Snel

Snel en heel netjes

Snelle levering en mooie kwalitatieve stof

Ik heb best wat meters van de stof "Teddy Polyester Zand" besteld om ons bed opnieuw te stofferen en wandpanelen van te maken. Het was nog even de vraag of het voor ons de juiste kleur was want dit vond ik niet heel duidelijk op de afbeelding maar we zijn er super blij mee! Besteld en twee dagen later in huis dus kon ook snel aan de slag. Ik had uiteindelijk niet genoeg besteld dus weer een bestelling geplaatst met de 5% korting van een flyer die ik bij de eerste bestelling erbij heb gekregen. Dank jullie wel!

Perfect!

Altijd maar afwachten als je stof online besteld maar ben zeer tevreden over de kwaliteit van de afstof

Op tijd en mooi materiaal

Houtje touwtje knopen voldoen absoluut aan verwachting!

Kwaliteit en levering perfect

Een deel van mijn bestelling was tijdelijk niet voorradig, ik werd hiervan telefonisch op de hoogte gebracht. Toch alles binnen de 10 dagen geleverd, wat een service !

Snelle goede service

Goede service en snelle levering

Top, juiste feedback en snel geleverd

Top, juiste feedback en snel geleverd

Mooie producten Snelle levering

Makkelijke site, snel bestellen, snel thuis, fijne ritsen!

Snelle levering, goede kwaliteit

Prima stof en snelle levering. Top!

Das er boenk oep !

Voor mijn hobby re-enactment "noord /zuid Amerika in de 19de eeuw zocht ik knopen voor mijn Gilet/vest in het Amerikaans jargon. De Victoriaanse periode is gekend voor zijn flower en paisley designs op kleding en gebruiksvoorwerpen en bij Hoofs vond ik het juiste ontwerp van knopen, echt top en kwaliteit !

goede service

Goed te bereiken

Geweldige service

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd, met nog een leuke attentie erbij. Ik ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering en goede service

Hele mooie afwerking

Super mooie jurkjes met Fijne en snelle levering

Ik had wat aanpassingen aan mijn bestelling gedaan maar dit ging heel makkelijk en het personeel was heel attent. Vervolgens stond het in 4 dagen al op de stoep.

Super snel geweldig mooie gordijnen

Gelijk meegedacht toen wij met spoed gordijnen nodig hadden voor onze opening van een zaak. Lukte nergens in Nederland. Bij Hoofs met persoonlijk contact met spoed geleverd op juiste maten (erg hoog plafond en veel meters stof). Professionals!! Dankjulliewel

Veel te lange levertijd.

Mooi eindproduct, echter veel te lange levertijd. Stof was niet voorradig en moest uit het buitenland komen. Kan gebeuren, maar communiceer dan met de klant. Ik moest zelf contact opnemen wat de status van mijn bestelling uiteindelijk was.

zeer mooie stof

vlug besteld en geleverd

Ik zou hier zeker terug bestellen.

Mooie elleboogstukken

Snel bezorgd middels brievenbus pakket.

Snel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit.

Hoofs heeft veel keuze en een overzichtelijke website. Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De wellness fleece is van een mooie kwaliteit en heerlijk zacht.

stipt en volgens bestelling

Ik ben blij verrast dat mijn bestelling stipt en juist is aangekomen . En wat een leuke verrassing erbij zat . Dit ga ik goed kunnen gebruiken .

Binnen 3 dagen bestelling in de brievenbus

Vughterstraat 181183