Tevreden met de stof maar levering duurde zeer lang

De stof ziet er mooi uit. De levering duurde echter heel erg lang. Een paar weken. Na ongeveer 2 weken werd aangegeven dat de stof niet op voorraad was een besteld was. Het zou dinsdag verzonden worden. Ik heb hierop een mail gestuurd dat ik het echt die week nodig had ivm een deadline. Hier werd niet o gereageerd. Uiteindelijk heb ik nog maar een mail gestuurd. Er werd aangegeven dat de stof verzonden was. Uiteindelijk heb ik helaas de deadline gemist. Vandaag pas de stof op kunnen halen bij het afhaalpunt, omdat we afwezig waren. De stof ziet er wel prima uit.

Duidelijke website en snelle levering!

Snelle levering van de bestelde stoffen!

Op tijd, en alles geleverd.

Bestelling gedaan. Was er iets niet op voorraad. Ik kreeg netjes een alternatief aangeboden.

Gekregen wat ik besteld heb!

Zie boven!

Weet niet.

De lusje werden snel bezorgd alleen de verkeerde kleur moet zwart zijn. Heb het gemeld ze zouden de goede kleur opsturen helaas. Daar zit ik nog steeds op te wachten Ik heb vandaag de goede kleur gekregen. Ik had het wel fijn gevonden als er een betere communicatie was zodat je weet waar je aan toe was.maar het is nu goed opgelost.

Snelle levering!

Snelle levering en communicatie via mail etc is ook helemaal prima!

ondanks een klein foutje goede service

Nadat ik geconstateerd had dat er een verkeerd artikel was geleverd, is dit snel opgelost.

Precies wat ik zocht, snel geleverd. Gelukkig kon ik hier wel een klein stukje klittenband kopen.

Super service

Ik heb al een aantal stof bestellingen gedaan bij Hoofs. De service is fantastisch en de prijzen heel reel.

Redelijke

Bestelling snel geleverd met ook een kadotje er bij. Super fijn. Helaas van alle kleuren garen 4 klossen besteld en van 1 kleur kwamen er maar 3. Contact opgenomen en snel geld terug gekregen, netjes. Ik wou van alle kleuren 4 klossen dus ik had liever de 4e klos gekregen als mijn geld terug. Ik ga niet nog 1 klos bestellen en dan weer verzendkosten betalen. Dit is wel een min punt. Vandaar dat ik mijn ervaring een redelijk geef.

Prachtige stoffen en niet duur! En snelle levering

Wat wil je als klant nog meer, top

Great

I got exactly what I ordered

Bestellen gaat heel makkelijk en je kunt met gemak betalen. De factuur en het volgen van de bestellingverschijnt in je mailbox. De stof is in een vrolijk plastic zak verpakt.

Geweldig goed

Ik had een fout gemaakt bij de adresgegevens na een mail is het direct aangepast en had ik mijn bestelling zo in huis Ook voor een klein bedrag hebben ze het direct opgelost.

Goed product snel bezorgd

Product is goed wat ik nodig heb en netjes verpakt en op tijd binnen

Prachtige stof, supersnel bezorgd

Heel erg blij mee

Mijn pakket voor Koningsdag op tijd geleverd. Helaas was de rits van een jasje niet goed gestikt. Gebeld , zeer goed bereikbaar en vriendelijk. En er werd de volgende dag een nieuw jasje bezorgt. Helemaal goed.

Nooit mijn bestelling gehad

Geen antwoord op mijn laatste mail

Goed en snel

Helaas was van de 5 jongensknoopjes die ik besteld had, 1 meisjesknoopje.

Slecht

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen.

Vertrouwd

Vertrouwd

prima in orde

klopt met beschrijving goede kwaliteit

heel goed

netjes verzorgd.

Geweldig goed geholpen

Tot nu toe goed geholpen, goed voorgelicht wat ik het beste kan doen ,maar moet nog wel een keer bellen om te vragen wat de buitenkant is van de stof ? Wel een leuk cadeautje gehad bij de bestelling, bedankt!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch