Er is veel keus en de levering is super snel!

Bestelling de volgende dag in huis

Goede service!

Ik had iets besteld en werd meteen gebeld dat er niet genoeg op voorraad was. Gelukkig had ik nog even de tijd en zijn ze netjes geleverd!

Snelle levering. Mooie jurk, wel erg lag uitgesneden. Op de foto zag het er anders uit.

Snelle levering. Mooie lange jurk. Voorkant was erg laag uitgesneden. Zo stond het niet op de foto.

Netjes verpakt

Heel tevreden

Alles verliep prima!

De stof die ik heb besteld was goed. De bestelling is vlot verwerkt en netjes verzonden. Prima service. Alleen PostNL hield zich niet haar gedane afspraken. Maar daar kan Hoofs niets aan doen. Pakket later wel ontvangen met excuses van PostNL

makkelijk en snel besteld. Goede bezorging en erg blij met mn aankoop

perfect

Makkelijk gevonden op internet. Duidelijke omschrijving van product, materiaal, afmetingen en prijzen. Makkelijk bestellen en afrekenen. Keurig bezorgd, en goede communicatie over de bezorging.

Mooie stof, precies wat ik verwacht had!

Mooie stof, service was goed

Ik ben prima geholpen!

Het is fijn dat dit zo per post kan!

Uitstekende ervaring

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit i verhouding. Product voldeed aan mijn verwachting.

Correct

Snelle en juiste levering in goede kwaliteit

Mooie gordijnen maar slechte/geen communicatie

Zeer tevreden met de mooie gordijnen. Levertijd stemt niet overeen met wat wordt gezegd op de site. Twee keer gebeld met vraag wanneer ik ze kon verwachten en gevraagd om terugkoppeling maar geen enkele reactie van Hoofs.

Bij Hoofs heb je zowel in de webshop als in de winkel in Den Bosch veel keus!

Bij Hoofs heb je zowel in de webshop als in de winkel in Den Bosch veel keus!

kan beter..

Ze waren erg snel in leveren/ Bij de foto stond een muts Deze zat er niet bij. Als ik die later moest bestellen moest ik toch de porto nog betalen. hierom niet besteld. Zeker bij een Brabantse mentaliteit had ik dit wel verwacht.

Goede stoffen voor redelijke prijzen

Bestelling snel in huis

Geduld is een schone zaak.

Ruim een week gewacht tot er een vestiging kwam dat de bestelling klaarstond voor verzenden. Vervolgens heeft het nog 5 dagen geduurd voor het pakket binnen was met de post.

mooie stof, goede service

Mooie stof, netjes verpakt, snel ontvangen, goede communicatie.

Snel, goed verpakt, goede prijs. Kortom een aanrader

Perfect i

Eerste keer iets gekocht en helemaal tevreden

prima webshop

snelle levering van het bestelde , grote keuze , niet duur .

alles goed geregeld

Alles goed geregeld

snel en goed geleverd

zeer snelle levering

Stof kwaliteit

De stof die ik had besteld valt tegen. In de beschrijving stond heavy kwaliteit maar is erg dun. Ik heb kleding stukken van travelstof dus weet het verschil tussen heavy en normaal. Toch altijd belangrijk om de stof te voelen. Nemen jullie 4 meter terug?

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch