Netjes geleverd

Gekregen wat ik besteld heb. Netjes verpakt.

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering van proefstalen en die zijn van prima kwaliteit

Mooi gemaakt product

Product van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd.

Supersnel en goed bezorgd

Ik ontving de zaden die ik zocht al de dag na bestellen. Top!

Snelle levering / goed product

Snelle levering, volgende dag in huis, goed product, goed verpakt.

Halo het was een mooie ervaring over algemeen wonderfull

Mooie staaltje. Ga er stofje bestellen.

Ik bestelde wat stalen om te zien hoe de stofjes er in het echt uitzien en voelen. Fijn dat dit kan voordat je iets besteld wat niet goed is! Nu kan ik een weloverwogen keuzen maken. Bedankt.

Duurde beetje lang

Ik had stof besteld, maar door een fout op de website bleek het niet voorradig te zijn. De stof moest eerst besteld worden en daarna zou het opgestuurd worden. Het duurde daardoor 2,5 week voordat ik mijn stof had. Voor mij geeft het niet, ik zat er niet om te springen of zo, maar als je het snel nodig hebt voor iets kan ik me voorstellen dat het vervelend is. Wél hele mooie stof voor een goede prijs.

Snelle levering. Met zelfs een kadotje erbij

Top levering

Alles naar wens verlopen, kwaliteit van de producten iz goed en nog een presentje erbij ook nog, dsnk je.

Goed, snelle levering

Mooie jurk, pasvorm is goed, ik heb een maat groter gekocht.

Mooie stof en leuke attentie

Mooie stof, niet duur

Alles voorhanden.

Enorme keus, snelle levering en goede service. Vriendelijk te woord gestaan. Hele fijne winkel.

Grote keuze en correct geleverd

Had enkele ritsen nodig, even bij Hoofd kijken en snel gevonden. Besteld en alles verliep vlot. Maar desondanks kwam pakje niet aan. 1 mailtje naar klantenservice, binnen half uur direct geantwoord en pakje daags nadien in de bus. Van service gesproken !!!!! Top

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering? Zelfs een klein cadeautje bij mijn bestelling. Blije klant!

Is heel goed

Ze hebben bij elke aankoop een leuke korting snelle levering en een goede service gewoon weg top

Valt tegen

Het duurde langer als op internet is vermeld .En als die niet op voorraad is laat het dan weten .De kwaliteit van de stof valt tegen en er zit een grote fout in

Goede service!! Probleem wordt meteen opgelost.

Perfecte nalevering en service

Waardeloos

Duurde 9 werkdagen voordat de stof verstuurd werd. Geen mailtje of iets dat er wat vertraging was.

Geen opvolging en geen service

Wij bestelde eerst 30 meter franje band en en werd er maar 20 geleverd. Nu bestelden wij opnieuw 20 meter en die werd ook nog niet geleverd Het bedrijf communiceer hier ook niet over.

Heel makkelijk gevonden wat ik zocht Ook goeie service doordat je op de hoogte wordt gehouden van wanneer je je pakket mag verwachten Super!!

Netjes afgehandeld

De stoffen die ik besteld had waren niet meer op voorraad , de persoon die mij daarvoor benaderde zei dat dit een oude website was, het bedrag is teruggestort, en de stoffen die er nog wel waren, netjes bij mij afgeleverd.

Prima snelle levering

Stof was zoals ik dacht en levering was snel en netjes

Mooie stof !

De stof is erg mooi en het cadeautje zeer attent, de levering ok .

Snel bezorgd!

Fijn dat Hoofs heeft wat ik zoek!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch