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch