Vriendelijke klantenservice

Voordelige prijzen. Goede kwaliteit

Enkel jammer dat er geen briefje werd nagelaten door de distributiedienst dat het pakje werd afgeleverd aan een afhaalpunt in de buurt. Het was even zoeken waar het pakje was achtergelaten.

Keurig verpakt en goede kwaliteit.

Snel en correct

Zoals het hoort

Vlot geleverd, altijd met de groetjes uit Den Bosch. Dat vind ik leuk want daar woonde ik als kind!

fijn

alle materialen in goede orde en zeer snel ontvangen! ën een kadootje daar ben ik dol op

Goede en snelle service

Precies gekregen wat ik had besteld

Trage verzending

Op zich mooie producten tegen aantrekkelijke prijs, al is de kwaliteit soms dubieus. Maar de verzending van de artikelen liet meer dan een week op zich wachten, zonder enige vorm van communicatie (alles op voorraad, geen feestdagen e.d.).

Na een aantal staaltjes ontvangen te hebben, kon ik de goede stof bestellen. Deze werd super snel bezorgd. Fijn!

Erg lange verzendtijd

Ik bestelde op een vrijdagavond stoffen en fournituren en las op de website dat het dan de dinsdag na het weekend in huis zou zijn. Pas die woensdag werd ik gebeld dat het bestelde elastiek niet oo voorraad was. Hierop geantwoord dat ik dan een andere kleur ook prima vond. Dag later pas kreeg ik weer te horen dat er een miscommunicatie is geweest. Vrijdag ontving ik eindelijk mijn pakket. Met een kadootje (naai maatje) om het goed te maken denk ik? Attent maar ik vind wel dat je niet oo je website moet plaatsen die dag besteld is die dag in huis.

steeds perfect en op tijd

altijd netjes ingepakt en verzorgt afgeleverd

Kwaliteit en klantenservice top.

Het bleek dat een rits die ik besteld had toch niet voorradig was. Heldere en snelle communicatie daarover. Samen snel tot een oplossing gekomen. Stel ik zeer op prijs.

Hoofs denkt met je mee

Prettige manier van adviseren en meedenken. En gordijnen zijn prachtig van kleur en keurig gemaakt. We gaan meer bestellen bij Hoofs

Product is goed, in verhouding met de prijs. Levertijd duurt lang.

Ik vond het vervelend dat ik op mijn vraag via de email geen reactie kreeg. Ik heb na een aantal dagen gebeld wanneer mijn pakket verstuurd zou worden. Nadien kwam mijn pakket bijna een week later aan. Het product is goed. Jammer dat de levertijd zo lang is.

Snelle levering, prachtige stof!

Snelle levering en precies het t-shirt wat ik zocht!

Ik ben erg tevreden over Hoofs. De bestelling werd snel geleverd en het t-shirt was precies wat ik zocht!

Jammer

In november buiten stof besteld. Na meerdere toezeggingen dat deze verstuurd zou worden hoorde ik in december dat de levering pas in februari zou kunnen plaatsvinden. Na gewacht te hebben en vanaf maart weer meerdere keren bellen en beloftes dat de stof verstuurd gaat worden in april nog niets. Na boos geworden te zijn heeft een manager gebeld en hebben we andere stof uitgezocht, die snel geleverd werd. Jammer dat je zo lang aan een lijntje gehouden wordt. Wees eerlijk in plaats van valse beloftes. Het kan altijd dat iets niet in voorraad is

Geweldig snel

Het product was snel afgehandeld en verstuurd en het product kwam overeen met wat besteld was

snel en perfect geleverd

eigenlijk geen opmerking omdat alles perfect is gelopen.zoals je kan zien aan de sterren

Prima service,vlotte levering.

Artikelen geleverd en ontvangen zoals beschreven.

Ze komen na wat ze beloven

Mijn bestelling kon niet compleet geleverd worden, maar kreeg netjes een alternatief aangeboden. Daarmee bleef de levertijd gelijk en kon ik mijn beloftes ook nakomen.

Bestelling

Mijn. Kleindochter is heel blij met jurk van Wednesday. Bestelling is erg goed doorgekomen en ben heel tevreden.

voor het eerst wat besteld ik ben er super blij mee. Binnen 2 dagen was het binnen

Snelle levering en prima product.!!

Verpakking beschadigd geleverd

Leuk pak, maar wel een beschadigde verpakking..

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch