Teleurstellend.

In 2018 was ik blij verrast over Hoofs. Reeds 60 jaar naai ik mijn eigen kleding en zoek altijd kwaliteitsstoffen. Ik had o.a. een Merino wollen stof gekocht en daarvan een pulli gemaakt. Deze zit heerlijk en omdat ik er meer van wilde op 11 januari 2 dezelfde stoffen besteld. Na 14 dagen geïnformeerd hoe het ervoor stond. We zijn ermee bezig was het antwoord. Carnaval kwam en ging drukke tijd voor hun dacht ik zo. Verder diepe stilte. Tot 22 maart, werd gebeld dat van 1 stof 0,50 cm minder was. Heb dat geaccepteerd (vind er wel een oplossing voor). Kreeg credit retour plus aflevering van pakket. Maar niet even waarom het zolang duurde, wat ik wel jammer vind. Dus in de winkel zelf kopen ok, niet per post.

Mooie stof.....trage levering

De stof is mooi maar de levering is zeer traag. Pas na een keer bellen en een mail sturen kreeg ik de stof toegestuurd met excuses voor de trage levering.

Snel en goed geleverd

Pakket is goed verpakt en snel geleverd

Prima levering en snel!

Tevreden over toegestuurde staal daarna bestelling geplaatst. Hoop dat het maken van de gordijnen ook zelfde tevredenheid oplevert!

Snel en goed

Stoffen kwamen snel binnen en zijn van goede kwaliteit.

Altijd mooie stoffen voor een goede prijs

Een groot assortiment mooie stoffen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ik ben tevreden, de stof voldeed aan de foto en beschrijving online.

Vervelend.

In eerste instantie is er niks geleverd. Ben twee keer langs geweest pas de 2e keer kwamen ze er achter dat het intern niet opgepakt was. Uiteindelijk na 3.5 week alles in huis. Product is goed!

Mooie kwaliteit

Kwaliteit goed

Duidelijkheid in bestelling gegevens. Gebeld dat het iets later kwam. Top.

Prima verpakt

Prima verpakt, vond de lever tijd wel ontzettend lang het heeft bij ons een week geduurd Terwijl ik anders gelezen had. Kan gebeuren natuurlijk ik weet niet of dit altijd zo is. Hetgeen wat ik besteld heb ziet er top uit !

Prima altijdt goede service en goede kwaliteit blij mee

Prima service en goede kwaliteit Blij mee zeker aan tebevelen

Lang moeten wachten maar mooi resultaat

8 Jan bestelde ik gordijnen voor kinderkamer van ons eerste kleinkind. Groene stof met dieren. Eind febr. Mail dat ze de gordijnen alles. Nog in het wit of blauw hebben. Voor wit gekozen. Eind maart geleverd. Zijn verder prima , hangen mooi. Ben tevreden alleen jammer dat het niet mijn kleur is en we er lang op moesten wachten.

Ik kon op de website vlot terugvinden wat ik nodig had.

Verzending is vlot verlopen.

Niet tevreden

Heb 10 dagen moeten wachten op een envelop met een klipje er in

Goede ritsen maar..

Maar het duurde langer als 1 week eer ik het thuis had.

Slecht

Ik heb 2x moeten bellen voordat mijn bestelling werd verwerkt. 2 weken voordat ik mijn bestelling had ontvangen. Ik bestel hier niet meer.

Prima en snelle correcte levering

Zie boven

Goede prijs kwaliteit misschien iets sneller bezorgen verder Ik ga zeker vaker bestellen

Rits

Precies wat ik wilde hebben, gezien het feit dat er steeds minder fournituren zaken zijn waar je zoveel keus hebt.

Niks binnen gekregen

Ik heb nog niks binnen gekregen en het feestje is al geweest. Erg jammer….

Nog steeds niets ontvangen

Ik heb ruim een week geleden bericht ontvangen dat de zending onderweg was (brievenbuspakket) maar nog steeds niets ontvangen.

Snelle levering, goede kwaliteit stof

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

producten prima

De items die ik heb gekocht waren exact wat ik besteld had. Enkel de levertijd stelde me erg teleur. Op de website staat "voor 14u besteld, vandaag verzonden". Na enkele dagen nog geen verzendbericht te hebben ontvangen heb ik een mailtje gestuurd waar ik geen antwoord op heb gekregen. Na ruim een week heb ik gebeld en dan kreeg ik te horen "het is momenteel erg druk". Daar heb ik alle begrip voor maar ik had graag dan een mailtje gehad of op z'n minst een antwoord op m'n eigen mail. De dag na mn telefoontje kreeg ik de verzendbevestiging. Wat mij doet vermoeden dat het een "vergeten bestelling" was. Kan uiteraard gebeuren, maar ik persoonlijk heb liever niet dat er dan niet gewoon eerlijk over kan gesproken worden. Nogmaals met de materialen geen enkel probleem.

Matig

Ik heb na een week nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en geen enkele reactie oid gekregen dus ik heb geen idee

Zeer snelle levering zoals beloofd en artikel ziet er prachtig uit

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch