Niet op voorraad? Toch binnen 36 uur!

Snelle correcte levering

Originele en mooie Jersey

Goede kwaliteit en service

Snelle levering en prima communicatie

Snel, prachtige producten

Snelle leveren, prachtige gouden schoenen en blouse

Het was snel en goed verzorgd binnen.

verzending en materiaal zijn prima helemaal wat ik verwachtte

Het is een goeie webshop met duidelijke foto's en beschrijving van de stoffen en een verassend geweldige service

Snelle levering en goede kwaliteit.

Super service

Telefoon omdat er een knoopje niet in stock was, bevestigd dat het een ander mocht zijn en de volgende dag alles netjes verpakt geleverd. Super!!

Prima service,

Veel fournituren voor een aantrekkelijke prijs.

Snel samples in huis

Helaas zijn de stoffen niet wat ik er van verwacht had

Perfecte service!

Ik zocht een stofje dat blijkbaar overal uitverkocht was

Altijd een goede ervaring

Nu een specifieke rits, eerder feest t-shirts. Snelle levering en je krijgt wat je besteld.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering en prima producten!

Mooi materiaal en super snelle levering

Veel keuze, mooie stoffen, super snelle levering, goed op de hoogte gehouden wat betreft aflever moment, duidelijke webshop, kortom TOP!!

Netjes verpakt aangekomen, misschien ietsje laat. Maar zal zeker nog eens bestellen.

Top brilletje!

Deze week een bril besteld voor koningsdag maar hij bevalt me zo goed dat ik hem nu al dagelijks draag.

Nauwelijks communicatie

Stof besteld die niet voorradig was. Dat wist ik omdat ik een tijdje ervoor in de winkel was geweest. Maar goed, ik bestel de stof. Geen mail of telefoon dat de stof iets langer op zich zou laten wachten. ( minpunt!) daarna heb ik eindeloos week na week gewacht… uiteindelijk nog eens bij de winkel binnen gelopen, het was druk wegens carnaval. ( maar valt dan alles weg?? Kan er niemand die stof bestellen dan? ) weer een paar weken later gebeld. De persoon die erover ging was er niet, bel volgende week nog eens terug? De week erna, nee helaas, de stof is er nog niet. Weer een fikse tijd later, ja… dik twee maanden ( 3 februari tot 8 maart!!!) de stof is in delen… En bij het knippen blijken er dingen als: kleine verschillen in de twee geleverde delen, een patroon lengte verschil en de linkerkant van de stof sluit in patroon niet aan op de rechterkant. Ik moet enorm googelen. Maar goed, ik weet nog niet of het goedkomt… hoe zichtbaar de lengteverschillen van ongeveer twee/drie cm op zal vallen en of de naden van het gordijn goed weg te werken zullen zijn. Want je verwacht een patroon dat aansluit en doorloopt? Al met al… heb ik geen geweldige ervaring helaas. Terwijl ik mijzelf wel onder de regelmatige klanten reken. Dit was via internet. Vriendelijke mensen, maar daar schiet je weinig mee op? Ik zou dus nooit meer via internet bestellen, sorry

tevreden

goed product, op tijd geleverd

Voor herhaling vatbaar

Hele mooie stof maar de levering duurde wel erg lang

Product is erg goed maar levertijd was zeer lang

Prachtige stoffen!

Mooie viscose.