Na lang wachten product niet op voorraad

Product besteld dat op voorraad was. Pas na enkele keren bellen waar mijn bestelde artikelen bleven, was de reactie dat ze deze toch niet meer in mijn maat hadden. Ik begrijp dat spullen uitverkocht zijn, maar als je iets besteld dat op voorraad is, dan mag je er van uitgaan dat de bestelling goed zal gaan. Om vervolgens zolang te wachten om terug te komen met een reactie tot de dag voor carnaval is niet netjes.

Geen contact kunnen krijgen voor tijdstip levering.

Naar meermali emails te hebben gestuurd nooit antwoord gekregen, gelukkig wel op de dag van carnaval de bestelde spullen ontvangen.

Klantvriendelijk snelle service

Klantvriendelijk snelle service

Uitstekende kwaliteit

Ff iets verkeerd gegaan met bestelling, maar meteen keurig opgelost!!

Lang wachten, product in orde

Besteld op 31 januari, ontvangen 22 febr. Track & trace button werkte niet. Personerl azn telefoon vruebdelijk en behulpzaam. Productkleuren beetje anders dan op website (minder helder) maar kwaliteit in orde.

lange levertijd

Heb bijna twee weken op mijn bestelling van één rolletje biasband moeten wachten. Na anderhalve week toch maar eens gebeld , zou terug gebeld worden maar de volgende dag zelf maar weer gebeld. Toen werd het verzonden de volgende dag. Was drie weken voor de carnaval.....natuurlijk top drukte in den Bosch, maar toch..... Hoop volgende keer op een snellere levering

Geen webshop beginnen als het je het niet aankan

Na 6 dagen krijg ik een mail dat er artikelen niet leverbaar zijn. Vervolgens bel ik na 5 dagen waar mijn bestelling blijft. En zijn van de overige artikelen ook dingen niet meer leverbaar. Ze waren gewoon mijn bestelling vergeten. En kon ik 3 dagen voordat ik het nodig had overal gaan zoeken.

Niet tevreden

De bontkraag die ik besteld heb, kan niet vaat gemaakt worden en ik heb vrij lang op mijn bestelling moeten wachten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Met veel plezier de artikelen kunnen dragen tijdens afgelopen carnaval.

Paillettenjurk al stuk geleverd.

De pailletten op de jurk waren reeds los, waardoor open stukken. Deze zo goed als mogelijk hersteld, echter na 1x aan te doen, klaar voor de vuilbak.

Goed geholpen en zeer ruime keuze

Wat een top winkel. Zeer ruime keuze en goed geholpen bij het kiezen van mijn outfits. Enige domper was een parkeerboete. Ik had niet gezien dat het betaald parkeren is voor de deur.

Levering pas na 18 dagen.

Doordat de levering 18 dagen duurde, hadden wij geen gordijnen hangen bij ons openhuis. Dat was heel erg jammer.

Goede service en mooie kleding en in alle prijsklasse

Het had zoveel beter kunnen zijn

Mijn 1e ervaring van 7-1-23 was oké. Tot aan mijn 2e ervaring van 7-2-23 was nog oké. En daarna was alle ervaring NIET fijn meer. Het is dat ik er maandag 13 februari nogmaals de moeite voor heb genomen dit maal om 33 minuten aan de telefoon te wachten, anders had ik nu nog geen Carnavalsjassen gehad. Èn ook nog het geluk dat ze allebei goed passen, anders hadden we alsnog opzoek gemoeten naar wat anders. Dus mijn ervaring: het had zoveel beter kunnen zijn!!! Jammer

Prima kwaliteit. Broek viel wel ruim.

zoals altijd prima

levering op tijd zoals afgesproken, item van goede kwaliteit.

Mwa

Wat ik heb gekregen mooi! Echter ineens schouderpads toch niet meer leverbaar waardoor ik er geen had + verkeerde rugembleem ontvangen. Toen we belden was de juiste ook niet meer beschikbaar.

Ik heb tot nu toe nog geen pakje ontvangen

Ik heb helaas nog helemaal geen stofstaaltje ontvangen

Vlotte verkoop, bestelling was snel geleverd, product zag eruit zoals beschreven op de site

Laat verzonden

Als je snel iets nodig hebt, koop het dan ergens anders want na een week wordt het pas verstuurd.

Slechte service

De levering duurde te lang. Ben nog naar winkel gegaan om het nogmaals te kopen. Geen duidelijkheid over wanneer geleverd na meermalig contact. Onvriendelijk te woord gestaan. Verkeerde geleverd. Dus.. jullie vragen er zelf om dus dan laat ik ook weten dat ik nog nooit zo slecht behandeld ben aan de telefoon en als je de vele bestellingen niet aan kan doe het niet. Ik heb nog aangeboden om het op te komen halen. Niks kon. Waardeloos.

Zeer klantvriendelijk

Mijn order was deels geannuleerd, omdat er geen voorraad meer bleek te zijn door een fout in het voorraadsysteem. Ik belde de dinsdag voor carnaval voor een alternatief en binnen 2 dagen kwam mijn bestelling binnen! Enige minpuntje was dat ik weer verzendkosten moest betalen…

SLECHT

Op 20 januari een proefstaal besteld, pas op 21 februari ontvangen nadat ik er zelf 2 keer achteraan moest mailen Veel te laat! En dan krijg je zo'n klein stukje waar je helemaal niets mee kan omdat niet alle kleuren in het lapje zitten omdat het zo klein is. Voor mij niet meer Hoofs.

Slecht

Ik heb bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling van 6 knopen. Geen bericht van het bedrijf nee ik heb zelf moeten bellen hoe lang het nog zou duren voordat het geleverd zou worden. De dame aan de telefoon zei dat ze dat niet wist en het waarschijnlijk nog wel een week zou worden dat werden uiteindelijk nog 11 dagen. Dus nee zwaar ontevreden over het bedrijf en dat is heel jammer want ze hebben mooie materialen waar ik normaal met mijn bedrijf veel gebruik van zou kunnen maken.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch