Eigenlijk geen ster waardig. Moest 1 ster kiezen maar geen ster waardig Slecht!

Voor de 2e x, na gebeld te hebben wederom niets ontvangen.

Veel stoffen in veel kleuren

Stevige voering met stretch had ik snel gevonden…..uit de vele kleuren had ik snel een mooie kleur gevonden.

zeer gewaardeerd dat de vertraging even telefonisch werd doorgegeven. Groeten, Verhulst.

Gebeld artikel was er niet ,zou wat later binnen komen .Was toch op tijd binnen.

Hier vond ik direct wat ik zocht

Fijne website, vlotte service, goed product

Snelle en correcte levering

De bestelde stoffen waren precies zoals aangegeven. Ik ben er zeer blij mee. Ook de snelle en correcte levering is een absoluut voordeel. Alles was mooi verpakt. Kortom. Heel tevreden

Vlotte levering

Levering was vlot, correct en verzorgd.

Late verzending

Mooie stof ! Doch jammer dat ze pas Verzonden is nadat ik mail had gestuurd. De stof was zogezegd niet in voorraad terwijl dat dit op de website niet vermeld stond. Wél tevreden over over de stoffen! :-)

Uitgifte is precies zoals digitaal voorbeeld

X

Prachtig

Prachtige stof mooi design

Ik zou graag op de hoogte worden gehouden

Als kind kwam ik met mijn moeder al bij Hoofs. Aangezien ik niet meer in de buurt woon besloot ik stoffen online te bestellen die ik een paar jaar geleden in de winkel had gekocht en gelukkig nog op voorraad waren. Na ruim een week niets gehoord te hebben besloot ik te bellen. Een van de bestelde stoffen bleek niet op voorraad (de website gaf echter aan dat de stof wel op voorraad was). De stof zou in de loop van volgende week binnen komen. Aan het eind van de volgende week nog niets gehoord en weer gebeld. De stof was nog steeds niet binnen. Ik heb die laten vervallen en de rest laten opsturen. Dat was dan ook de volgende dag binnen en het geld was snel retour gestort. Ik zou toch graag zien dat het voorraad systeem op de website zou kloppen en dat ik op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van mijn bestelling.

Trage levering

Heel trage leveringen

Stond als kinderbril te koop

Stond als kinderbril te koop, maar was een bril voor volwassenen. Terug sturen kost ook weer 7 euro, dan maar houden

Ben tevreden over de gekozen producten

Ga zo door!

Prima en snelle service!

Snel geleverd, kwaliteitsvolle producten. Echt wat ik verwachtte, kwam goed overeen met de online foto's.

Prima.

Super snelle levering. En een hele goede prijs.

Top zaak

Heel fijne ervaring met dit bedrijf als je een vraag hebt en mailt krijg je snel antwoord en een snelle levering erg tevreden

Snelle en correcte levering

Vlotte levering

Vlotte levering, met een leuke verrassing.

Snelle levering, goede service en uitstekende kwaliteit tafelkleed. Het tafelkleed is precies wat ik zocht.

Perfecte kwaliteit!

Snelle bezorging en prima kwaliteit!

Oranje schorten, goede kwaliteit.

Heel goed!

Prachtig geweven bandje, snelle levering, goede service!

Pakketje kwam niet op de afgesproken datum

Ik heb een ruche blouse besteld op de site en had eerst nog geen track & trace code gekregen. Ik had een mailtje gestuurd met de vraag wanneer deze binnenkwam. Ze garandeerden mij dat hij voor vrijdag binnenkwam. Dit was helaas niet het geval en heb ik er niks aan gehad aangezien ik deze blouse vrijdag nodig had. Jammer

Prima geregeld

Helemaal niets op aan te merken. Zeer tevreden.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch