Mooie producten maar lange levertijd

Mooie producten maar lange levertijd

Mooi shirt en super snelle levering

Fijne webshop.

Geduld noodzakelijk

Prima afwikkeling van aankoop, maar levering duurde bijna een week.

snelle levering, prima product voor een goede prijs

We hadden snel nog een attribuut nodig voor een bruiloft, Hoofs had precies wat we zochten, met een snelle levering. We hebben een heel leuk feestje gehad !

prettig en snelle levering

]prima zal zeker vaker bestellen

Alles naar wens

Alles is naar wens verlopen en er zat een fijn cadeautje bij.

keurig geregeld!

Werd goed op de hoogte gehouden van het proces

PRIMA duidelijke site en bestelling Snel.

Duidelijke site en bestelling snel en goed ontvangen

Mooie stoffen precies zoals ik verwachten

Goede service, had telefonisch tevoren informatie gevraagd, stof combinatie, kwaliteit en kleuren zijn precies zo als ik gedacht had. Snelle en goede levering, keurig verpakt.

Correct en snel bezorgd

De gordijnringen met knijpertje vind ik van lage kwaliteit, maar dat zal in verhouding zijn met de lage prijs. Daar ik ze gebruik om zipzakjes met fournituren als knopen e.d. aan een roede te bevestigen, voldoen ze voor mij. Voor een gordijn zou ik ze niet aanbevelen.

Snel leveren is niet wat ze doen

Ik heb een week moeten wachten op de stof. Toen ik belde bleek dat de stof niet voorradig was, maar niets laten weten aan klant, terwijl ze adverteren dat het heel snel verzonden wordt. Communiceer dat dan naar je klant als het niet voorradig is.

Laks

als je stof besteld, dat voorradig is, denk je dat t er met 3 dagen is. Gebeld, dan zeggen ze dat er een feestdag tussen zit. Oké. Maar nog steeds komt er niets. Weer bellen, zeggen ze dat t in back order is. Incomplete webshop dus. Dan beloven ze je het de volgende dag op te sturen. Weer niet. Dus slechte ervaring

De outfit was zeer geslaagd voor de gelegenheid.

Goede service.

Product is goed

Keperband besteld, 1 kleur was in 2 delen. Voor mij geen probleem maar dar had t kunnen zijn. Eerder stof ontvangen met watervlekken, dit gemeld maar geen reactie…

Super goed

Product zoals verwacht. Met een leuk extraatje erbij.

Goed product, normale prijs.

Ruime keus, exclusieve stoffen maar ook een ruime keus in de goedkope prijsklasse.

Leuk assortiment stoffen. Niet alleen voor kleding en woon decoratie maar voor mij als boekbindster een leuke keuze om boekbanden te bekleden. Ik zal u een foto sturen van een recent werkstuk. Ik zal zeker nog het een en ander in de nabije toekost bij u bestellen. Wat ik ook kan waarderen is dat u een normale prijs berekend voor de verzend kosten.

Blij met de stalen!

Eerst stalen besteld. Fijn dat dat kan!

Snelle nette levering

Snelle nette levering.

Snelle levering, prima kwaliteit stoffen

Snelle levering, prima kwaliteit stoffen

Prima en snelle levering

Mooie stof

Hele goede service en snelle leverIng! Bedankt

Te laat bezorgd voor een thema weekend

Op dinsdagavond besteld. Op de site staat 1 tot 2 werkdagen, dus verwacht vrijdag wel wat te hebben als ik vrijdag avond weg ga voor een thema weekend. Ben wel gebeld dat 1 artikel niet zou lukken. Prima, heel goed. Is ook uit de bestelling gehaald, maar verwacht dan wel dat de rest er vrijdag wel is. Zat goed verpakt... Maar nog niet kunnen gebruiken.

Mooie stoffen en snelle levering.

vriendelijke klantenservice

De bestelling is niet aangekomen, wel verzonden. Mensen waren behulpzaam en kwamen met een passende oplossing

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch