Haalt levertijden niet, slecht bereikbaar

Op de site staat bij bijna alles 'levertijd 1-2 werkdagen'. Op die basis heb ik besteld, aangezien ik de artikelen voor een feest nodig had. Dat Hoofs vervolgens na de bestelling belt en doorgeeft dat één artikel toch niet op voorraad is, maar het 'zeker deze week' geleverd kan worden is dan wel netjes, maar vervolgens wordt ook die termijn niet gehaald. Op e-mails komt geen antwoord en telefonisch is Hoofs héél moeilijk bereikbaar. Pas na drie keer proberen en de telefoon tien minuten lang laten overgaan spreek je iemand. Die geeft vervolgens aan dat het 'een bestelling van mijn collega is, die helaas even druk is', wat natuurlijk niet mijn probleem als consument is. Die collega 'belt u terug'. Echter belt die collega niet terug. Gelukkig is kort daarna het pakketje wel binnengekomen. Hoofs heeft nog wat slagen te maken met op tijd leveren, klantbeleving en klantenservice.

Snelle levering goede kwaliteit

Slecht

Pakket terug gestuurd zonder de spullen er uit gehaald te hebben.. alleen het retour formulier er in gestopt. Nu schijnt het schotsemutsje niet in het pakket gezeten te hebben. Terwijl ik er NIKS uitgehaald heb. Er boos hierover.

Zeer goede service.

Duurde lang door PostNL matig product

Perfect en snel geleverd

Naaidoos besteld maar nergens meer te krijgen. Maar bij hoofs wel en snel geleverd

Snel en goed

Snel en goed

Een topervaring: het uitzoeken, de levering en de klantenservice waren allemaal goed geregeld.

Ik ken Hoofs nog van toen ik zelf in 's-Hertogenbosch woonde. Ik kwam er vaak en was toen altijd weer verrast door het enorme aanbod. Stof uitzoeken is voor mij eigenlijk online een no-go, want stof moet je voelen om te kunnen beoordelen of het geschikt is voor wat je wilt maken. Maar omdat ik niet meer in het Zuiden woon en geen gelegenheid had om af te reizen heb ik toch de gok gewaagd. Ik ben uiterst tevreden: de kleur van de stof komt overeen met die van de afbeelding in de webshop. De omschrijving was goed, want het is soort stof dat ik nodig heb. De levering was uitstekend en de extra fournituren die ik bestelde zaten in een papieren zakje verpakt. Het was alsof ik wél in de winkel was geweest. Ik kan Hoofs zeker aanraden!

Top snel goed

Gewoon top

Slechte werkende website - Captcha

Ik probeer een account aan te maken maar dat gaat helaas niet vanwege de captcha. Hierover gemaild en geen reactie ontvangen (inmiddels ruim een week verder). Verder was de levering van mijn bestelling goed en kwam op tijd aan.

Fantastichkant en mooie stoffen.

Het is een mooie site en je hebt het snel in huis keurig verzorgt alles. En het is echt zoals je het op de foto hebt gezien ik vond het inwerkelijkheid nog mooier.

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Snel verstuurd

Snel verstuurd en leuke blouse

Prima.netjes geleverd en netjes.verpakt.

Prima.

Super goed

Ik ben erg tevreden over hoofd en de wol. Goede kwaliteit en haakt makkelijk weg. Mooie kleuren. En de snelle levertijd echt geweldig. Ik ga het zeker op de haakclub vertellen en hoofs promoten. Super tevreden. En dat cadeautje vind ik echt super luef en erg bruikbaar. Nog kei bedankt. Ik ben zeker een nieuwe klant.

Keurig verpakt

Er is zelfs keurig de voicemail ingesproken omdat t garen van een ander merk qua kleur beter uit kwam bij de stof. Dus mensen die echt met hun vak bezig zijn en niet denken wat kan mij t schelen wat voor kleur garen ik erbij stop. Top geregeld.

Gewoon goed.

Heb alcantara nodig om een deel van mijn autostuur opnieuw te bekleden.

Heb het zeer prettig ervaren. Mooie stoffen. Keurig verpakt en verzonden. Echter een opmerking: graag zou ik de bestellijst bijgevoegd hebben.

Erg blij met snelle levering

Fijne ervaring door snelle juiste levering en ook nog een attentie er bij!

snelle reactie op mail

Snelle reactie op mijn mail en er werd adequaat gehandeld op mijn verzoek

Mooie kwaliteit stof, snel verstuurd

Mooie kwaliteit stof, heel veel keuze, vriendelijke bediening Maar let op: kleuren op het internet kunnen anders zijn dan in het echt!

Leuke stoffen en fijne attentie

Fijne ervaring

Super snel geleverd

Heel tevreden!

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Hele leuke verrassing in het pakket. Hier ga ik nog bestellen!

Fijne werking met klant.

Vughterstraat 181183